На море в Турция - тема 57

• 60 003
  • 783
  •   1
Отговори
# 105
ГАЛАТАСАРАЙ В МОМЕНТА ТРЕНИРА В .... Simple Smile

# 106
  • Велико Търново
Навсякъде ли искат 50% предплата?

# 107
  • Пловдив
На вниманието на тези които харесват нови хотели.Случайно видях ,че Турс клуб имат вече цена за новия Гранада-Алания.Сега очаквам с нетърпения да видя цените на променения Мардан в Титаник в Лара.

# 108
На вниманието на тези които харесват нови хотели.Случайно видях ,че Турс клуб имат вече цена за новия Гранада-Алания.Сега очаквам с нетърпения да видя цените на променения Мардан в Титаник в Лара.
Ще успее ли Мариан Палас да отвори? Втора Гранада ли ще има в Алания?

# 109
Не е нов хотел Гранада. Може би е реновиран.

# 110
Нов хотел се строи в момента- Granada Luxury beach Avsallar. Очаквано откриване- 1.06.2019.

# 111
  • Пловдив
Да точно за новия който е втори в Алания има цена в онлайн резервации.Явно бързат да го напълнят преди да са го открили тържествено.

# 112
То принципно и за други хотели с предстоящо откриване са пускани цени, не е нещо чудно.
И обикновено стартират с малко по-ниски цени от обичайното.

# 113
Аз днес цял ден разглеждам хотели, след като von resort e зает през нашия период. Май ще се откажа тази година от Анталия. Всичко което разгледах и ми хареса е скъпо, а това което е добре като цена е с кофти отзиви в трипадвайзера. Сега се чудя за Мармарис. Гледах Green nature resort and spa. Отзивите са хубави цената му е добра, но е далече от плажа. Може ли да препоръчате кой друг добър хотел да разгледам в Мармарис.

# 114
Във връзка с резервациите в Travel Republic, ето какво отговориха на моето запитване за евентуално допълнително заплащане на място и за условията за нерезиденти на Обединеното кралство и Ирландия за всички хотели предлагани на сайта. Бях много учудена от отговора, при положение, че толкова хора от форума сте почивали с резервации от сайта на същите цени....:

Thank you for your Customer Support Request.

I have contacted your provider in regards to the amendments on your booking.

As soon as I have received a response I will be in contact with you to advise further.

We appreciate your patience whilst we resolve your request.

Kind regards,
Jas, Customer Support.
Krisren asked: 08 Jan 2019 11:33
Thank you for your query.

All bookings are based on UK residency and as such the hotel has advised the correct costing would be £711.00.
Please advise if you wish to proceed or the booking can be cancelled without charges.

Kind regards,

Hotel Changes Team
Louisa asked: 09 Jan 2019 11:17

Thank you for your answer.
In that case, I would like to cancell this booking.
And I would like to ask if it applies to any hotel offered on travelrepublic.ie?

Kind regards,
Plamena Bozhinova

You asked: 09 Jan 2019 12:47
Thank you for your reply,

All rates on travelrepublic.co.uk and travelrepublic.ie are based on UK or Republic of Ireland residency and do not apply to residents of other countries.

We will cancel your booking now and issue a full refund.

Kind Regards,

Change Control Team
Liam asked: 09 Jan 20

В крайна сметка анулираха резервацията, а аз резервирах от друг сайт само с 11 евро разлика...

# 115
Val27, във всички агенции ли нямат места за Вон??
Вярно, гледам, че е доста търсен, но все пак...

Sunshine_plam, от това, което споделиха другите резервирали през ТР, аз разбрах, че след индивидуално запитване към даден хотел те се съгласяват или не да продадат стая на посоченета цена за нежители на УК.

# 116
Aз по-скоро бях изненадана, на отговора, че цените на всички хотели, предлагани в сайта се отнасят само за граждани на UK, при положение, че само за някои от тях това е уточнено в офертата и никъде в сайта няма ограничения. Според мен това е некоректна практика...

# 117
Здравейте, да се разпиша и в тази темата! След двумесечни колебания кой от двата Gural-a да избера, най-накрая приключих дилемата с резервация в Gural Premier Tekirova. Избрах ТА защото цената му беше най-добрата, която открих за нашата конфигурация и заради бързото предвижване с чартъра, че малката е голяма кека на дълъг път. Не на последно място защото имаше избор за брой нощувки, а на мен не ми се биеше пътя само за седем нощи.
Още един път да благодаря на Марги за насоката в мойте драми при избора ми на хотел и адмирации за труда и полезната информация, която е събрала в темата.
И на мен не ми стигнаха 7 нощувки. Хубавите хотели се предлагат от ТА за 7 или поне така видях аз.

# 118
В крайна сметка анулираха резервацията, а аз резервирах от друг сайт само с 11 евро разлика...
Кой е другият сайт?

# 119
Sunshine_palm кой е вашият хотел? И нашата резервация е през ирландския сайт, писала съм на хотела, но отговор нямам...

Общи условия

Активация на акаунт