На море в Турция - тема 57

• 60 029
  • 783
  •   1
Отговори
# 90
yav4e_mrav4e, препоръчвам хотел Alba Royal в Сиде. Той е 16+, спокоен, със много добро обслужване, храна, има анимация и някакви игри, но много по-леки и лежерни. Плажът е много добър. До плажа има 200-250 м, което е празно пространство, няма сгради, които да пречат на изгледа. Алеята до плажа има лека денивелация, има дървета, не е изцяло на слънце. Наистина добър вариант за семейства с поотраснали деца.
Редактирам се, за да допълня - Докато рових да търся хотел за Val27, ми попадна пред погледа Trendy Side Beach, който също е 16+. Трудно бих се сетила за него, защото рядко се търсят такива хотели. Той е доста интересен вариант, защото е на пешеходно разстояние до античния Сиде. Малък е, с компактна, но зелена територия, плажът е хубав, има крайбрежна алея, която, ако не бъркам, стига до античния Сиде.

swetla99, ние тук вече три теми подред обсъждаме колко по-изгодни са цените в Травъл републик за британски граждани, нямате ли опция да резервирате чрез тях щом живеете там?  Моят съвет е да проучите тази възможност, защото има наистина изгодни предложения.
Иначе на прима виста мога да ви кажа, че хотелите Eftalia, включително и Eftalia Aqua Resort са може би най-икономичия вариант за почивка, при който има добри условия. Естествено има и минуси, но като цяло са ок за цената си. Обаче погледнете и другите Ефталии, защото са по-добър вариант. На първа страница има коментари, можете да ползвате и търсачката. Има много изписано за тях.

pebble23, много добре сте се ориентирали в хотелите. И трите са много добри, и трите си заслужават, и трите са на добър плаж. Trendy Palm Beach е с най-малка плажна ивица и там шезлонгите са доста нагъчкани. Всичко друго му е на ниво. Другите два са един до друг, имат по-широк плаж и лека денивелация.  

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 23:51 от Мaрги

# 91
Здравейте и от мен.Да изкажа моето мнение за Адам и Ева,нее ми харесва,само като видях огледала и възглавнички и декорация със сърца недочакох края на клипчето-презентация.Идва ми повече това,аз не харесвам такъв стил и въпреки че съм млада и все още ходя по дискотеки и клубове не може с това да ме спечели един хотел Simple Smile

# 92
Тази година Великден е края на април - 26, 27,28 питам какво е времето в Бодрум. Става ли да къпане в ворето да водя децата, че много ефтино в BIDRUM HOLIDAY RESORT AND SPA 5 *

# 93
И аз търся за средата на септември за 2 възрастни  с автобусен транспорт  за 2000 лв - Бодрум или Мармарис - моля , препоръчайте ми нещо добро за тези пари ...

# 94
  • София
Здравейте. Тази година за пръв път искаме да почиваме в Турция. Като за пръв път сме се спрели на Кушадасъ. Ще почиваме август месец. Нямаме избор... Харесахме Korumar Ephesus beach &SPA resort,но за съжаление няма много мнения за него,тъй като е отворен 2018. В агенция ни препоръчаха Ephesia Holiday Beach Club ,но още се колебая. С дете на 10години сме. Моля препоръчайте ни хотел,който е на плажа, да има пързалки,анимация,All inclusive,хубава и разнообразна храна. Много са ни изискванията,но...😊 Ще пътуваме със собствен транспорт. Благодаря предварително 🤗
Здравейте. В същия ценови диапазон препоръчвам Amara Sealight Elite. По- висок клас от изброените, с по- малка територия, но със сигурност ще останете доволни и очаровани. Нов хотел, вкусна храна, нови пързалки. Обслужване и чистота на много високо ниво.

# 95
Момичета днес пуснах резервация за Von resort golden beach и ви върнаха отговор, че за избрания период нямат места. И сега пак отново започва голямото търсене. Предложиха ми von resort coast ама разликата в цената е 400лв и ми идва много. Хотелите, които откривам на приблизително такава цена е Sea planet resort and spa и Calido maris. Някакви мнения за тях. Държим на хубава храна и плаж и зелена територия.

