Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 22

• 44 894
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
Втори сезон на The Tick (май го няма в списъка на фантастиките?) е от 5-ти април.

# 316
Този сериал You ми изглежда добър, но нещо не го намирам в замунда. Може ли да се свали или гледа от друго място ?

Има го в Замунда, просто е по - назад в страниците. И аз го гледах. Толкова добре изиграна роля, хареса ми как е поставен проблема, че той е явно болен, но някъде нещо в него усеща, че върши неправилни неща и болния му мозък търси оправдание, но е явно разкъсан от двамата в него. Дори за малко да се окроти с момичето, с което се хвана след като скъса с Бек, но не издържа. Имаше добри постъпки към детето, явна препратка към това, че е бил някога добър, но най - вероятно престоят му, наложен от този, който го е изгледал в онова помещение е сбъркало тотално мозъка му! Много добре обмислен сериал и много добра роля на главния актьор!

Така ли, явно съм го пропуснала. Ще погледна отново. Благодаря!

# 317
  • срещу двата комина :)))
Brooklyn Nine-nine е подновен за седми сезон Simple Smile

# 318
Някой гледа ли The Widow ? Хареса ми. По турския Fox другата събота тръгва турската версия на This is Us, та реших да наваксам с оригинала, имам още 3 серии.
Скрит текст:
Вече се изчерпаха със сценария - Рандал кмет, дъщерята - лесбийка?, Джак в началото на сериала го изкараха идеалния човек и баща, а после алкохолик, този сезон основно има сцени с брат си. Надявам се този сезон да е финала на сериала и да е някакъв смислен.

# 319
  • София
This is Us ми е много, много любим, най-добрата семйна драма, която някога съм гледала, толкова човечен, емоционален, вълнуващ, тъжен...
Обичам Джак, искам да имам такъв баща, приятел, съпруг, Мило е невероятен в този образ.
Бих искала да гледам децата на Kейт, Рандал и Кевин, внуците им, правнуците им и пак няма да ми омръзне.
Това е сериалът, на който най- много съм плакала, мисля, че на почти всяка серия, толкова е истински.

# 320
  • Вестерос
Изгледах и аз You, Добър е. Някаква нова и по-крийпи версия на There is something about Mary. Дан Хъмфри и Шей Мишел добре играят, главната не ме кефи нещо, малко дървено.

# 321
Berlin Station ще мъча пак. Много ми се искаше и мен да ме грабне, ама що така не иска значи... Smile
От тези, които следя няма нищо налично и неизгледано, та съм я закъсала здравата. Тегля сега пък да видим.

You ми напомня на The Fall . Различна сюжетна линия, но не знам защо постоянно правех паралел и с всяка серия все се сещах за Джейми Дорнан.  The Fall ми е любим. You ми допадна. Ще видим във втори сезон накъде ще се развие сериалът.

# 322
  • София
Смятах да пропусна You, но след сравнението с The Fall, който е страхотен, веднага свалям.

Мислех, че само мен Berlin Station не ме грабна, в началото ми се стори интересен, но след няколко серии ме загуби.

# 323
Може би някой си спомня сериалът -''Последна проверка'' С участието на Владимир Смирнов. Много хубав. Книгата е -''Червените пламъчета ''

# 324
The Break/в Netflix/ много ми харесаха и двата сезона,заплетено крими от типа на английския Broadchurch -малко градче,много лични драми,тъмни сенки от миналото,един прекрасен инспектор и т.н.
Вече втора година сме с Нетфликс и не мисля,че освен него и HBO GO сме гледали нещо друго на телевизора,да не говорим,че и на телефоните сме инсталирали приложенията:))....жалко само,че с това гледане намалих времето за четене:)

# 325
  • Вестерос
Тhe Fall не съм гледала, за какво се разправя?

# 326
Джейми Дорнан убива жени, а Джилиан Андерсън го разследва.

# 327
  • Вестерос
Ясно, може да го изтегля.

Най-сетне се наканих да гледам Alias Grace. Много ми допадна.

# 328
  • Чужбина
Тhe Fall не съм гледала, за какво се разправя?

Тифъни, The Fall е добър, след като и аз го изгледах Grinning

Много много красива Джилиън. Имам само забележка към каста - Джейми прекалено красив за убиец, но сериалът си струва.

# 329
Аз реших да почна след Ханибал the good Wife (kak е преведен на български?). Допада ми - достатъчно ми развлекателен и напрегнат за след това преживяване.
Движа паралелно и Peaky blinders, но втори сезон нещо ми идва тромав, затова си дадох пауза.
The Fall е страхотен, много силна Джилиън Андерсън. Аз се чудех защо толкова добре говори бритиш, после рових и разбрах, че като дете е израсла в Англия и вероятно тогава е научила да говори толкова добре. Джейми издъхва на доста места, много ми идва сладникав за сериен убиец.
Хареса ми това паралелно монтиране на движението на двамата един към друг.

Общи условия

Активация на акаунт