Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 22

• 44 834
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Започна Killing Eve втори сезон...

# 496
  • София
Бих искала да препоръчам Man with a plan. С Мат Ле Бланк е (Джоуи) и ролята му е много готина, аз не бях фен на нищо негово след Приятели досега. Семейна комедия. С мм се спукваме да се хилим. Много ми е тъжно че не е особено популярен.

# 497
Ами то повечето актьори от сериали имат по един силен сериал с който се помнят и нататък става трудно.

# 498
Calabria, Иля, ~Carolina~, благодаря ви!
Не съм гледала:

Bad banks
Berlin station
Billions
My Brilliant Friend
Castle Rock (много ли е страшен?)
The Walking Dead (но не си падам по зомбита)
Case
Eyewitness
The Garden of Bronze
Insecure
The girlfriend experience

Сега ще ги разгледам.

# 499
Calabria, Иля, ~Carolina~, благодаря ви!
Не съм гледала:

The Walking Dead (но не си падам по зомбита)
И аз не си падам по зомбита, ама като нямаше какво да гледам и по препоръка си ги пуснах. Сега не пропускам сезон Simple Smile

# 500
  • София
Гледам Gossip Girl сега (не ми се смейте, знам, че е много стар, но досега не ми беше попадал), а преди него гледах Suits. И двата много ме забавляват. Обичам социални, с разни игри и интриги, с любов, явно харесвам действието да се развива в Ню Йорк (но това не е задължително), Не мога да гледам тежки, нито хоръри и т.н. Препоръчайте ми на тази база и други, които биха ми харесали, моля! Благодаря предварително!

# 501
White Collar, Revenge, Entourage. За тези се сещам на прима виста, но сигурно си ги гледала.

# 502
THE GOOD FIGHT препоръчвам, много ми харесва.

# 503
  • Sofia
Обичам социални, с разни игри и интриги, с любов, явно харесвам действието да се развива в Ню Йорк
Пробвай Younger и The Bold Type 😉

# 504
  • София
The Walking Dead не е само зомбита, смисълът му е, че когато е застрашена човешката раса при оцеляването много по- страшен, опасен и непридвидим е самият човек, а не живият мъртъв.
В последните сезони зомбитата са дори само за фон, а се проследява животът на оцелелите в различни общества.

Castle Rock изобщо не ми беше страшен, виж The Haunting of Hill House е друга работа, но и там се свиква и в един момент не те е страх, защото знаеш, какво да очакваш.

# 505
  • Вестерос
Към препоръките за социален донякъде ми е и You

# 506
Препоръчвам Empire.

# 507
  • Разпиляна във въображението
Аз препоръчвам Friday night lights, но и той е доволно стар Simple Smile

# 508
  • София-Младост
Аз препоръчвам Friday night lights, но и той е доволно стар Simple Smile
Страхотен е наистина...стар е, нопоне има всички серии и превод даже...е понякога свалянето е тегаво, но то две добри...и всички подобни семейни сериали много ми харесват, наскоро доизгледах All American

# 509
  • addicted
Гледам Gossip Girl сега (не ми се смейте, знам, че е много стар, но досега не ми беше попадал), а преди него гледах Suits. И двата много ме забавляват. Обичам социални, с разни игри и интриги, с любов, явно харесвам действието да се развива в Ню Йорк (но това не е задължително), Не мога да гледам тежки, нито хоръри и т.н. Препоръчайте ми на тази база и други, които биха ми харесали, моля! Благодаря предварително!

Dynasty е от този тип.

Общи условия

Активация на акаунт