На море в Турция - тема 57

• 59 932
  • 783
  •   1
Отговори
# 75
yav4e_mrav4e, Адам и Ева определено не е за всеки. От клиповете можеш да видиш, че наблягат на партитата, има много танцьорки, има жива музика, но не е като в повечето хотели... Иначе хотелът е много комфортен - с големи стаи, шезлонги, които са широки и удобни като легла, отделно шезлонги, който се слагат в басейна, има доста барове, храна денонощно. В стаята всичко е бяло, само тук-там има по една червена възглавничка или квадратна ябълка. И едната стена от край до край е в огледала. Има неонови светлини в розово, синьо, червено и т.н., които сам може да управлява човек. В общи линии стаята е много яка, особено за младежи, но много лесно може да докара главобол на някой. На балкона има две големи легла с подложки в различни форми, които да са удобни на правещите секс. Балконът може да се затвори изцяло, така че никой да не вижда какво става вътре и целият е в огледала. Хотелът е предпочитан от руснаци, за които казват, че използват всичко по предназначение, без свян Wink Барът, от който качих снимка, е огромен, а таванът е покрит с няколко милиона огледалца. Върху бара танцуват момичета, има акробати. Отстрани има легла и повечето посетители полягват вместо да седят на столове. Идеята била, ако им се прииска на хората да се натискат и целуват, да не им пречат маса и столове Grinning Кое какво е и за какво служи ни го обясни водачът.
Скрит текст:
Ето го изцяло огледалния балкон и леглато с различните подложки Simple Smile

Ето светлината в стаята, която според мен, повече предразполага към мигрена, отколкото към секс Simple Smile

Ето ги шезлонгите, които са вътре в басейна. Забележете колко от балконите са затворени плътно. Вероятно се ползват в момента, но не за глътка чист въздух и съзерцаване на пейзажа Wink

На мен всичко това ми изглеждаше твърде пресилено, да не кажа пошло. Обаче там на място усещането е много по-различно и наистина е впечатляващо.

# 76
За La Blanche Island: - Bodrum 5* UALL
бях там през 2017 в края на май/нач. на юни.
Храната беше страхотна, разнообразна, качествена. Освен основния ресторант и ала картите, снек баровете бяха много хубави, има няколко които готвят на място, има на плажа дюнерджия, различни барове, и едно от най-хубавите неща - целодневната сладкарница с невероятни сладки изкушение.
Снимки:
https://drive.google.com/open?id=0B6v_ugRLdmHuV1V3ZjdXVHA5ZTg
Много басейни на няколко нива, за всеки по нещо, 2 големи основни, единия с анимация, единия с разни водни игри, много шезлонги, един релакс инфинити басейн където не се допускат деца с невероятна гледка (те всички са са с уникална гледка), много пързалки, детска част отделена.
Плажове - няколко, ние като ходихме беше студено морето и не сме влизали почти, единият плаж е на платформа, има един заден срещу Lujo-то и Титаника, който е по-плитък, но не ми харесва и сега гледам, че са направили и един нов с платени къщички. Там не знам как е, по принцип изглеждаше добре.
Анимацията приятна и ненатрапваща, вечерната - някои шоута бяха хубави, някои скучни и 1 вечер имаше страхотно бяло парти с танцьорки, жалко че не съм го снимала.
Хотелът се води UALL - алкохола е вносен на лоби бара с тераса със страхотна гледка. Честно казано много ни хареса, но ние като ходихме беше малко хладно и не можахме да се насладим и мислим тази година пак да посетим този хотел.
Плюсове: целият хотел е заобиколен от море, невероятна гледка и чувство за почивка. Много хубава храна и напитки. Много хубави басейни. Старателен персонал, особено сервитьорите в основния ресторант.
Минуси: Плажът (според мен) не е толкова хубав, хотела е отдалечен от града (но идва маршуртка до хотела, 2 евро в посока).

