💄Новите ни козметични похождения - 84

• 95 344
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
  • някъде под слънцето...

спирала с фибри

# 301
SL, имам тази спирала и имам хммм неустановено мнение за нея, ще ми е интересно да споделиш и твоето!

# 302
  • някъде под слънцето...
Непременно,
Имам само фибри, с тях не си допаднахме.
Иначе на същата марка имам балсам за мигли и изкуствени мигли от естествен косъм с магнит и съм доволна .
Мнение за спиралата.
Ефекта е под добър  от само фибри + спирала.
Обаче иска многогократно минаване на миглите с четката.
Определвно  видимо удължава без да слепва.  Разделя миглите, но нещо ми липсва.
Може би защото я сложих без праймър.
Изисква повече играчка при поставянето.
Все още не съм решила дали остава при мен и ли ще я ползва тийнката.

Последна редакция: вт, 19 фев 2019, 09:07 от sl

# 303
  • При децата ми
Джаста, ще те чакам за отзиви, за кремовете в съответната тема! Знаеш си!:hugs:

# 304
За пореден път. Обожавам го!

# 305
Хриспа, задължително. Hug

Такааа!!! Идвам с нови покупки, то аз да не прочета нещо.
Понеже така и така от доста време заглеждах марката Mellor and Russell - серията Simply Essentials,
след прочетен отзив във форума се престраших да си взема някои неща:
1. Анти-ейдж Серум за очи, лице и шия за зряла кожа със Sepilift DPHP, масло от гроздови семки и витамин Е.
Обозначението за възраст е 55+  и макар да имам още хляб да изям до тия години, не ми пречи да пробвам серума, че основно околоочната зона ми е проблем. Количество 30мл. - цена 3.79лв. Магазин - Елитис.

2. Анти-ейдж околоочен серум против бръчки отново със Sepilift DPHP, масло от гроздови семки и витамин Е.
Количество 15мл. - цена 3.39лв. Магазин - Елитис.

3. Серум за лице с араганово масло и масло от гроздови семки.
Количество 30мл. - цена 5.99лв. Магазин - Елитис.

ПП В състава и на трите продукта има съставка, която аз гледам да избягвам, а именно - бронопол, но тъй като е на последно място, не на едно от последните места, а наистина на последно място в състава се прежалих и реших да пробвам показаните продукти.

# 306
Цвят Crème

# 307
Непременно,
Имам само фибри, с тях не си допаднахме.
Иначе на същата марка имам балсам за мигли и изкуствени мигли от естествен косъм с магнит и съм доволна .
Мнение за спиралата.
Ефекта е под добър  от само фибри + спирала.
Обаче иска многогократно минаване на миглите с четката.
Определвно  видимо удължава без да слепва.  Разделя миглите, но нещо ми липсва.
Може би защото я сложих без праймър.
Изисква повече играчка при поставянето.
Все още не съм решила дали остава при мен и ли ще я ползва тийнката.

А бихте ли споделили мнение за миглите с магнит? Удобни ли са, лесно ли се поставят и няма ли опасност да паднат? Аз си мислех за ламиниране на мигли, но ако с тези мога да си реша проблема за предстоящите балове, ще е супер Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 308
  • Sofia
А бихте ли споделили мнение за миглите с магнит? Удобни ли са, лесно ли се поставят и няма ли опасност да паднат? Аз си мислех за ламиниране на мигли, но ако с тези мога да си реша проблема за предстоящите балове, ще е супер Simple Smile Благодаря Simple Smile

Аз съм си правила ламиниране на мигли с боядисване няколко пъти и съм много доволна. Simple Smile
На дълги мигли седи страхотно, а като сложиш и спирала е уоу. Simple Smile
п.с. Извинявам се, че малко рязко влезнах в разговора. Simple Smile

# 309

Аз съм си правила ламиниране на мигли с боядисване няколко пъти и съм много доволна. Simple Smile
На дълги мигли седи страхотно, а като сложиш и спирала е уоу. Simple Smile
п.с. Извинявам се, че малко рязко влезнах в разговора. Simple Smile
Нищо, аз съм доволна, защото явно и ламиниране ще си направя Smile

# 310
Дами, за пореден път Ви напомням, че темата НЕ е дискусионна.
Моля, съобразявайте с това, защото ще бъда принудена да оставя само постове със снимки и/или имена на продукти. За всеки продукт, който се обсъжда тук, има отделна тема /или дори повече от една/ в подфорума и обикновено потребителите, закупили продукта, пишат в нея. Задайте въпросите си там и обсъдете всичко, свързано със съответната козметика, толкова подробно, колкото желаете.

# 311
  • София

За втори път:

# 312
За пореден път

Номер 05

Номер 01

# 313
# 314

Общи условия

Активация на акаунт