Кой какво сервира снощи.... кой какво ще готви днес?

• 28 908
  • 564
  •   1
Отговори
# 270
  • Балчик
diva_sliva  , да празнувахме рожден ден на мъжа ми.
Салатата е повече от превъзходна. Пилешки гърди се запържват с къри, нарязват се на ситно. Слагат се в салатиера. Покриват се с майонеза. Отгоре се наръсва с настърган кашкавал, пак се маже с майонеза. Отгоре се настъргват 3-4 варени яйца, пак се маже с майонеза. Наръсва се със смлени печени бадеми, пак майонеза и накрая разрязани на половинки гроздови зърна.

# 271
  • sofia
В събота - бялата пица на Марабу, само дето не я оставих много бяла, и сложих цели резени домати най-отдолу. Стана страхотна!
 Вчера обаче хич не ми беше ден. На обед бяхме навън, за вечеря се втурнах да правя едни шницели (май Морена) ги пусна - обаче по незнайни причини - пълно фиаско претърпях. Сместа стана страшно лепкава, изобщо невъзможно да ги пусна в тигана, ад някакъв. Направих с триста зора 2-3 , останалата смес във фурната с кашкавал отгоре и се изяде. Не разбрах с тез шницели какво се случи обаче .
 За днес нищо не съм мислила.

# 272
  • Вече в моята си приказка...
djemma, а суши-то ти ли прави?

# 273
  • Балчик
Да, това е първия ми опит. Благодаряна всички мами, които ми дадоха съвети и рецептички.  bouquet

# 274
  • BABYLAND
Снощи - тиквички с кисело мляко и чесън, днес картофена салата и пушена риба!

# 275
  • Карлово
Снощи - яйца на очи
Днес - пълнени чушки

# 276
Днес на обяд ядох пържена рибка у мама , а за вечеря си направих салата домати краставици зелени маслини варено яйце сирене и магданоз, десерт диня; а мъжа ми дояжда още от оняденшните пържоли.

# 277
diva_sliva  , да празнувахме рожден ден на мъжа ми.
Салатата е повече от превъзходна. Пилешки гърди се запържват с къри, нарязват се на ситно. Слагат се в салатиера. Покриват се с майонеза. Отгоре се наръсва с настърган кашкавал, пак се маже с майонеза. Отгоре се настъргват 3-4 варени яйца, пак се маже с майонеза. Наръсва се със смлени печени бадеми, пак майонеза и накрая разрязани на половинки гроздови зърна.

Джемма, възхищавам се на разнообразните ти кулинарни постижения. А салатата неприменно ще я пробвам. Благодаря ти Wink

# 278
Вчера- тикви4ки с булгур.
Края на миналата седмица- доматена супа, супа с брюкселско зеле, миш-маш с тиквички, кръглата лятна торта на Лео.

# 279
  • София
вчера пържени яйца с печена наденичка /тиквичките отпаднаха Simple Smile/
днес мусака и тиквичките по рецептата на nia2004

# 280
Днес - зелен фасул и шопска салатка. А вчера никой не се прибра да яде Sad

# 281
  • София
Довечера пържоли на скара и салата.

# 282
  • Вече в моята си приказка...
Да, това е първия ми опит. Благодаряна всички мами, които ми дадоха съвети и рецептички.  bouquet

А рецептата ще споделиш ли?

# 283
  • София
Ориз с домати на фурна, мусака и таратор

# 284
Пиле с ориз и шопска салатка, днес мисля панирани чушки с доматен сос.

Общи условия

Активация на акаунт