Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 22

• 44 851
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
  • Чужбина

Хихи- сега попаднах и на друг, сниман заедно с The Protektor, но май не е на Нетфликс - Immortals. Ще го прегледам когато ми остане време. И това доживях - турски сериал а вампири. ЖДНБ!  hahaha hahaha hahaha

Вампири не мога да гледам. Но ако не се притесняваш да гледаш не-англоезични сериали, гледай ей тва:

Психо-трилъри са, но добре направени с добра актьорска игра.

Който не е гледал, True Detective с Матю, да го гледа. Много добро нещо, ама наистина мноооооооого.

# 421
И Dip не ставаше според мен. PuhuTv избухнаха с Fi, но другите им сериали не се получиха.

# 422
  • Вестерос
Забравила съм да спомена, че с кеф гледах Big Little Lies, The Handmaid's Tale, Westworld.

# 423
  • Чужбина
Скрит текст:
И Dip не ставаше според мен. PuhuTv избухнаха с Fi, но другите им сериали не се получиха.

Претупаха го. Много добре започна - психоатака отвсякъде! Прекрасна игра на главния.
Кефи ме, щото споменават Библейски истории. На мене ми стана слабост да гледам неща, в които има препратки към историите в Библията.

Забравила съм да спомена, че с кеф гледах Big Little Lies, The Handmaid's Tale, Westworld.

Класика! Който не е гледал още Западен Свят ... много е изпуснал. Същото важи и за другите два сериала. Гарантирам нетърпение да пуснеш следващата серия.

Лошото е, че ни разглезват с такива качествени продукции и после мрънкаме, че нищо не ни харесва.

# 424
Big Little Lies и аз много го харесвам, чакам да почне втория сезон. На Westworld гледах първия сезон и не ми хареса много, не си падам по това. The Handmaid's tale не знам как е сериала, но съм гледала филма и беше много тежък и не ми се гледа такова нещо.

# 425
  • Чужбина
Big Little Lies и аз много го харесвам, чакам да почне втория сезон. На Westworld гледах първия сезон и не ми хареса много, не си падам по това. The Handmaid's tale не знам как е сериала, но съм гледала филма и беше много тежък и не ми се гледа такова нещо.
Каролина, Западен Свят е най-доброто нещо, което съм гледала (заедно с БЗГ, The Leftovers, Lost и Човекът във Високия Замък). Много философски сериал. Всеки път като гледаш, откриваш нови и нови неща. Перфектна актьорска игра (с изключение на тази на най-главната). Ох, каквото и да кажа за тоя сериал, ще е малко.

The Handmaid's tale е антиупотична драма. Тежък е, но много добър сериал. Главната е снимана почти без грим, което създава усещане за голяма реалност. Гледай го! Наистина си заслужава.

# 426
  • Вестерос
Иначе от старите с кеф съм гледала Game of thrones, Fringe, Castle, Hart of Dixie и много други

# 427
  • Чужбина
Girls, сетих се и за Фарго. Почти никой не говори за този сериал, а той хич не е лош.

Жалко, че никой не споменава и Туин Пийкс, 3-ти сезон Sad.

# 428
Аз май ще си дам малко почивка от сериалите, че в последно време нищо не ми харесва. Ще си гледам това, което имам за гледане и си чакам Big Little Lies, The Affair, Poldark, La casa de las flores и Insecure.

# 429
  • Berlin
Изгледах The Haunting of Hill House. Добре беше, интересно, ама не ми стигна. Simple Smile И плашещите моменти намаляват с всеки епизод, само в началото ми взеха страха, после беше ок.

# 430
  • София
След Vikings с голям интерес изгледах единствено True Detective 3 и The Ketterring Incident.

Средно интересни La Treve и I am The NIght.

И абсолютното дъно-  The Last Kingdom.

В момента следя The Walking Dead, This is Us и 8 Tage.

И започвам Modus.

# 431
Каролина, Западен Свят е най-доброто нещо, което съм гледала (заедно с БЗГ, The Leftovers, Lost и Човекът във Високия Замък). Много философски сериал. Всеки път като гледаш, откриваш нови и нови неща. Перфектна актьорска игра (с изключение на тази на най-главната). Ох, каквото и да кажа за тоя сериал, ще е малко.
Западен свят е моят любим сериал на всички времена! Толкова различен, толкова интересен сюжет и толкова добри актьори!
Fargo и The son(с Пиърс Броснан) също са много добри сериали. Zahn McClarnon (Акечета) участва и в тях. Има ли смисъл да казвам, че и там е невероятен?! Страшно добър актьор е!

# 432
  • Чужбина

Fargo и The son(с Пиърс Броснан) също са много добри сериали. Zahn McClarnon (Акечета) участва и в тях. Има ли смисъл да казвам, че и там е невероятен?! Страшно добър актьор е!

Zahn McClarnon е уникаааален! Той е във втори сезон на Фарго.

Кажи две думи за The son. Изобщо не сме му обръщали внимание.

# 433
В The son се разказва за заселниците в САЩ като се акцентира върху семейството на Пиърс Броснан и самият него. Израства сред индианци и става един от тях. Научава се на техния бит, предават му знанията си. Вождът на племето Команчи се играе от Заан.

# 434
  • Чужбина
В The son се разказва за заселниците в САЩ като се акцентира върху семейството на Пиърс Броснан и самият него. Израства сред индианци и става един от тях. Научава се на техния бит, предават му знанията си. Вождът на племето Команчи се играе от Заан.

Има ли разни неща за вярванията на индианците?

Общи условия

Активация на акаунт