Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 22

• 44 898
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Актьорът от You наскоро направи изявление, че не е правилно героят му да има фенки. Разни момичета му пишели в Туитър "Ела ме отвлечи", а той бил възмутен ))

# 301
Много съм щастлива, че намерих тази тема. Ще има много да наваксвам. Blush
Тези дни изгледах на един дъх двата сезона на този сериал: Happy Valley  , много ми хареса. Сигурно сте го обсъждали някъде, но търсачката е отвратителна и се извинявам, ако съм изостанала с препоръките.
https://www.imdb.com/title/tt3428912/.

# 302
Търся си сериалче. Последно гледах You по препоръки тук във форума. Много ми допадна. Интригуващ до нямай къде. Преди това бях гледала The handmaids tale и ми стана любим. Следя в момента shameless и greys anatomy. Обожавам vikings,orphan black,13 reasons why,big little lies също. Препоръчайте ми сериал с интригуващ сюжет и развитие Simple Smile

# 303
Този сериал You ми изглежда добър, но нещо не го намирам в замунда. Може ли да се свали или гледа от друго място ?

# 304
Този сериал You ми изглежда добър, но нещо не го намирам в замунда. Може ли да се свали или гледа от друго място ?
Продукция на Нетфликс е, така че може да се гледа оттам

# 305
  • addicted
Много съм щастлива, че намерих тази тема. Ще има много да наваксвам. Blush
Тези дни изгледах на един дъх двата сезона на този сериал: Happy Valley  , много ми хареса. Сигурно сте го обсъждали някъде, но търсачката е отвратителна и се извинявам, ако съм изостанала с препоръките.
https://www.imdb.com/title/tt3428912/.

Пробвала ли си No Offence? Ако ти се гледа нещо в този дух..
https://www.imdb.com/title/tt3922704/?ref_=nv_sr_1

# 306
Търся си сериалче. Последно гледах You по препоръки тук във форума. Много ми допадна. Интригуващ до нямай къде. Преди това бях гледала The handmaids tale и ми стана любим. Следя в момента shameless и greys anatomy. Обожавам vikings,orphan black,13 reasons why,big little lies също. Препоръчайте ми сериал с интригуващ сюжет и развитие Simple Smile

Pretty little liars е хубав. Също и t@gged. Малко по тийн са, но са хубави.

# 307
  • Чужбина
но Ханибал е абсолютна наслада откъдето и да го погледнеш. Мадс Микелсен е един чудесен канибал, стъпва с достойнство в обувките на Антъни Хопкинс.

Невероятен наистина!

И действително е наслада. Аз не мога да гледам хоръри, но това нещо го гледах, въпреки гадните сцени.

В сериала има много философия. Ей това ми е любимо:

Скрит текст:

Напомня ми за великата реч на Пачино в Адвокат на Дявола:

Скрит текст:

# 308
Хареса ми трейлъра на After Life - от 8-ми март. Relaxed

# 309
  • Mediterraneo
Последният сериал, който изгледах е La casa de papel. Брутално добър сериал, отдавна не бях се пристрастявала така към епизоди. За 3 дни го изгълтах, 2 седмици си тананиках песничката за партизанина, изчетох всичко за актьорите и сериала и с нетърпение чакам да видя продължението!

# 310
Снощи изгледах последния епизод на True Detective. Имаше пак интересен финал, но останах с чувството, че гледам от онези поредици за Истински истории... Бяха оставили разплитането на историята за последния епизод, може спокойно да се гледа само първа и последна серия, даже само и последната разказва всичко, другите серии бяха пълнеж.
Излязъл е трейлър на Hakan Muhafiz с участието на Джунейт Аркън - легенда на турското кино, самият той има много геройски филми като млад, но и той няма да спаси втория сезон.

# 311
  • Вестерос
На 22 март почва втори сезон на The OA

# 312

Има го в Замунда, просто е по - назад в страниците. И аз го гледах. Толкова добре изиграна роля, хареса ми как е поставен проблема, че той е явно болен, но някъде нещо в него усеща, че върши неправилни неща и болния му мозък търси оправдание, но е явно разкъсан от двамата в него. Дори за малко да се окроти с момичето, с което се хвана след като скъса с Бек, но не издържа. Имаше добри постъпки към детето, явна препратка към това, че е бил някога добър, но най - вероятно престоят му, наложен от този, който го е изгледал в онова помещение е сбъркало тотално мозъка му! Много добре обмислен сериал и много добра роля на главния актьор!

# 313
Стар Трек: Дискавъри е подновен за трети сезон Simple Smile

# 314
  • Вестерос
Oще подновени

Chicago Fire, Chicago Med, and Chicago P.D.
Young Sheldon за два сезона

НОВИНА ще има втори сезон на The haunting of hill house, но ще е друга история и ще е The haunting of.... и не се знае още

Nightflyers е спрян.
The Man in the High Castle  ще свърши с 4 сезон.

Общи условия

Активация на акаунт