Боси стоножки разменят-11 тема

• 399 028
  • 2 423
  •   1
Отговори
# 1 635
Разменям дамски обувки Manitu, 39 номер.
Много мекички и удобни, естествена кожа. Надявах се, че се умалени, но не са.
https://www.amazon.de/gp/product/B08KHJQHYM/ref=ppx_yo_dt_b_asin … mp;th=1&psc=1
39 лева
Актуални ли са и ако да - може ли дължина на стелката?
Разменени

# 1 636
Здравейте, случайно да имате представа за качеството на обувки Gabor? Имат интересни модели.

# 1 637
Здравейте, случайно да имате представа за качеството на обувки Gabor? Имат интересни модели.

Страшно удобни

# 1 638
Здравейте. Тимбърленд отговарят ли си на размера? А за тези сандали, някой има ли идея, дали стават и за широк крак? Чета различни мнения из мрежата...

За тези са дали не знам дали са за широк крак, но Тимбърленд по принцип си отговарят наред с другите западни номерации.

# 1 639
  • StZ
Разменям тези https://www.amazon.de/dp/B08F24CW7C/ref=twister_B0926KKZ5J
размер 40 - отговарят си. Стелката се сваля 26,8 см.
аз съм 39 и са ми големи.
Скрит текст:
40 лв.

# 1 640
  • София
Здравейте. Тимбърленд отговарят ли си на размера? А за тези сандали, някой има ли идея, дали стават и за широк крак? Чета различни мнения из мрежата...

За тези са дали не знам дали са за широк крак, но Тимбърленд по принцип си отговарят наред с другите западни номерации.

Може ли линк към сандалите?

# 1 641
Тъкмо получих мейл, че са изчерпани във всички размери. Явно не са си били актуализирали информацията и моята поръчка ги е размърдала Simple Smile Жалко! Утеших се с едни платнени гуменки, да видим дали ще дойдат и те Simple Smile От българския сайт на марката това. Влезте, може да си харесате нещо друго.

# 1 642
# 1 643
  • Sofia
Има ги на цени от 66-177лв 🤔
Спиред мен са за широк крак.
Харесват ми,но и малко груби ми изглеждат.

# 1 644
Да, във фирмения саайт са 66лв, а в другите - много по-скъпи.

# 1 645
Разменям сандали Think, размер 38, изцяло естествена кожа.
Скрит текст:

55лв.

Сандали Mjus, 38 номер, черен цвят, естествена кожа.
https://www.amazon.it/dp/B01N6X4AWL/ref=twister_B0743JR2JF?th=1
Скрит текст:
89лв.

# 1 646
Здравейте! Някой търсеше момчешки сандали 39номер, но не мога да намеря поста. Открих тези TIMBERLAND забравени, нови в кутия, само мерени. Вече не стават на синчето. Отговарят си на номера - аз нося 39 и ги мерих. Не мога да кача линк, защото не помня от кой акаунт съм ги поръчвала. 

# 1 647
  • varna
Сандалите Тимбърленд преди малко ги върнах.  Лекички са много, но трудно си вкарах крака вътре. Ходилото ми е нормално.

# 1 648
Сандалите Тимбърленд преди малко ги върнах.  Лекички са много, но трудно си вкарах крака вътре. Ходилото ми е нормално.
За зелените, които ааз бях показала ли става въпрос? Защото ми се обадиха, че е станало объркване и ги имат и са ми ги пратили, но ако съм искала, можело да ги откажа, в случай, че вече не ги искам. Та да знам дали да ходя до Спиди. Моето стъпало е широко...

# 1 649
  • varna
Да, зелените. На ширина ми бяха ОК, но трудно ми премина кракът под каишките. Разстоянието (височината) м/у каишките и "стелката" според мен е малко. Но пък на Вас може да ви паснат.

Общи условия

Активация на акаунт