Разведена с деца - шанс за нова връзка

• 40 761
  • 658
  •   1
Отговори
# 525
А, мен искрено ме съжаляваха, как след 2 развода ще си умра сама..)

# 526
Е ти па след два развода на какво друго да се надяваш, освен на спокойни самотни старини хихи

# 527
За оцелелите след два развода бракът едва ли изглежда толкова страшен.

# 528
И след един вече не те притеснява.

# 529
Има ли хора, които доброволно да поставят себе си на заден план? Това е голяма грешка.
Да - аз го правя. Спрямо детето си.
Намирам време за себе си, но не разполагам с него. Отменяла съм срещи, почивки .., което съответно е пречело в отношения с противоположния пол. 
Иначе смятам, че са малцина тези, които са си самодостатъчни.  Повечето имаме нужда от любов и близък човек до нас. В този смисъл и разбирам думичката "търся" - да дадеш шанс на себе си и човека, който усещаш.

# 530
Има ли хора, които доброволно да поставят себе си на заден план? Това е голяма грешка.
Да - аз го правя. Спрямо детето си.
Намирам време за себе си, но не разполагам с него. Отменяла съм срещи, почивки .., което съответно е пречело в отношения с противоположния пол. 
Иначе смятам, че са малцина тези, които са си самодостатъчни.  Повечето имаме нужда от любов и близък човек до нас. В този смисъл и разбирам думичката "търся" - да дадеш шанс на себе си и човека, който усещаш.
Мисля, че спрямо децата е нормално.

# 531
Да се поставяш на заден план не е непременно лошо. Мисля, че е добро качество, когато става дума за съжителство( връзка) с друг човек. Защото другото е егоизъм и самолюбие.
Здрава доза от двете трябва за да е по "мед и масло".. партньорството.

И защото темата е.. разведена с деца..
И коментарите за " компромисите и второто място" .. т.е мъже, които мислят, разбират и имат самочувствието и желанието:)

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 15:56 от Рози и Бодли

# 532
Е ти па след два развода на какво друго да се надяваш, освен на спокойни самотни старини хихи
Спокойни са, ама не самотни..))

# 533
Ако връзката е с паразит, да поставяш себе си на заден план е лошо. Тия гадини точно такива майки Терези обичат. Нищо не ти признават, пишат те за балък. Ако връзката е с човек, който оценява какво правиш за него, има шанс за хармония.

# 534
Разведена жена..
Проблема е по-скоро да срещне мъж, с който да си бие главата..с желание..
Паразит леснио се лепка...Но парен каша духа
Авторката го има предвид ( страха и)

# 535
  • някъде там
Здравейте, виждам че темата е стара, но все пак може да я активизираме. При мен ситуацията е следната, преди два месеца се разделих с мъжа ми, с който живеехме около 15 години, но в последните 3-4 г. Нещата не вървяха. Де факто аз бях приела нещата, че ще приключат още преди година, правих опити да се изясним, но без успех и с пълно пренебрежение от негова страна. До един ден, в който категорично казах, че така не мога да продължа. От няколко месеца имам връзка с мъж, с който се запознахме онлайн, виждаме се, чувствам се добре с него, изпитвам чувства към него, както и той към мен. Правим планове за бъдеще общо. В момента е командировка в чужбина и се чуваме по телефона в дълги разговори. Имам дъщеря, която е на 14г.все още не съм й споменавала за него, обмислям как да се случи точно и ще ми е полезна всяка идея. Не искам пропускам нито миг без него, чувствам че той е това от което имам нужда и винаги съм се нуждаела. Благодаря!

# 536
Много внимателно действай с дъщерята. Тя е в най-ужасната за подобни новини възраст. Очаквай дори да поиска да заживее с баща си в знак на протест. Не се плаши, просто бъди много внимателна и постепенно представи човека, а не изведнъж - "Ето я моята нова огромна любов!" Децата ни мислят за някакви старици и дори не подозират, че може да свъртим нов мъж. Нека й попремине първоначалната изненада поне леко Simple Smile Успех!

# 537
  • София
Тя е голяма, но не съвсем. Разговорът трябва да зависи от това как приема раздялата с баща й.
В идеалния случай - знам, че обичаш баща си, но ние вече не сме заедно и е хубаво всеки да продължи напред. Запознах се с един мъж,който е много мил и внимателен към мен, (и други в този смисъл), бих желала да пробвам да създам нова трайна връзка с него и искам да се запознаете...
Успех Simple Smile

# 538
  • София /Абсурдистан
Много внимавайте с онлайн връзките защото обикновено нищо не е такова, каквото изглежда.

# 539
  • някъде там
Тя е голяма, но не съвсем. Разговорът трябва да зависи от това как приема раздялата с баща й.
В идеалния случай - знам, че обичаш баща си, но ние вече не сме заедно и е хубаво всеки да продължи напред. Запознах се с един мъж,който е много мил и внимателен към мен, (и други в този смисъл), бих желала да пробвам да създам нова трайна връзка с него и искам да се запознаете...
Успех Simple Smile
По отношение приемането на раздялата, когато й съобщихме, тя каза "аз го очаквах, все пак виждам какво се случва". Беше свидетел на доста грубо отношение от страна на баща й, заплахи, че ще запали апартамента след като искам да се изнесе, после той ми поиска пари да се изнесе, беше извадил нож да ме заплашва, наложи се няколко дни да спя при нея, тъй като ме беше страх да остана в една стая с него. Да, знам можеше да подам сигнал до полицията, но някак вътрешно вярвах, че така е по-безболения начин за нея, да не й причинявам повече терзания. След като се изнесе имаше редица обиди от негова страна към мен когато си говореха, дори в един момент на нея й тежеше да се срещат. Дори ме заплашваше, че ще заведе дело за част от апартамента, в който живеем, тъй като е на мое име както и кредита, който изцяло аз покривам от началото. От моя страна никога не е имало подобно поведение, не смятам че е редно. Към момента той се вижда с нея всяка събота, чуват се по телефон всеки ден, дори сега контактуват повече от времето, в което живеехме заедно, с мен не кореспондира.
С нея сме си говорили, че всеки от нас следва да продължи живота си и да търси щастието си, тя го разбира напълно, дори ми е казвала, че прекалено дълго съм го отлагала във времето.

Общи условия

Активация на акаунт