Халит Ергенч и Бергюзар Корел в "Ти си моята родина" и след това - тема 29

• 40 585
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Идеален няма как да е.

Но гръкът не ми изглеждаше да изгаря от любов. Затова и изневярата не ме ядоса особено. Даже ми се стори неизбежна при това стечение на обстоятелствата.

А турският Умут наистина изглежда влюбен, романтичен, по-чувствителен, по-топъл, по- сърдечен, по- раним  ми се струва.
Затова ми се иска да не е “като всички мъже”.
Обаче в погледа на Дениз прочетох точно обратното.
“Колко глупава съм била да си мисля, че ти ще си по- различен”.
Говоря за снимката, където е с червената рокля.
Ще видим.
Може пък точно този момент да го променят.

# 31
Пак казвам, сигурна съм, че турската версия ще е по-топла, по-човечна. Далечни ми бяха гръцките актьори/герои, но все пак говорим за такива, които за първи път виждаме. Берг я гледаме от години на екрана и монитора, а някои  Wink  Hug са я виждали и на живо. Пристрастни сме, неизбежно е. Енгин също го знаем от екрана, както и от други негови изяви. Всичко зависи как са го измайсторили турските сценаристи, но според мен изневяра ще има. Каква друга причина за разочарование - ревност от негова страна, като Димитрис ли беше? Ясно е, че ще има друга жена. Пак така ще има някакво преплитане на едни и същи събития в двете истории.

От сета

От днес, в Бурса

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 22:34 от Mydream

# 32
Добра вечер, момичета! Hug

И днес имаме нови снимки, благодаря! - Халит е отскочил до Бурса Grinning

И една снимка на Бергита - от 20 декември

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 23:30 от HELEN60

# 33
Добро утро Hug

Благодаря за новите снимки bouquet

С какво ли е свързано пътуването на Халит до Бурса Thinking

# 34
Добро утро!

Цитат
С какво ли е свързано пътуването на Халит до Бурса

В Бурса е фирмата за производство на електроника Once Custom.
Директорът  е приятел на Халит.
Мисля, че самият той има инвестиции в производството, защото често отскача до Бурса.
Приятелят му също беше на снимката вчера.

Това е профилът на фирмата в ИГ.
Халит даже е на профилната снимка.
Grinning

https://www.instagram.com/oncecustom/?hl=en

Приятелката на Берг Пънар й е била вчера на гости.
На нея и на Каспар.  
Grinning

От няколко дни се каня да сложа тези хубави портрети от Татяна Макарчева и все изниква нещо друго.

# 35

Цитат
Всичко зависи как са го измайсторили турските сценаристи, но според мен изневяра ще има.

Да, май няма да ни се размине.

Срив в отношенията на Дениз и Умут ще има, а за това трябва причина.
Изневярата или смъртта на детето.
Друга не виждам.
Но в гръцката версия детето остава живо, мисля, че и при нас ще е така.

Гръцкият Умут не вярваше нито в любовта, нито в съдбата.
В началото.

Изнесе един "монолог на заклетия ерген" пред кучето.  Grinning Grinning
Мисля, че и при нас ще има подобна сцена.
Може би не същите думи, но идеята ще е сходна.

Не ми липсва нито любовна връзка, нито компания, нито партньор.
Защо трябва да се чувствам виновен, че съм си добре сам?
Естествено, ти ще ми кажеш, че е хубаво да обичаш някого, да имаш човек до себе се.
А всъщност искаш да ме накараш да нарека страха любов.
Защото тук изобщо не става дума за любов.
А за компромиси, несигурност, за зависимост от някой друг и още куп неща, които сме принудени да търпим, защото така искат другите.
Социални норми.

И ти си интригант и неблагодарник като всички жени.
Само се опитваш да получиш онова, което искаш.

# 36
Привет! В гледната точка на всеки има доза истина. И като, че ли въпреки всичко е по-добре да си позитивно настроен, отколкото да не вярваш, да се страхуваш, да не опитваш. Така или иначе каквото има да става, ще става. Така или иначе любовта е сляпа и като те тресне - не пита. И в двете истории се случи. А от позицията на времето, при възрастните , излиза, че без нея, животът им би бил напразен. Филмът наистина провокира и предупреждава.

# 37

Всъщност от краткия диалог във фрагмана се вижда, че Дениз е по-предпазливата.
Умут скача с двата крака.
"Не му мисли толкова, ще намерим начин за всичко".
И така трябва да е.
Ако още от началото мислиш за всички лоши варианти, които могат да изникнат, няма да смееш да се впуснеш в нито една любовна история.

Имаме още няколко актьори, които обявиха.

За Мерве Диздар е ясно.
Тя ще бъде любовницата.

Ипек Билгин мисля, че ще е майката на Умут.

Осман Сонант.
Не мога да преценя.
Или мъжът на любовницата, или продуцентът, когото Умут се опитва да убеди да заснемат документален филм за любовните връзки.

Серхат Паръл.
Идея нямам.
В гръцката версия Дениз имаше приятел.
В едната история скъса с него.
В другата беше женена за него.
Но това май няма да го има при нас.

