Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 22

• 44 823
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Страхотни сте! Много ви благодаря! Никой от тези не съм гледала, а сега имам огромен списък!:smiley:

# 511
  • София
Изгледах пилота на Воин (Warrior) - https://www.imdb.com/title/tt5743796/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1
Ще го следя защото е от създателите на Банши, Пенсилвания.
Имам претенции към избора на главния герой, но като цяло се ядва, да видим как ще развият историята обаче. Разказва се за войните между тонгите в Сан Франциско през знаменателната за нас 1878 г.
Типичното за Банши го има и тук --> Брутални убийства, яко екшън/кютеци, секс, кървища, наркотици, корупция и няколко основни играчи, които се борят за надмощие над контрола на опиум в града.
Набляга се и на расовото напрежение през тези години щатите, особено по оста ирландци --> китайци.
До тук най-много ми харесва маман на един елитен бардак, защото се играе от една от любимките ми, Оливия Ченг. Много ми харесва тази жена, просто минава електрическо през тялото ми като я гледам. Оказа се, че в свободното си време нощно време има много интересни странични дейности...  Wink

Сериалът е оригинална продукция на Cinemax, т.е. има го в HBO GO. Има го обаче и то преведен и в Замунда.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 15:48 от Diavolo

# 512
  • addicted
...
...

И Jooooob! Heart

Благодаря за препоръката, Banshee е един от най-любимите ми сериали изобщо, a Job - любимият ми персонаж.

# 513
  • на изток от рая
The Walking Dead не е само зомбита, смисълът му е, че когато е застрашена човешката раса при оцеляването много по- страшен, опасен и непридвидим е самият човек, а не живият мъртъв.
В последните сезони зомбитата са дори само за фон, а се проследява животът на оцелелите в различни общества.

Иля, нахъсай ме още малко за този сериал. Не обичам зомбита, ама това са си 9 сезона, доста време ще ми запълнят. Не че ми е много свободното време, ами не обичам да чакам по седмица за следващата серия.

# 514
  • Чужбина
The Walking Dead не е само зомбита, смисълът му е, че когато е застрашена човешката раса при оцеляването много по- страшен, опасен и непридвидим е самият човек, а не живият мъртъв.
В последните сезони зомбитата са дори само за фон, а се проследява животът на оцелелите в различни общества.

Иля, нахъсай ме още малко за този сериал. Не обичам зомбита, ама това са си 9 сезона, доста време ще ми запълнят. Не че ми е много свободното време, ами не обичам да чакам по седмица за следващата серия.

И добра актьорска игра има в сериала. От това, което видях.

# 515
  • София
The Walking Dead е феноменален, именно защото не е просто ужас, а много повече. И аз си го пуснах с мисълта за зомбита, но още в първите епизоди те поглъщат главните персонажи и разбираш, че гледаш драма за човешката природа, как сблъсквайки се с оцеляване човек освирепява и се превръща в много по- жестоко същество от живия мъртъв. Героите постоянно се променят, надграждат своите характери и до такава степен се привързваш към тях, че нямаш търпение за следващата серия, за да си отдъхнеш, ако са оцелели. Актьорската игра е еталон, на този уж сериал за зомбита, аз съм плакала. Сериалът не може да се сравни с нито един друг в жанра си, другите зомби сериали са някъде долу, а TWD е недостижимо горе.

# 516
  • Чужбина
Съгласна съм. Освен добра актьорска игра, има изключително добре изградени характери. Има качество в сериала.

# 517
  • София
Иля,
има и специална тема за TWD. Явно не си попадала на нея. Таман под скромния номер 21 си се вихри -->
http://old.bg-mamma.com/?topic=1008191;topicrefid=19  Simple Smile

ganyusha,
Иля добре те е нахъсала аз само ще добавя, че ако започнеш да го гледаш от начало благородно ще ти завиждам, защото и аз много искам да попадна на някой култов и велик сериал с много сезони ей така от началото ама за съжаление съм ги гледал всичките и няма как. Обаче ти недей пропуска този шанс. Още повече, че го има на перфектно качество и преведен, че даже сега вече го наливат и в HBO GO.
 Simple Smile

# 518
Изгледах финала на Fleabag, тъжно финалче. Надписът пасва на ситуацията, не знам от сериала дали са го осъзнали или просто са снимали там Relieved
Скрит текст:
Сетих се и за Casual, препоръчвам го. Пак оставя същия вкус след гледане.
Попревъртях My Brilliant Friend, малко бавно ми беше действието, иначе имаше силни сцени. Само не разбрах първата сцена от сериала ще има ли продължение, че там Лену е възрастна, а на финала на сезона още си беше млада госпожица. Може би ще има втори сезон? Може ли някой, който е гледал целите серии да обясни какво се случва (може и в скрит текст) или който е чел книгата как завършва историята? Relaxed
Хареса ми и това трейлърче https://www.youtube.com/watch?v=9IUSCVH61xw Relaxed

# 519
  • Across the Multiverse
...
...
И Jooooob! Heart
Благодаря за препоръката, Banshee е един от най-любимите ми сериали изобщо, a Job - любимият ми персонаж.
+1 за Job! Уникално същество!  Laughing

# 520
  • UK
Аз пък отдавна спрях The Walking Dead, страшно муден сериал. По новите сезони може да са различни, аз съм гледала само първите четири, но е един от много много малкото сериали, които съм спряла да гледам, защото не си струва да си губя времето. Епизод след епизод някакви хора ходят насам натам и нищо съществено не се случва, и като наближи време за край на полусезона/сезона, убиват някой от главните герои и вкарват 2-3 нови на негово място, за да ги убият и тях след няколко сезона. Всичко е подчинено на шок фактора и обсъждането в социалните мрежи, и просто в един момент след поредния отворен финал, който трябваше да ме накара да чакам следващият епизод с нетърпение, аз реших, че ми стига толкова и го зарязах с удоволствие.

# 521
  • София
Дяволо, не се оплаквай, ти постоянно гледаш много сериали, а аз съм голяма претенция, много трудно намирам качество, което да ми хареса.

Знам за темата, по едно време се объсждаше постоянно комикса и за това не се включих.

Мърморана, вярвам ти, че не ти е харесал TWD, с теб гледаме много различни сериали.

Каролина, Лену като възрастна разказва цялата история и едновременно търси своята приятелка, не съм чела книгата, но тази година се очаква 2 сезон.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 09:36 от Иля

# 522
На мен също The Walking Dead не ми е от любимите сериали. И въобще не бих го определила като феноменален. За мен е просто зомби-сериал и не виждам чак такава дълбочина и смисъл, които му се придават. Мнението ми за него се припокрива в голяма степен с това на Малката Госпожица Мърморана. Спрях да го следя по средата на сезона, в който се появи Неган.

# 523
  • София
Няма как всички да харесваме едно и също, уважавам различното мнение.
Нека темата не се превъща в За и Против определен сериал, няма смисъл.

Повечето сериали, коментирани в темата са много далеч от мен, но и за тях си има много зрители.

# 524
За всеки сериал си има зрители, за който няма - финал. Smile

Общи условия

Активация на акаунт