💄Новите ни козметични похождения - 84

• 95 267
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • София

уважих намаленията Smile

# 632
Не мога да повярвам, че го казвам, но Блу блъд е страхотна! Имате ли идея дали е лимитирана, или ще я има и занапред?
Това от мен

# 633
Защо не можеш да повярваш, че го казваш? Имаш Blood Sugar и си разочарована ли? Grin
Не е лимитирана, но в сайта на Джефри вече я няма. В Бютибей още не е свършила, но сега влязох да поръчвам огледалото и скраб за устни от колекцията, няма.

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 08:50 от Анонимен

# 634
  • Варна
В ВВ огледалото свърши първо, палитрата не беше налична рано тази сутрин, но сега виждам, че пак са заредили. За огледалото ужким обещават re-stock. Струва ми се обаче, че не цялата колекция беше заредена (дрехи например нямаше). Дано нямат проблем с shipping-a, че като чета коментарите във ФБ и малко се притеснявам.

# 635
В ВВ огледалото свърши първо, палитрата не беше налична рано тази сутрин, но сега виждам, че пак са заредили. За огледалото ужким обещават re-stock. Струва ми се обаче, че не цялата колекция беше заредена (дрехи например нямаше). Дано нямат проблем с shipping-a, че като чета коментарите във ФБ и малко се притеснявам.

Споделете как е минало после с поръчката... аз обикновено поръчвам от Feelunique или от чужбина. През януари за първи път поръчах от beauty bay и бях изключително разочарована. Не си получавах поръчката 21 работни дни (!), отговаряха ми с едни и същи copy-paste имейли да чакам. След около месец чакане най-накрая си  получих пратката в доста разкъсана опаковка...

# 636
  • Street of Dreams
Тайга, откъде да сенките? Не знам откога не ми се е приисквало да си купя сенки. Пробва ли ги?

# 637

Пролетно ми е Simple Smile

# 638
  • Варна
Тайга, откъде да сенките? Не знам откога не ми се е приисквало да си купя сенки. Пробва ли ги?

От дрогерия, на Essence са. След като бяха многократно похвалени, включително от гримьори, на които вярвам, им обърнах внимание.
Много са хубави, меки, непрашливи, пигментирани. Ще взема и още една разновидност.

# 639
От кой магазин е палитрата?

# 640
От Бютибей, но и там свърши.

# 641
  • София
Най-накрая да дочакам намаление на Шанел и е...в ръчичките ми!! Flutter Crazy Heart Eyes

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 17:20 от kopche

# 642
  • София
Уж отидох да видя очната линия на Кат фон ди и си взех слънцезащита, в сефора парадайс беше лудницааа

# 643
  • Бургас
Последното от серията надявам се.Влюбена съм в тази серия от червилата на Ланком!Labsolu Rouge Drama matte 507 DramaAtic

Козметика от Rituals... серия Sakura и Karma
Течен сапун

Балсам за ръце
Слънцезащитни

Душ крем

Балсамче  Piz Buin

# 644
Страхотни попадения,особено анти ейдж крема за тяло на Колистар...припадах от аромата му :Д

Общи условия

Активация на акаунт