Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 22

• 44 778
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • Свищов
Пропоръчайте ми някаква медицинска драма. Сега доглеждам излязлото от New Amsterdam и ми се ще да сменя обичайните кримки с докторски сериали. Следя Анатомията на Грей и Добрият доктор. Чудех се от старите дали да не почна Хаус, че съм гледала откъслечно по ТВ или пък Частна практика. Първият ми харесва, докато вторият...тц. Или нещо ново като Стажантът...

# 541
По БНТ 2 започнаха да дават Романтичния доктор - корейска медицинска драма...
Аз не ги обичам много докторските, но харесвах Хаус. Според мен, сериалът е хубав. Накрая малко се прецака, но си има финал, който е горе-долу приемлив, така че става. Мисля, че човек трябва да харесва Хаус, за да хареса сериала - аз лично го харесвам, част от публиката го е възприела много различно.

# 542
Пропоръчайте ми някаква медицинска драма. Сега доглеждам излязлото от New Amsterdam и ми се ще да сменя обичайните кримки с докторски сериали. Следя Анатомията на Грей и Добрият доктор. Чудех се от старите дали да не почна Хаус, че съм гледала откъслечно по ТВ или пък Частна практика. Първият ми харесва, докато вторият...тц. Или нещо ново като Стажантът...

Nurse Jackie. Хареса ми, а аз по принцип не обичам и не гледам докторски сериали.

# 543
  • София-Младост
Много харесвам докторските, Chicago Med си го следя (заедно с Fire и PD), Анатомията на Грей, Хаус отдавна го изгледах, Частна практика на  мен ми хареса.

# 544

https://www.imdb.com/title/tt6483832/?ref_=nv_sr_2?ref_=nv_sr_2

# 545
Off the map
Доктори в забутани и опасни места по света преплетено с лични драми и истории.

# 546
Аз препоръчвам Хаус с две ръце. Един от най-любимите ми сериали.

# 547
  • Свищов
Снощи дръпнах пилотките на The Resident, Code Black и Хаус...ще ги изгледам. Иска ми се нещо хем драматично, хем и любов да има, хем и хумор...Благодаря за препоръките.

# 548
  • Вестерос
Как е The Resident? Чудя му се, че е с актьори, които харесвам.

# 549
Гледах 2-3 серии - става за губене на време. За мен лично the best е Др. Хаус

# 550
  • Свищов
Аз пък точно актьорите не харесвам...и за това се чудя.

# 551
  • София

Добър е. Аз си го следя. Сега съм по средата на сезон 2. Simple Smile

# 552
https://www.imdb.com/title/tt4322508/?ref_=fn_al_tt_1

Може и да е коментиран, но сега видях, че има преведен и втори сезон.

# 553
Big Little Lies се завръща на 9-ти юнии! Smile Tada Heart Eyes

# 554
  • Вестерос
Ау супер тийзър 😍

Общи условия

Активация на акаунт