За Sensitive Premium: - Boğazkent, UALL 5* (не, не е точно в Белек)
Бях там през 2017 в края на септември/началото на октомври за 12 нощувки.
Страхотно време, много топло, силно слънце и топло море.
99% руснаци, шумни, нагли, дърпат шезлонги, блъскат се в ресторанта, знаете как е.
Много малка територия, ресторанта не е нещо особено, храната поне беше разнообразна и качествена, различни тематични вечери. Но външната част на ресторанта е до басейна, малка е и се храниш до шезлонгите, а лудницата е голяма.
Плажа е на 10-15на минути пеша от хотела, като има редовен шътъл до него. Голяма територия, но беше претъпкан сутрин с руснаци. С много малки камъчета, подходящ за аква обувки, бързо става дълбоко. Не е подходящ за малки деца.
Хубава вечерна шоу програма, стараеха се, заради малката територия можеше да гледаш шоуто и от терасата. 2 вечери имахме много яки пяна партита.
Хотелът се води UALL, но алкохола е местен (не беше лош) и соковете/безалкохолните са някакви измислени от диспенсери. Това го казвам, за да добиете представа за качеството на предлаганите напитки.
Плюсове: Голям плаж, старателен персонал, широки стаи с модерен вид, разнообразна храна.
Минуси: Много малка територия, липса на озеленяване, липса на хубава гледка (хотелът е разположен във вилна зона далеч от плажа), много гости разположени на малка територия.
Снимки:
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1239370036162733&type=3

Питайте ако нещо конкретно ви интересува.

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 16:45 от Winterflame

# 77
Здравейте, прочетох малко тук и в предната тема, но определено ми е трудно да се ориентирам. Бих искала за първи път да посетя Турция с мъжа ми и двете ни деца( на 2г. и на 7г.). Избора е голям и така човек още повече се обърква. Преди всичко искам да има хубав плаж и море, хубава храна, да има забавления за деца, но да не са прекалено много. Да има къде да се разходиш и какво да видиш. Според вас кой курорт е подходящ и по кое време от годината е добре да се посети, така че да не е прекалено горещо, но и да е достатъчно топло за море и басейни. Ще се радвам да разбера мнението ви!

За семества с деца са най-подходящи Кушадасъ и Анталия.
В Кушадасъ има хотели с много добър плаж, вече почти всички имат по няколко водни пързалки, има и забележителности, които да се видят, в града има къде да се разходи човек.
В Анталия най-хубави плажове има в курорта Сиде, но далеч не всички хотели се радват на хубав пясък. Самият район Сиде е много голям, няколко десетки километри, за това плажната ивица се мени. Обикновено хотелите с хубав плаж са по-скъпи от останалите, но има и изключения, разбира се. В Сиде също има какво да се види, има и допълнителни екскурзии.
В Лара и Белек има прилични плажове, но бързо става дълбоко. Почти всички хотели там са на високо ниво и съответно на високи цени.
В Анталия е подходящо за почивка от края на май, до началото на октомври, най-добрия период за мен е през юни или септември. Но може и по-рано или съответно по-късно да се отиде, хотелите пак са пълни. В Кушадасъ сезонът е по-къс, въпреки че и там има почиващи и през май, и през октомври.

# 78
  • София
yav4e_mrav4e, Адам и Ева определено не е за всеки. ....
На мен всичко това ми изглеждаше твърде пресилено, да не кажа пошло. Обаче там на място усещането е много по-различно и наистина е впечатляващо.
Да, поразгледах и придобих представа. Определено цветното осветление ще ме изнерви. А и не може да се разчита на спокойствие - динамично и екзотично изглежда.
Може би някой друг хотел само за възрастни? Блазни ме идеята без деца наоколо.
Ако се сеща някой - да препоръча!

# 79
  • Sofia, Bulgaria
Моля някой за съвет
Веже имам резервирана почивка за началото на юли в Кушадъса, но искам да отидем и до Памукале.
Ще сме с кола.

Пригответе си един ден закусвате рано сутринта и тръгвате, може да си вземете сух пакет за обяд по обед сте в Памукале ще се върнете точно за вечеря. Пътя е хубав, но има много населени места и затова ще ви е нужен един ден.

# 80
Моля някой за съвет
Веже имам резервирана почивка за началото на юли в Кушадъса, но искам да отидем и до Памукале.
Ще сме с кола.

Радост, миналата година като си тръгвахме от Дидим отидохме до Памуккале. Пътя е хубав около 3ч.Парка работи до 21.00ч.Ние останахме да преспим там за една вечер.

