Къде в Пловдив??? - 79

• 55 097
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Часовнисар - Спирката срещу Католическата църква.

# 616
къде мога да намеря боксерки за момче 12г като лидълските
проверих в lcwaikiki  и HM ,не ми изглеждат много читави
Като Лидълските купувам на Арал, Асеновград. Точно за тази възраст вземам и аз.

# 617
Да ме ориентирате къде да търся тази марка  в тракия или центъра?

# 618
Да ме ориентирате къде да търся тази марка  в тракия или центъра?
Имат фирмен магазин на Брезовско шосе. Там където се прави ляв завой към Кауфланд, на спирката от ляво, идвайки от града има SDI и Лафка, веднага след тях е павилиона. Лошото е работното им време. През седмицата затварят в 17.30, в събота са до обяд, но понякога не работят.

# 619
Имат фирмен магазин на Брезовско шосе. Там където се прави ляв завой към Кауфланд, на спирката от ляво, идвайки от града има SDI и Лафка, веднага след тях е павилиона. Лошото е работното им време. През седмицата затварят в 17.30, в събота са до обяд, но понякога не работят.
със сигурност няма да мога да им хвана работното време
значи питането ми остава?

# 620
  • в сбъднатите мечти
Моля да ми кажете добър часовникар за скъп, качествен часовник.
Гледах търсачката повечето отговори са за този до Джумаята, който го няма вече

Мисля, че в Ситела голд са ми сменяли батерия преди години. Има също един бижутер, като завиеш от светофара след Тримонциум към техническия. Пада се отлява страна след една книжарница. Ако намериш друг читав пиши, че и аз трябва да ремонтирам моя.

Като тръгнеш от ул. "Авксентий Велешки" по ул. "Цанко Дюстабанов", от дясната страна има часовникар. Една рускиня работи там. Успя стар скъп часовник, който работеше, но беше с корозионни петна по циферблата, да почисти и да го направи като нов. И не взимаше много скъпо.
Друг часовникар знам на ул. “Христо Данов“, като тръгнеш от ЕВН по посока на Кукления театър отляво се намира. От години е там, но не съм го ползвала и не мога да споделя впечатления за работата му.

Някаква идея за работното време на дамата?
Нямам идея за работното и време, но си спомням, че имаше табелка, ако я няма да звъннем на звънец, т.е. живее в къщата отзад и слиза за клиенти.

# 621
  • Варна, Пловдив
Здравейте, търся си лятна количка, къде да потърся из магазините, знам Хиполенд, Малечко, Вис Виталис и Касида. Някой друг за който не се сещам.Благодаря

# 622
Здравейте, търся си лятна количка, къде да потърся из магазините, знам Хиполенд, Малечко, Вис Виталис и Касида. Някой друг за който не се сещам.Благодаря
Макском на Голямоконарско шосе.

# 623
Аз пак да попитам за логопед някакви предложения?

# 624
Има една борса за играчки и бебешки/детски стоки в Тракия - използвани и нови. Базови летни колички тип чадър вървяха по около 70 лв. Ще се опитам да й открия фейсбук страницата и ще пиша допълнително.

# 625
  • до едно тепе
Глизолид продаваха до скоро в ДМ, но някак не е същия. Кутията пак е червена, но е пластмасова и самия крем сякаш е малко по-немазен. Ще погледна тези дни в нашата аптека, защото скоро виждах и там, но не помня дали беше от най-големите кутии. Вкъщи мъжа ми има проблем с ръцете и тази зима изкара с един на Микса. Не се е оплакал от него-измаза го, но е малка тубичка и бързо замина.

# 626
  • Пловдив
Здравейте! Къде продават ученически раници Gabol?

# 627
  • Пловдив
Аз взимам от едно магазинче над ДМ на "Кап. Райчо". Има добър избор.

# 628
+1 за магазинчето над ДМ.

# 629
  • Точно където трябва
Има ли още таксита в Пловдив, които возят от точка до точка за 3лв. /или друга фиксирана цена/?

Общи условия

Активация на акаунт