Май възрастна двойка няма да имаме.
Но техните диалози по някакъв начин ще присъстват.
АБ каза, че във филма има много хубави думи, сентенции за любовта и съдбата, а в гръцката версия тези неща присъстваха най-вече в разговорите на възрастната двойка.

# 38
Да, Ипек Билгин най-вероятно ще е майка на Умут.

Възможно е този по-възрастният  от мъжете актьори  да е съпругът, ако изобщо съществува в турската версия. Може тук да има само любовница, без да е омъжена от 15 години. Но най-вероятно точно този е продуцентът, все пак Умут се занимава с кино  и това не е нарочено просто така.

По-младият Серхат. Гледала съм го в Квартала на богатите. Ролята му беше мазна, долна, отвратителна и му прилягаше много. Може да е шофьорът. Или онзи на бара. За бивш съпруг на Дениз ми е много обикновен. Защото гръцката Дениз е фина, някак си не и подхожда такъв тип като избор. Берг ще придаде друга визия и душевност на своята героиня. Просто темпераментите и излъчването им са различни. Колкото и да казваме, че е роля, както споделят самите актьори, всичко минава през техните характери,чувства и емоции. Това слага отпечатък върху образите, които изграждат.

Един хубав човек  Heart Eyes От днес

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 11:51 от Mydream

# 39
Мисля, че не беше случайно това, че любовницата имаше съпруг.
Така показаха още един тип връзка.
Формално женени, но всеки си има свой живот.
В неделя се събират и са образцово семейство.
В понеделник, сряда и петък мъжът купонясва.
Във вторник, четвъртък и събота жената разпуска.
Хахаха
Това беше много смешно.
Чак график на забежките си бяха направили.
Но видяхме, че даже и в отворена връзка, съпругът  побеснява, когато срещне очи в очи чуждия мъж, с когото жена му спи.
От друга страна съпругата, колкото и да й харесва секса и тръпката с любовника, никога няма да напусне мъжа си заради него.

# 40
Да, идеята за сигурността, за навика, за привързаността и в най-изкривения и вид, които дава семейството.
По график, да не си търсят кусури и да не си пречат.  Joy Joy Joy А, когато чувството  за собственост и за даденост бъде нарушено, реакцията винаги е негативна.
Понякога е нужен и такъв урок на даден мъж, за да му се напомни, че всеки трябва да си знае мястото. Без драми. Хареса ми подходът.

# 41

Димитрис / Умут/ и съпругът на любовницата.

Ти ли си Димитрис?
Да. Срещали ли сме се? Извинявай, леко съм пиян.
Знаеш ли, че съсипа живота ми? С Мария сме двойка, на която всички се възхищават. Имаме къща, деца, работа, коли, успех. Всички ни завиждат. 15 години... Знаеш ли какво означават 15 години?
Не.
Тя те харесва много.
Да, но няма да те напусне.
Двамата с нея сме еднакво виновни.
Защо тогава обвиняваш мен, че съм съсипал живота ти?
Заради теб всеки ден трябва да си припомням какъв лъжец и страхливец съм, примирявайки се с всичко това. Само защото не ми стиска да остана сам. Знаеш ли колко е трудно да живееш с тази мисъл? Намери си друго забавление, ако обичаш. Искам нещата да бъдат каквито бяха.
Понеделник, сряда и петък са нейни. Вторник, четвъртък и събота твои. Така я срещнах. Защо си мислиш, че няма да тръгне с друг?
Не ме интересува дали ще тръгне, а дали ще се върне.  Wink

............................

Музиката беше едно от нещата, които най-много ми харесаха в гръцкия филм.
Чудесно подбрани парчета.
При нас сигурно няма да са английски, но не пречи и с турски песни да внесат още красота в историята.

"The windmills of your mind" беше една от песните.

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 13:17 от varna_2

# 42
Свършиха им снимките.
Днес са ни пуснали нямо филмче.   Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 18:57 от varna_2

# 43

Свършиха им снимките.
Днес са ни пуснали нямо филмче.   Laughing Laughing

Тъкмо щях да пиша, че е време да пуснат поредната снимка от фрагмана и те взеха, че пуснаха друго.  Grinning

# 44
Цитат
Тъкмо щях да пиша, че е време да пуснат поредната снимка от фрагмана и те взеха, че пуснаха друго.

Заприличали сме на кучето на Павлов.
Към 18.30 всяка вечер феновете започват да слюноотделят в очакване на снимки.  Joy
Утре сигурно ще ни пуснат как Умут плаче.
Наистина започва да става отегчително.
Пуснете още един фрагман, дайте афишите, кажете датата и да се свършва.  Crossing Arms

В официалния профил пише "Някои решения ни разтърсват дълбоко".

Но аз мисля, че Дениз тук не взема никакво решение, а просто е блъснала кучето на Умут.  Grinning

Турските фенове са разчели по устните й какво казва.

"Много съжалявам, наистина".

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 19:35 от varna_2

Общи условия

Активация на акаунт