# 81
  • София
За La Blanche Island: - Bodrum 5* UALL
бях там през 2017 в края на май/нач. на юни.
Храната беше страхотна, разнообразна, качествена. Освен основния ресторант и ала картите, снек баровете бяха много хубави, има няколко които готвят на място, има на плажа дюнерджия, различни барове, и едно от най-хубавите неща - целодневната сладкарница с невероятни сладки изкушение.
Снимки:
https://drive.google.com/open?id=0B6v_ugRLdmHuV1V3ZjdXVHA5ZTg
Много басейни на няколко нива, за всеки по нещо, 2 големи основни, единия с анимация, единия с разни водни игри, много шезлонги, един релакс инфинити басейн където не се допускат деца с невероятна гледка (те всички са са с уникална гледка), много пързалки, детска част отделена.

Питайте ако нещо конкретно ви интересува.

Winterflame, благодаря за предложението и La Blanche Island bouquet.
Изгледах видео клип за него и много ми хареса, това което видях.
И без това пет шест години не сме били в Бодрум. И La Blanche Island е добър повод да поправим грешката... примерно през септември:)
И без това в Бодрум все септември ходим newsm78
Я да погледна цените....

# 82
  • Балчик
И аз се загледах в La Blanche Island. Хареса ни, само не знам в Standart room или Large room дали ще се съберем 2 възрастни и тинейджър на 15. Доколкото видях освен спалнята има само диван/ не знам дори дали е разтегателен/ и не мога да преценя на детето дали ще му е удобно. В Large room са 2 дивана доколкото разбрах. Та затова моля ако някой знае да ми даде съвет.

# 83
Honeyyy, аз бих ти препоръчала да погледнеш хотелите Роял в Сиде. Имат страхотен плаж,хубава храна,добро обслужване и забавления за деца.Сиде е подходящ за разходки има и забележителности.

# 84
  • Edinburgh-UK
Здравейте Simple Smile Препоръчайте ми хотел в Анталия подходящ за деца на 8 и 6 год за юли месец  и да има хубав пясъчен плаж.Ние живее във Великобритания всичко което намерих е супер скъпо излиза ми между 3000-4000 паунда с самолетни билети ,за тези пари ще отидем до Карибите .
Предложете ми нещо на нормална цена ,гледах "Eftalia Aqua Resort" някои ходил ли е там.Излизаше ми около 2500 паунда за 9 дена обяче ревютата за хотела в trip advisor не бяха добри затовя се чудя още .Благодаря ви

# 85
Моля някой за съвет
Ще сме с кола.
Аз бих отишла до Памуккале или на отиване или на връщане от почивката.С една междинна нощувка.

# 86
  • София
Здравейте, миналата година за първи път бяхме на море в Турция и спрямо всичко останало досега си беше наистина уау. Та тази година ми се иска да повторим. Изискванията са хотел на първа линия с хубав пясъчен плаж. Близостта до град или някоя забележителност са плюс. държим на хубавата храна и хубавият плаж. Алкохол и пързалки не ме вълнуват особено, но не бих отказал. Добрата анимация също е за предпочитане..

П.П. Миналата година бяхме в Батихан в Кушадасъ. Сега ми се иска да тестваме Анталия. В някоя от предишние теми някой беше обобщил плажовете по курортите там, но не успях да го открия. Ще се радвам ако някой помогне.

# 87
shtork няколко поста над твоя Марги е писала за Анталийските плажове .

# 88
Здравейте, да се разпиша и в тази темата! След двумесечни колебания кой от двата Gural-a да избера, най-накрая приключих дилемата с резервация в Gural Premier Tekirova. Избрах ТА защото цената му беше най-добрата, която открих за нашата конфигурация и заради бързото предвижване с чартъра, че малката е голяма кека на дълъг път. Не на последно място защото имаше избор за брой нощувки, а на мен не ми се биеше пътя само за седем нощи.
Още един път да благодаря на Марги за насоката в мойте драми при избора ми на хотел и адмирации за труда и полезната информация, която е събрала в темата.

# 89
  • Велико Търново
Здравейте. Тази година за пръв път искаме да почиваме в Турция. Като за пръв път сме се спрели на Кушадасъ. Ще почиваме август месец. Нямаме избор... Харесахме Korumar Ephesus beach &SPA resort,но за съжаление няма много мнения за него,тъй като е отворен 2018. В агенция ни препоръчаха Ephesia Holiday Beach Club ,но още се колебая. С дете на 10години сме. Моля препоръчайте ни хотел,който е на плажа, да има пързалки,анимация,All inclusive,хубава и разнообразна храна. Много са ни изискванията,но...😊 Ще пътуваме със собствен транспорт. Благодаря предварително 🤗

Общи условия

Активация на акаунт