Разведена с деца - шанс за нова връзка

• 40 105
  • 658
  •   1
Отговори
# 570
  • някъде там
Здравейте, как се справихте с трудното приемане на раздялата от бившия. Вече няколко месеца от прекратените трудни и нежелани отношения с бившия, а той продължава да се врича с празни обещания, да ми рови в личното пространство, да звъни на приятелки, да тормози детето как чрез нея щял да ме накара да страда, като в същото време ми звъни и ми се обяснява любовно. От моя страна се поддържа дипломатичен тон, като не помръдвам и см. от решението, отказвам срещи на живо, отказвам му предложения да размисля и т.н.

# 571
А ти защо слушаш тези празни обещания?
Даваш нишан, той се възползва..
Ограничи контакти и толкова.
Детето,  ако бившият ти е отровен, няма как да му повлияеш. 
Отровата ще преследва за жалост. И колкото повече се опитваш да повлияеш, повече щети очаквай..

# 572
  • някъде там
Стараех се да поддържам дипломатични отношения, без да влизам в излишни спорове и да го предизвиквам да се държи грубо,няколко пъти му казвам че не желая да ми звъни освен ако няма да обсъждаме нещо за детето,но той винаги си намира повод. Сега за ваканцията детето ще пътува извън града на гости на сестра ми, съответно за да не попречи на това се стараех да се държа нормално. Знам, че в рамките на страната не ми е нужно неговото разрешение,но все пак трябва и да го уведомя.

# 573
Здравейте, как се справихте с трудното приемане на раздялата от бившия. Вече няколко месеца от прекратените трудни и нежелани отношения с бившия, а той продължава да се врича с празни обещания, да ми рови в личното пространство, да звъни на приятелки, да тормози детето как чрез нея щял да ме накара да страда, като в същото време ми звъни и ми се обяснява любовно. От моя страна се поддържа дипломатичен тон, като не помръдвам и см. от решението, отказвам срещи на живо, отказвам му предложения да размисля и т.н.

Раздялата минава през няколко етапа. Първи етап - започва се непрекъснато досажване на теб, роднините ти и приятелките ти, обяснения колко много те обича, как те иска обратно в живота си, как страда, че те няма, как ще се промени, само да му дадеш шанс и т.н. Втори етап - заплахи как ще ти вземе детето, как ще ти съсипе живота и т.н. Трети етап - ново гадже. Постоянни постове във ФБ на снимки, показващи колко са щастливи, как те сменил с по-красива, по-млада, по-готина и т.н.
Твоят хубостник явно е слял първи и втори етап в едно. Спокойно - и това ще мине. Само трябва търпение. Повярвай ми, като си намери някоя за по-дълготрайна връзка, много бързо ще забрави и за теб, и за детето.

# 574
  • някъде там

Раздялата минава през няколко етапа. Първи етап - започва се непрекъснато досажване на теб, роднините ти и приятелките ти, обяснения колко много те обича, как те иска обратно в живота си, как страда, че те няма, как ще се промени, само да му дадеш шанс и т.н. Втори етап - заплахи как ще ти вземе детето, как ще ти съсипе живота и т.н. Трети етап - ново гадже. Постоянни постове във ФБ на снимки, показващи колко са щастливи, как те сменил с по-красива, по-млада, по-готина и т.н.
Твоят хубостник явно е слял първи и втори етап в едно. Спокойно - и това ще мине. Само трябва търпение. Повярвай ми, като си намери някоя за по-дълготрайна връзка, много бързо ще забрави и за теб, и за детето.
Ох чак ми идва да му намеря някоя 😂😂😂

# 575

Ох чак ми идва да му намеря някоя 😂😂😂

И аз това си мислих навремето 😂

# 576
Аз се справях трудно, също като теб бях решила да спазвам дипломатичност. Искаше ми се въпреки, че сме се развели, да поддържаме някакви нормални отношения. Обаче в началото, преди почти 2 години, беше някакъв ад. Обаждаше се, крещеше ми, пишеше ми глупости по Вайбър. Нямше край това, отчитам като грешка, че му се връзвах и изобщо отговарях. Не че сега не отфоварям, но като видя накъде завива и просто му пожелавам приятна вечер. Такива писания взеха да стават все по-рядко, за съжаление не са изчезнали съвсем. Отбелязвам обаче, че това винаги се случваше само, когато е пил. Та не знам за твоя, аз и моя БНД не го разбирам, не знам на кого е нужно това злоба, завист, ненавист ли не знам...

Иска ми се да стигне най-накрая до 3тия етап, обаче човека се е зарекъл, че жена не искал повече и не му трябвала.

# 577
  • София
БНД си има "сродна душа", обаче тормозът 4та година продължава, че и по-голям става.

# 578
Защо говорите с такива БНД?

# 579
  • София
Бианка, аз не говоря с него изобщо. Което още повече го озлобява.
Издевателства върху децата, тормози и мен индиректно...
Та, ако ставаше с "не говори с него" и "нова жена", щеше да е прекрасно!

# 580
  • Пловдив
При някои третият етап е първи, но това не пречи да преминат и през първите два. Simple Smile
Та няма много значение дали има жена до него, по-скоро си зависи от човека...

# 581
Това кой как ще се държи с децата и какво ще им казва, когато не са при нас, за съжаление  не можем да проконтролираме Sad За себе си съм открила обаче следните няколко неща: 1. Можем да контролираме себе си и своето поведение. От огромно значение е никога да не изпадаме в кризи, да не показваме пред децата притесненията си, да бъдем много стабилни. 2. Да избягваме всякакви разговори и коментари за другия родител освен някакви наложителни от типа: "Баща ти кога ще те вземе днес?". Пълния непукизъм някак сработва и след време всякакъв тормоз намалява до изчезване. Аз години наред тренирах и мога да кажа, че на 99% в момента нямам проблеми. Трябва да приемем неизбежното (тоест евентуалното облъчване на децата от другия "кагер"), но да не ставаме като тях. Да си гледаме живота и да не им обръщаме внимание. Simple Smile

# 582
Здравейте, отдавна съм фактически разделена със съпруга ми заради друга жена, сега ми предстои и развод. Имаме 2 деца, тийнейджър и по-малък син, при мен са. Та въпросът ми е какви са шансовете ми да имам нова, стабилна връзка с нормален мъж? Отначало мислех, че няма да е толкова трудно да срещна нов човек, но претърпях няколко разочарования и вече не съм голям оптимист. Отварям темата и във връзка с доста други теми напоследък, в които на майки с деца се дават съвети за раздяла. Та, от какво зависи дали ще имаме нова успешна връзка след проваления брак, къде можем да срещнем читав мъж, който би ни приел с децата ни?

Така! Разведена с деца автоматично значи само едно - авантюра, неангажиращ секс, жена за забавление. Кой знае защо мъжете мислят първо това, когато им съобщиш семейния статус?!
Аз дивя на тези жени, които са намерили читави мъже дето са ги взели с деца, че и децата им гледат.
Съмнявам се на мен да ми се случи... Пък и къде да го срещнеш такъв тип? На работа, на излизане с приятелки ли? Не!
Сякаш непринудените срещи с щастлив край, вече са минало. Всичко е заместено от сайтове за запознанства, в които срещаш само предложения за секс и нищо повече....

# 583
  • sofia
[. Всичко е заместено от сайтове за запознанства, в които срещаш само предложения за секс и нищо повече....
[/quote
Някъде там , между тези предложения ще се прокрадне и свестният ... Има ги!

# 584
  • Горна Оряховица
Аз се запознах с моя именно в сайт за запознанства.

Общи условия

Активация на акаунт