На море в Турция - тема 57

• 61 345
  • 783
  •   1
Отговори
# 315
  • ВАРНА
Попаднах на няколко оферти за Великден  29-30 април от тукашните Варна и Бургас туристически агенции със самолетен билет  Варна/Бургас до Анталия  за почивки в  Алания и Мармарис....

гледам полетите на двете летища и така и не виждам никъде полети Варна/Сарафово - Анталия?  

Само  Варна - Истанбул виждам редовни полети.

Аз ли нещо не схващам.....

# 316
  • Пловдив
Няма как да видите.Те не са редовни линии а чартърни полети наети самолети от туристически агенции.И се продават в пакет с почивката.

# 317
  • Sofia

[/quote]

Да, разбрах, че сте 2ма възрастни, но самолетните билети и такси и за деца са си същите като за възрастни. Минлата година колко ви излезе ?
[/quote]
Същата сума 2800 лв., резервирах началото на юни. Вярно, че цените тази година са други....  но ми се иска да се вместим в този бюджет Simple Smile

# 318
  • София
Аз пак да помоля за мнение за Бодрум хотели KADIKALE RESORT  и Yasmin Bodrum Hotel  или нещо от този клас

# 319
  • Все на втория етаж
Привет! 
Тази година решихме да почиваме в Турция и за първи път ще правя резервация. Насочила съм се към хотел Лонисера в Анталия, през Емералд. Колебая се между две дати 19.06 или 26.06, вие какво ще кажете? Притеснявах се да не е много горещо, но пък доколко разбирам водата е по- добра вече. 2 възр, с 2 деца сме, като голямото е за трети възрастен, защото е на 14 навършени.В някоя по- предна тема намерих три мнения за хотела и останах с чудесни впечатления. Дано да имаме възможност да ги затвърдим. Ако имате други препоръки за този клас хотел / със самолет , тези дати и около 4000 лв / може да предложите. За първи път семейно и организирано ще посетим Турция.

# 320
Хайде и аз тук!
Препоръчвам Eftalia Ocean - хубав чист, нов, хотел! Ако имате възможност, изберете swim lane настаняване - къщичка на 2 етажа, със собствен басейн. Много приятно! За децата - страшно много забавления, рай за тях! Супер доволни останахме!

Сега търся същия формат! - нов хотел, с подобно настаняване - тип къщи, вили, с басейн отпред, с много атракции за деца (8 и 10 г), моля ви, препоръчайте нещо! Не обичаме да повтаряме, иначе пак бихме отишли в Eftalia Ocean. Споделете хубав, луксозен хотел, от който наистина сте възхитени!

# 321
Аз пак да помоля за мнение за Бодрум хотели KADIKALE RESORT  и Yasmin Bodrum Hotel  или нещо от този клас

Били сме в Yasmin, но преди 4 години. Като цяло ни хареса всичко, с изключение на стаите - овехтели и имаше какво да се желае за чистотата. Не знам дали е правена реновация след това.

# 322
  • София

Били сме в Yasmin, но преди 4 години. Като цяло ни хареса всичко, с изключение на стаите - овехтели и имаше какво да се желае за чистотата. Не знам дали е правена реновация след това.

Благодаря много, а кои дати сте били? Водата как беше? Четох, че има хотели в Бодрум около които е много ветровито затова питам.

# 323
А аз да питам за Long Beach Harmony, настанените там могат ли да ползват нещо от LONG BEACH RESORT , напр. басейни, барове, ресторант?

# 324
Скрит текст:
Привет на всички!
Ще ви помоля за помощ, търся хотел в района на Анталия за средата на септември, може и октомври (стига да става за плаж). Двама възрастни, без деца, със самолет за 9-10 нощувки, бюджет около 2800 лева.
Възможно ли е да намеря нещо прилично за тази цена? Не държим на лукс, само на спокойствие, хубав плаж и по възможност да е чисто! Знам, че изискванията са много, а възможностите малки и ще се наложи да правим компромиси! Ще съм Ви много благодарна, ако успеете да помогнете Simple Smile
Предварително благодаря!
Хубава вечер на всички Simple Smile

Времето в края на септември и началото на октомври е отлично за почивка в Анталия и района. Но самолетните програми са за 6, 7 нощи.

Тез тур има самолетни програми с 9,12,14 нощувки, има и за повече, стига някой да поиска.

Iseto6, ако изберете дати след 9 октомври има чудесни възможности, които отговарят на бюджета ви.  Kamelya (и трите хотела), Sueno Beach Side, Alva Donna Beach Resort. Плюсът на варианта с по-късната почивка е ясен - по-хубави хотели на по-ниски цени. Можете да почивате в качествени хотели с много добър плаж. Минусите са, че има вероятност да не работят част от външните съоръжения и че има и известен риск от дъждовни дни. През октомври морската вода е чудесна, но басейните са студени.
Ако предпочетете да почивате по-рано, компромисът трябва да е с плажа и/или отдалечеността. Това в никакъв случай не пречи нивото на хотелите да е много добро. Long Beach Resort, Mukarnas, Ali Bey Park, Saphir са част от възможностите.

# 325
А аз да питам за Long Beach Harmony, настанените там могат ли да ползват нещо от LONG BEACH RESORT , напр. басейни, барове, ресторант?

Настанените в Long Beach Harmony ползват цялата база и всичко което е на територията на LONG BEACH RESORT . Даже за нас беше по спокойно в Хармони и тази година отново се записахме да сме там:))

# 326
  • Sofia
@ Марги, много Ви благодаря за препоръките Simple Smile  Май ще се ориентираме към месец октомври, басейните не са ни приоритет, важен е плажът! Почвам да разглеждам предложените хотели, после ще докладвам:)
Хубав и усмихнат ден Ви желая!

# 327
Вечерта резервирах през Тravelrepublic.ie - на другия ден дойде е-mail с потвърждението.

# 328

Благодаря много, а кои дати сте били? Водата как беше? Четох, че има хотели в Бодрум около които е много ветровито затова питам.

Бяхме в края на септември, имаше два дни, в които валя, през останалото време беше горещо. Но за водата - беше студена в морето за мен. Бяха казали, че се появява някакво  студено течение в морето  по това време.

# 329
  • София

Бяхме в края на септември, имаше два дни, в които валя, през останалото време беше горещо. Но за водата - беше студена в морето за мен. Бяха казали, че се появява някакво  студено течение в морето  по това време.

Ей това много ме притеснява.... много трудно ще съчиня хотел тази година явно.

Общи условия

Активация на акаунт