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 23:00 от Val27

# 96
  • Edinburgh-UK
Маргиблагодаря много сега ще ги погледна травъл републик .

# 97
Val27, трудно ще намерим подобен на Вонризорт, но не пречи да потърсим. Определи период, транспорт, бюджет, брой хора. С агенция ли държите или може и през чужди сайтове? Между другото, има шанс да успеете да намерите свободна стая, ако пробвате в чуждите сайтове.
Ако държите на плажа имайте предвид, че Sea Planet Resort има камъни на влизане в морето. Иначе става, съвсем приличен за парите си.
SENTIDO Turan Prince има периоди, в които е с доста изгодна цена. Плажът му е хубав като вход към морето. Навътре май има скали, но до колкото знам, не са близо до брега.

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 23:32 от Мaрги

# 98
Планували сме 1-8 юни. Ние сме 4 семейства и едно сме със собствен транспорт, другите са с автобуси, затова май не става с чуждите агенции. Бюджетът е около 1600 за 2+1 за тези с автобуса. Като сме повече семейства и самата организация е трудна. Искаше ни се Сиде, но приемам предложения за всички курорти.

# 99
За съжаление SENTIDO Turan Prince е около 1800 за 2+1. Горе-долу толкова е и Vonresort golden coast.
Има няколко много добри хотела, които са на хубав плаж, но всички надвишават с по 200-250 лв. бюджета ви. И все пак - Seamelia Beach Resort, SENTIDO Turan Prince, Otium Hotel Seven Seas (не знам дали няма чакъл на влизане в морето).

# 100
Скрит текст:
За La Blanche Island: - Bodrum 5* UALL
бях там през 2017 в края на май/нач. на юни.
Храната беше страхотна, разнообразна, качествена. Освен основния ресторант и ала картите, снек баровете бяха много хубави, има няколко които готвят на място, има на плажа дюнерджия, различни барове, и едно от най-хубавите неща - целодневната сладкарница с невероятни сладки изкушение.
Снимки:
https://drive.google.com/open?id=0B6v_ugRLdmHuV1V3ZjdXVHA5ZTg
Много басейни на няколко нива, за всеки по нещо, 2 големи основни, единия с анимация, единия с разни водни игри, много шезлонги, един релакс инфинити басейн където не се допускат деца с невероятна гледка (те всички са са с уникална гледка), много пързалки, детска част отделена.

Питайте ако нещо конкретно ви интересува.

Winterflame, благодаря за предложението и La Blanche Island bouquet.
Изгледах видео клип за него и много ми хареса, това което видях.
И без това пет шест години не сме били в Бодрум. И La Blanche Island е добър повод да поправим грешката... примерно през септември:)
И без това в Бодрум все септември ходим newsm78
Я да погледна цените....

Роже, и ние септември сме се ориентирали и гледаме цени вмомента. Сподели ако намериш нещо изгодно, което не е чрез бг ТА.
А горният линк май не ми се отваря, ето пак го пускам:
https://drive.google.com/open?id=0B6v_ugRLdmHuLTNSbVUzOVY1U2s

# 101
Скрит текст:
Скрит текст:
За La Blanche Island: - Bodrum 5* UALL
бях там през 2017 в края на май/нач. на юни.
Храната беше страхотна, разнообразна, качествена. Освен основния ресторант и ала картите, снек баровете бяха много хубави, има няколко които готвят на място, има на плажа дюнерджия, различни барове, и едно от най-хубавите неща - целодневната сладкарница с невероятни сладки изкушение.
Снимки:
https://drive.google.com/open?id=0B6v_ugRLdmHuV1V3ZjdXVHA5ZTg
Много басейни на няколко нива, за всеки по нещо, 2 големи основни, единия с анимация, единия с разни водни игри, много шезлонги, един релакс инфинити басейн където не се допускат деца с невероятна гледка (те всички са са с уникална гледка), много пързалки, детска част отделена.

Питайте ако нещо конкретно ви интересува.

