он клиник софия-д-р Димитър Христозов

• 7 285
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
Определено ще сбъркате ако отидете в Он клиник в София.Незнам обаче какъв е смисъла само да си пишем тука, а те да продължават да мамят хората безогледно.Аз отидох за премахване на външен неболезнен хемороид, а се оказах с четири вътрешни хемороиди които веднага трябва да се премахнат.Съжалявам че не си тръгнах а се подадох на натиска, дадох си последните спестявания но нямах друг избор....ами ако нямах парите-600 лв не са 60 лв...имам и малко дете....но все пак е България....или Абсурдистан по -скоро...ПЪЛНА ГАВРА

# 16
Искам и аз да се оплача от он клиник!!!д-р Христозов е пълен мушеник!!три пъти ходих при него и ефекта е нулев!!!като първия път откри 4 хемороида,което явно си е практика на мушеника,защото човека който чакаше с мен в чакалнята също беше с 4,а като чета из форума всички са с по 4!първо махна два и след две седмици ходих да махне и другите два!спазвах диета два месеца и нищо!!когато му звъннех ми повтаряше само едно и също че се стискам и за това имам кръв!но кръвта не спря и след 6 месеца пак ходих и познайте имах пак 4 хемороида:))и естествено веднага ме офертира да махне веднага два от тях,но аз се изсмях и му казах че пари няма да му дам и стана чудо уж ми ги махна без пари(като изведнъж се оказаха,че са само два ) естествено никакъв резултат освен 1200лв назад от първите 4.само да вмъкна,че ходих при друг лекар и след като му казах че съм бил в он клиник се изсмя и каза "айде поредния от он клиник".Христозов се държеше грубо и някакси те кара да се притесняваш не ти дава да кажеш и дума!!изобщо пълен мушеник и мишок!!!

Общи условия

Активация на акаунт