Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 22

• 44 775
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
А нещо като Отчаяни съпруги дали има? С интрижки , драми и готини актьори. Simple Smile

# 556
А нещо като Отчаяни съпруги дали има? С интрижки , драми и готини актьори. Simple Smile

Може би това с камериерките? Не знам как е преведено на български.

https://www.imdb.com/title/tt2226342/reference

От създателя на Съпругите е.

# 557
Да, гледах му 1-2 сезона, но много изтъпя нещо...

# 558
Вчера започнах Хана. Джоел Кинамен беше супер смешен с тая рядка брада и дълга плитка. Добре, че беше само за малко.
Само не ми стана ясно защо развалиха хубавия филм да направят блудкав сериал. Хареса ми Мирей Енос като заместник на Кейт Бланшет.

# 559
Започнах да гледам American gods. Чудя се дали е шантав в добрия смисъл, или е опит за оригиналност и в крайна сметка безсмислица. 🤔 По-скоро клоня към второто.
Боговете на технологиите преиграват. Дейвид Боуи, изигран от жена 🙄, после стана Мерилин Монро!?
Гей сцената не ми беше толкова брутална, колкото сцените с Билкис. Как може на някого да хрумне подобна идиотщина?! 😕

# 560
  • Вестерос
Нийл Геймън 😁

# 561
  • Berlin
Абе, сериалът си е много софт  в сравнение с книгата. Laughing

# 562
Като ви чета, взех да се притеснявам. Детето /11 години/ отскоро чете негови книги на английски и казва, че са супер. Надявам се в детската литература да няма толкова хард сцени. Grin

# 563
Аз пък гледам третият сезон на The last Kingdom 😍 Много ми харесва. Харесва ми повече от последните сезони на Викингите. А и актьорът играещ Утред ми е много симпатичен. Давам му 9 от 10 на този сериал. Почнах и вторият сезон на Knightsfall,не е толква впечатляващ но за убиване на време става. Преди години бях гледала един сериал Rome,който за мен беше класика в този жанр.
Ще пробвам тия дни Hanna и Killing Eve.
Новата Сабрина нещо не ме грабна особено...

# 564
Манифест е подновен - не помня дали е писано в темата. А аз още не съм го гледала, трябва да наваксам, щом е перспективен Simple Smile
Скрит текст:
Вчера попрочетох от Скандинавската митология на Нийл Геймън - сигурно се води детска книга; има доста жестокост, но няма секс сцени. Разочарована съм от Геймън - убягнали са му някои ключови моменти. Например - Локи НЕ Е наказан, за това, че се е държал лошо и обиждал боговете - може да им е било неприятно, но това не е достатъчно основание. Окован е заради това (помня от оригиналния мит - имам книжка), че докато ги е обиждал, някой казва нещо от типа "Ако Балдер беше тук, щеше да те постави на място", при което той се изпуска, че е отговорен за смъртта му. Локи е преследван и наказан (уж) заради убийството на Балдер, а не за лошо поведение.

# 565
  • Вестерос
Страхотен сезон на The Magicians, последната серия беше много динамична, поплаках си също.

# 566
Bosch 5 сезон - абсолютна наслада за ухото и окото.

# 567
"Случаите на Поаро " по Агата Кристи ❤
Изгледах  първи сезон, остават ми още 11 сезона.

# 568
Аз ги гледах всички в началото на годината - толкова ми хареса, че ми беше жал да ги изтрия. Пазя си ги на външен диск (ок.40 гб). Актьорът(Дейвид Суше) е много сладък и отдаден на ролята си - гледах някои относително нови интервюта Simple Smile

Скрит текст:
Магьосниците не ги гледам отдавна. Убили са Куентин?! Мразя, когато умира главен герой - радвам се, че спрях да го гледам, щеше да ме разстрои прекалено много...

# 569
  • София
Изгледах пилотения епизод на ''Баща, майка, син''
с Ричард Гиър.
Трилър.
Не е зле, ама очаквах повече. Има го в ХБО ГО.

https://www.imdb.com/title/tt8049666/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Общи условия

Активация на акаунт