Winterflame, благодаря за предложението и La Blanche Island bouquet.
Изгледах видео клип за него и много ми хареса, това което видях.
И без това пет шест години не сме били в Бодрум. И La Blanche Island е добър повод да поправим грешката... примерно през септември:)
И без това в Бодрум все септември ходим newsm78
Я да погледна цените....

Роже, и ние септември сме се ориентирали и гледаме цени вмомента. Сподели ако намериш нещо изгодно, което не е чрез бг ТА.
А горният линк май не ми се отваря, ето пак го пускам:
https://drive.google.com/open?id=0B6v_ugRLdmHuLTNSbVUzOVY1U2s

[/quote]

Ето първата оферта о мен..
за от дата 14/09-21/09  - 2+0 , 2+1 = 1830 lv.
2+2 =2120 lv

ще се пробвам да дръпна цената по на долу ако се съберат мин 5-6 семейства за септември..
мисла 4е ще имам някои връзки за LA BLANCHE ISLAND
но не обещавам Simple Smile

# 102
Здравейте, искам да ви помоля за малко помощ Simple Smile
Решили сме да почиваме тази година в Турция, две семейства с общо 5 деца (8г и 4г, а другите 10г и близнаци на 3г.), бюджет 3000 лв на семейство. Искаме да има забавление за децата, хубава храна и ако може хубав плаж. Бяхме се насочили към Aqua Fantasy, но като гледам цените са по-високи от нашия бюджет. Та бихте ли ме насочили кои хотели да разгледам? Става въпрос за началото на юни 8-9 за 7 нощувки със собствен транспорт (като гледам нямаме никакъв шанс за самолет за толкова пари)
Много благодаря предварително!

# 103
  • гр. Варна
За съжаление SENTIDO Turan Prince е около 1800 за 2+1. Горе-долу толкова е и Vonresort golden coast.
Има няколко много добри хотела, които са на хубав плаж, но всички надвишават с по 200-250 лв. бюджета ви. И все пак - Seamelia Beach Resort, SENTIDO Turan Prince, Otium Hotel Seven Seas (не знам дали няма чакъл на влизане в морето).
Бяхме през Октомври в SENTIDO Turan Prince. Плажът е пясъчен и в морето също е пясък. Скалите, които се виждат по снимките са доста навътре в морето. Ние бяхме за първи път на почивка в Турция и нямам база за сравнение, но всичко ни хареса. Забележката ми е само за хигиената в стаите, но може и да не сме случили на камериерка, въпреки бакшишите.

# 104
  • София
Здравейте, искам да ви помоля за малко помощ Simple Smile
Решили сме да почиваме тази година в Турция, две семейства с общо 5 деца (8г и 4г, а другите 10г и близнаци на 3г.), бюджет 3000 лв на семейство. Искаме да има забавление за децата, хубава храна и ако може хубав плаж. Бяхме се насочили към Aqua Fantasy, но като гледам цените са по-високи от нашия бюджет. Та бихте ли ме насочили кои хотели да разгледам? Става въпрос за началото на юни 8-9 за 7 нощувки със собствен транспорт (като гледам нямаме никакъв шанс за самолет за толкова пари)
Много благодаря предварително!

Kъде ги гледате тия цени? Началото на Юни точно за Аква фентази за 2+2 е 2500 лв и то с рейс. За другото семейство е тегава работа, ако искат да са накуп в една стая е цифра. Ако вземат стая 1 в.+2 деца и 1 в.+3 деца пак отива цифра, над 3500. Като се приспадне за това, че сте със собствен транспорт ще дойде цифра по-приемлива.
Виж в Атлантик, там също има голям аквапарк, но и там предполагам няма да има стая за 5 човека, той може би е по-евтин от Аквата дори.

ЕДИТ. В Атлантик /плажа е по-хубав, отколкото на Аква/ сега погледнах се включва другото семейство пак около 2500-2600, от 14.06. до 26.06 е еднаква цената. Но в 2 стаи, и то с автобус. Имайте предвид, че началото на юни не е толкова топла водата.  Около 21-23 градуса

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 13:00 от valerko

Общи условия

Активация на акаунт