Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 22

• 44 881
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Снощи изгледах първи епизод на I am the night. Започва обещаващо, а и е само 6 епизода.

И аз го гледах, хареса ми. Снимана е истинската къща на доктора, строена и обзавеждана от сина на Франк Лойд Райт (Sowden house).

По-късно ще гледам последния епизод. Много класен мини сериал по действителни събития за убиеца на Черната Далия (и не само). Крис Пайн е невероятен тук.

# 346
Снощи изгледах първи епизод на I am the night. Започва обещаващо, а и е само 6 епизода.

И аз го гледах, хареса ми. Снимана е истинската къща на доктора, строена и обзавеждана от сина на Франк Лойд Райт (Sowden house).

По-късно ще гледам последния епизод. Много класен мини сериал по действителни събития за убиеца на Черната Далия (и не само). Крис Пайн е невероятен тук.

Още по-интересно, четох в някакъв отзив по линк от имдб, че убиецът на Черната далия е бил и заподозрян и за убийствата на т. нар. Зодиак (за който е този филм https://www.imdb.com/title/tt0443706/?ref_=fn_al_tt_1).

# 347
Аз започнах да гледам YOU. Намерих го в замунда, обаче субтитрите толкова ми се разминават, чак на моменти се изнервям докато ги оправя.
Пийч ми е една от любимите актриси още откакто я гледах в един друг сериал.
Гледах само два епизода - харесаха ми. До края на седмицата ще го изгледам и ще се вкл отново Simple Smile

# 348
  • Вестерос
I am the night от къде го дръпнахте?

# 349

Има го в замунда. Също и в HBO Go.

# 350

Аз го гледам по НВО, на мястото на True Detective.

# 351
Излязла е първа серия от втория сезон на Fleabag. Харесва ми тази откачалка. Smile
Довърших си и Ray Donovan. Съжалявам, но не е същото без Аби. Pensive
Остават ми няколко серии от The Punisher. Това русото момиченце много ме дразни и променящите се "рани" на лицето на Били във всяка серия, но Франк си го бива. Relaxed

# 352
Излезли са първа и втора серия на новия "Името на розата". Започва добре. Simple Smile

# 353
  • Чужбина
Що никой не казва, че ще имаме Нов Папа след Младия Папа:

https://www.imdb.com/title/tt7157248/

# 354
  • Вестерос
Aз много отдавна споделих

# 355
  • Чужбина
Aз много отдавна споделих

Пропуснала съм и не съм реагирала ето така:

Урааааааа! Joy

# 356
  • Вестерос
Аз така и не доизгледах Младия Папа, стои свален още.

# 357
  • София
Много е добър, гледай. Simple Smile

# 358
Започнах 8 дни по HBO ,мисля,че след 3-ти сезон на Централа Берлин/мале,как завърши/,ми се гледа точно нещо такова.За пореден път се убеждавам колко добри европейски серали има.

# 359
  • Чужбина
Младият Папа си е шедьовър с невероятна актьорска игра. Много философия има в сериала, а Джъд е просто божествен. Сериалът е много различен от останалото, което се произвежда напоследък, и аз лично много, ама много се радвам, че ще има продължение.

Аз, обаче, се впечатлих и от ето това:

Някой има ли повече инфо?

Общи условия

Активация на акаунт