На море в Турция - тема 57

• 61 340
  • 783
  •   1
Отговори
# 300
Stani.1997, това което публикува за сроковете за анулация важи ли за ранни записвания и за всички туроператори ли важи? Четох общите условия на Емералд и по спомен май пишеше, че не важи за ранни записвания, но може и да греша.
това което цитирах е от Онекс тур, предполагам за ранни записвания, тъй като в сайта им нищо не пишеше исках да ми изпратят на имейла условията. И като гледам те са ги копирали от някоя таяхна оферта и са ми ги пратили. А сега виждам че наистина е копирано, вижте какво пише :
ПАКЕТНАТА ЦЕНА  ВКЛЮЧВА:   

Самолетен билет с чартърен полет в двете посоки;
Летищни такси;
7 нощувки на съответната база;
Багаж – 7 кг. ръчен и 20 кг. чекиран;
Трансферите от летището до хотела и обратно;
Посрещане и обслужване от представителите на фирмата;
Медицинска застраховка със застрахователна компания "Уника" с покритие 5 000 евро и асистанс;

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ  ВКЛЮЧВА:   

·          Допълнителните екскурзии на място и разходите от личен характер.

·          Доплащане за медицинска застраховка за 6 дни за лица от 65 до 75 г: 4 евро; за лица от 75 до 80 г: 8,5 евро;

·          Допълнително се заплаща новогодишна гала вечеря ( задължителна);

·          Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на УНИКА.

·          Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако има промяна в цените на горивата и Авиокомпанията начисли такава);

Каква новогодишна гала вечеря???  Просто са копирали и пращат

# 301
Отново Благодарности. Миналата година бяхме на Ердек и по-точно в Оджаклар (дано го пиша правилно). Много ни хареса там плажа. Искахме да разнообразим, затова търся други места, но явно в района на Истанбул няма.

# 302
За хотел Sueno Beach 5*, Сиде пише че е построен 2006г., не видях някъде да пише че е реновиран. В доста агенции проверявах. А тук го хвалите, че е добър избор.

# 303
За хотел Sueno Beach 5*, Сиде пише че е построен 2006г., не видях някъде да пише че е реновиран. В доста агенции проверявах. А тук го хвалите, че е добър избор.

името *Суено* е достата4но да се хвали..  Simple Smile

# 304
Халим, а за Tui Magic Life Jacaranda какво би казал, имаш ли някакви наблюдения или отзиви от хора.

# 305
  • Пловдив
stani.1997.Всички хотели на  Tui са хубави.За това и цените им са високи.А тази цена в Онекс тур  наистина е съмнително ниска.Писала съм по назад ,че и аз го гледах но се отказах поради точно тази причина.

# 306
  • Димитровград
Цитат
Миналата година е реновирана хотелската част и някой от езерните къщички,а тази останалите  къщички.

Искам да попитам тези който са правили резервация през Тravelrepublic. след колко време поучавате обратен е-маил .Аз резервирах снощи и до сега нищо.Благодаря.

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 19:35 от geri_pam

# 307
  • Варна

името *Суено* е достата4но да се хвали..  Simple Smile

Зависи кое Суено. 😁

# 308
  • Берлин
Аз резервирах миналата вечер през travelrepublic.ie и около 30 минути по-късно ми звъннаха по телефона за потвърждение,веднага след това дойде мейлът с потвърждението

# 309
  • Sofia
Привет на всички!
Ще ви помоля за помощ, търся хотел в района на Анталия за средата на септември, може и октомври (стига да става за плаж). Двама възрастни, без деца, със самолет за 9-10 нощувки, бюджет около 2800 лева.
Възможно ли е да намеря нещо прилично за тази цена? Не държим на лукс, само на спокойствие, хубав плаж и по възможност да е чисто! Знам, че изискванията са много, а възможностите малки и ще се наложи да правим компромиси! Ще съм Ви много благодарна, ако успеете да помогнете Simple Smile
Предварително благодаря!
Хубава вечер на всички Simple Smile

# 310
Благодаря, запазихме за края на май месец. 
Sunshiiine, за KORUMAR EPHESUS BEACH има много малко мнения, защото го отвориха през 2018 и малко българи са почивали в него. Чела съм коментари - хората са доволни. Да си в нов хотел си има своите предимства, има и хубав аквапарк, така че на пръв прочит е добре. Почитателите на хубавия плаж най-вероятно няма да харесат пясъка му, защото е като прах и водата седи като кална (май така го описаха по-запознатите с плажовете на Кушадасъ).

Здравейте , уникален хотел ,много добро обслужване , хубава храна, нетрябва да ставш рано , за да се запазват шезлонги . Не се сещам какво още да пиша , ако искаш  питай и аз ще ти отговоря. Може да влезнеш във фейсбук и да разгледаш снимки. Ще ти пиша на лични Името ми

# 311
  • Русе
Макар е по на юг водата на Егейско море винаги е по студена от чeрноморското

Това че Черно море е по топло от Егейско е феноменално!!!

В август се върнахме от Сеферихисар
в средата на сеп. Ходихме тука на близо в Шиле (на север от Ист) разликата с температурата на водата беше доста, несравнима Simple Smile
Ее, Халим, не може да сравняваш "вашето" Черно море с "нашето". Къде е Варна(например), къде е Шиле?

# 312
  • EU
Привет на всички!
Ще ви помоля за помощ, търся хотел в района на Анталия за средата на септември, може и октомври (стига да става за плаж). Двама възрастни, без деца, със самолет за 9-10 нощувки, бюджет около 2800 лева.
Възможно ли е да намеря нещо прилично за тази цена? Не държим на лукс, само на спокойствие, хубав плаж и по възможност да е чисто! Знам, че изискванията са много, а възможностите малки и ще се наложи да правим компромиси! Ще съм Ви много благодарна, ако успеете да помогнете Simple Smile
Предварително благодаря!
Хубава вечер на всички Simple Smile

Времето в края на септември и началото на октомври е отлично за почивка в Анталия и района. Но самолетните програми са за 6, 7 нощи. Имай предвид, че щом сте 4 човека, това са 4 билета и 4 летищни такси. Така че май не остава много за почивката. 
Не бих рискувала с 3 звезди хотел.  По-скоро бих рискувала с времето и бих отишла  след 10 октомври. Цените са  много ниски, времето хубаво,  морето топло . Хотели много, ако можете да понесете по-дълг трансфер препоръчвам района на Белек , Алания дори ...

# 313
  • Sofia
@Еvi99 благодаря ви Simple Smile
Само 2-ма възрастни сме Simple Smile не 4-ма. Миналата година в края на септември бяхме в Белек и времето беше супер (нямахме лош ден). Октомври малко се съмнявах дали става за плаж , мога да си взема отпуска чак след 10-ти октомври и да останем до 20-ти. Надявам се да става за плаж. Цените през октомври опледелено са по-добри! Че ще се прави компромис е ясно, въпросът е с какво Simple Smile

# 314
  • EU
@Еvi99 благодаря ви Simple Smile
Само 2-ма възрастни сме Simple Smile не 4-ма. Миналата година в края на септември бяхме в Белек и времето беше супер (нямахме лош ден). Октомври малко се съмнявах дали става за плаж , мога да си взема отпуска чак след 10-ти октомври и да останем до 20-ти. Надявам се да става за плаж. Цените през октомври опледелено са по-добри! Че ще се прави компромис е ясно, въпросът е с какво Simple Smile

Да, разбрах, че сте 2ма възрастни, но самолетните билети и такси и за деца са си същите като за възрастни. Минлата година колко ви излезе ?

Общи условия

Активация на акаунт