Априлски бебета - тема 4

• 63 741
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Мами ,кажете някоя играчка , която наистина е занимателна ! Защото моето момче играе за сега само със сортер ! Имам един куб с колеца и разни други и сега му подариха пак дървени фигурки  (50бр. Simple Smile) и с тях играе ! Ама му омръзват ! Коша  му е пълен с играчки и не ги иска

# 526
  • Пловдив
Нашият син, вчера навърши 1год. Искам да ви почерпя, и на всички да ви пожелая хубав месец! Да ни растат децата живи и здрави, много диви и щастливи, безгрижно детство им желая.
Ето я и нашата торта.

# 527
Честит Рожден Ден на Самуил!!! Много да е здрав и безгрижно детство. Много да ви радва!

# 528
Честит рожден ден, Самуил!

# 529
  • Варна
Честити да са всички отпразнували вече Birthday Да са много здрави всички дечица!

# 530
  • Лайпциг / Перник / София
Честит рожден ден на Самуил! Да бъде много здрав и да радва много мама и тати! ☺🎉
Много сладка торта! 🎂☺

# 531
Хайде Kikair. Честит Рожден Ден и на твоята принцеса Гизел!!! Много да ви радва, да е здрава и слънчева принцеска.

Прости ми ако съм объркала името на малката, но съм сигурна че днес празнувате. Приятно изкарване и дано всичко мине на ред 😚😉🙂

# 532
Честит рожден ден, на хубавата Гизем. Да е жива и здрава и да има от всичко по много, за да е щедра! Весел празник и много щастие за мама и тате!

# 533
Честит рожден ден на навършилите годинка. Много хубави торти сте избрали. Ние още не сме поръчали, тъй като на 25.04 е РД. Мисля си в село на двора. Ще събера най,близките роднини и племенничките. За 1 РД не искам да вдигам голяма галимация.
Имам въпрос- някой ползва ли столче за душ кабина? Мисля скоро да премина банята на бебка там. Един път я пробвах, сложих я седнала върху гърнето. Отначало се разплака,ама после й хареса. Омръзна ми все да подготвяме ваната,то цял ритуал 😊 и другият въпрос е почнахте ли да мажете със слънцезащитни кремове?
Това е, засега и дано не съм била досадна 😛

# 534
Мажа с крем на Бочко защитен с маслина

# 535
За тази година не сме ползвали слънцезащитен фактор. Миналата година лятото ползвахме 50ти фактор на Авене (за плажа и по-горещите дни, когато сме били на слънце). ✌🏻Simple Smile

# 536
Нашия рожден ден мина, малката издържа почти докрай получи се страхотно 🤗

# 537
Айй, чудна торта!

# 538
Честито на всички бебчета с малко закъснение, нека да са здрави жизнерадостни и много да ви радват.
Извинявам се ако съм писала вече по този въпрос, но не помня.
Та имам няколко въпроса спрямо втората година майчимство.
- Първата година се изплаща до датата на раждане или до термин. Питам защото аз родих почти месец по рано.
- Освен декларацията до фирмата други документи трябва ли да подавам?

# 539
Честит рожден ден на Гизем! Да е жива и здрава и много щастлива!!! Simple Smile
Страхотна торта! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт