Азиатска козметика и грим 7

• 47 702
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Lotus аз чакам отзиви за шампоана, че отдавна му се целя, пък и да си изхабя DOORI то първо.

# 661
Получих падовете на NEOGEN и BB Cream на PURITO поръчани на 27.01 от NowZenith /много са бързи /
Имах дилема дали да ползвам и падове ,но вече нямам ,много харесват -заглаждат и оставят кожата освежена .След по -продължително ползване предполагам ще съм още по-доволна Simple Smile
Днес ми дойде и балсама на HEIMISH   и нямам търпение да го пробвам .
Успях да грабна и кутията на Beauty of Joseon от JOLSE  и се заклех да не поръчвам нищо цяяяяял месец  Simple Smile
Спиралата на Миша/The Style 4D Mascara/    не е лоша , за през деня е идеална  .В cosdna гледам има 7-ца на Propylparaben това дали е приемливо или да я хвърлям ?

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 11:06 от iliana__

# 662
      Давам отзиви за:
Dr.Jart Firming Sleeping mask-с моя скромен опит по отношение на корейската козметика,ще кажа,че маската е добра-добра консистенция,бързо попива,ефект -положителен Simple Smile
HAIR+ -протеиновата маска за коса-голяма опаковка,но е нужно доста количество,за да покрие скалпа,така че,може би около  десетина пъти да успея да нанеса от нея до края,но всъщност положителен  ефект,след три нанасяния от моя страна,и две на щерката-ми не видях,за съжаление.

И понеже съм в търсене на хубав продукт за коса,сега съм набелязала ето този оцет
  http://jolse.com/product/apieu-raspberry-hair-vinegar-200ml/1375 … p;display_group=1 -някой,случайно да го е ползвал и да изрази мнение?

# 663
Прави сте, момичета, за търсенето назад в темите и благодаря за разясненията на лично. А пък и от опит глава не боли, така че пуснах голямата поръчка от YesStyle и каквото сабя покаже. Взех от охлювено-пчелната на Бентън тоника и есенцията, едно мини на маската на устни на Laneige и едни патчове за пъпки на Cosrx. Иначе днес чакам Hada Labo, сега видях по тракинг номера, че от пощата се готвят да ми го доставят. Тъкмо навреме, снощи ми свърши ХК на Ordinary.

Сега заглеждам едни шийт маски на Laneige в Jolse, пет парчета за около 12 долара, казват се Two Tone Mask и има различни видове, обмислям тази: http://jolse.com/product/laneige-two-tone-sheet-mask-moisturizin … p;display_group=1 или тази: http://jolse.com/product/laneige-two-tone-sheet-mask-brightening … p;display_group=1
Както и Water Bank Hydro Mist за освежаване в офиса през деня...

Ииии се чудя да взема ли розовите пачове за очи на Heimish, да не ги ли взема.. Да взема ли околоочния на SNP с лястовичите гнезда, да не го ли взема... Спрях да купувам дрехи, започнах да купувам козметика.

# 664
  • София
Момичета, имам нужда от вашата помощ. Искам да поръчам грижа за акнетична кожа, но проблема е, че е за момче /синът ми, 17 годишен е/, което грам не обича да се маже с нищо, а ако е мазно, изобщо няма да го ползва.
Избрала съм минимум продукти. Почистване с Cosrx Good Morning Gel, тонер - PURITO Centella Green Level Calming Toner /с него успях да го намажа 2-3 пъти/, но ми се иска и някакви киселини и се чудя дали SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum да поръчам, моля, ако някой го е ползвал да ми каже дали има мазна консистенция, или да ми препоръчате друг, който да е "като водичка". Крем или лосион на лицето си няма да сложи, абсолютно съм убедена ....

# 665
  • София
    Защо не погледнеш LeeGeeHaam какво имат: http://en.leegeehaam.com/products/hope/#1. Техните серуми Blue Hope и след това Green Hope са воднисти. Със синия се лекуват местата, а със зеления се хидратира кожата след това. Не съм ги ползвала, но фирмата си е съвсем ок като качество на продуктите.

# 666
    emy_emy, според мен по-вероятно е да го "излъжеш" с падове, дали на Cosrx или на Purito, или на някой друг. Първо, така елиминираш стъпката със специалното напояване на тампони, която според мен никое момче не иска да си "причини", отваря бурканчето, вади един пад, обтрива лицето с него и хвърля. Второ, че не само не са мазни, а не са и водни дори, на практика не оставят никакъв видим филм на лицето. Трето, че те са много ефективни продукти сами по себе си за боренето на акне, аз най-доброто си състояние на кожата имах точно, когато обтривах с падове проблемните места всяка вечер.

# 667
    • София
    Harpalike, прегледах продуктите, сега ще прочета и малко ревюта, благодаря за предложението Yum

Valandin, иска ми се нещо, което "остава" върху лицето, падовете и аз ги мислех ....

# 668
    • София
    emy, сега ги прегледах цветните Hope продукти. За съжаление имат алкохол на челно място в състава, което не е много добро решение за проблемна кожа.
    За локално приложение на пъпки съм много доволна от Nature Republic Bee Venom Treatment Spot. Богато кремче, което е много нежно и толерантно към кожата и спомага калпазанските пъпки да минат много бързо, без да остават белези и зачервявания. Много е богато на етерични масла. Нанася се лесно и не е мазно, въпреки по-плътната консистенция. Чудесно се съчетава с всякакви продукти. Количеството е 30 мл., което стига за много време.

# 669
    • в голямото село
    emy_emy аз купих въпросния серум за дъщеря ми и тя бори акне. И да има мазна консистенция, защото в него има масла, но попива и не оставя мазно усещане върху кожата. Тя обаче се отказа да го ползва, твърди че от него и излизат пъпки. На мен обаче ми се отразява добре Blush Дъщеря ми сега ползва след измиване тоника на  Soon Jung 5.5, серума с центела на Пурито и завършва или с лечебен крем на Ла рош или с крема на Пурито в зависимост от състоянието на кожата. От време на време ползва и  серум с хиалурон, но като цяло не обича да ползва много продукти. За сега кожата е добре но започнахме да борим белези та я навивам да включи и вит. С.

# 670
    • Prismatica Aerie
    Hot deal в jolse.

# 671
    Момичета, имаше назад в темата или в предната тема мнение на Виола кое с кое не може да се съчетава и не успявам да го открия.. Ставаше въпрос за киселини, ниацинамид,  витамин С. Имах скрийншот, ама съм го изтрила. Някой ако знае да драсне, моля!

# 672
    Това:
    Допустимите комбинации са:
    киселини +Вит.С
    киселини + ниацинамид
    киселини +ретинол със задължително изчакване от поне 30минути
    ретинол+ниацинамид
    вит С + арбутин/вит.Е/пептиди (!)

Не се препоръчва да се ползват заедно:[/b]
    Вит.С +ниацинамид
    Вит.С+ретинол
    пептиди + силни киселини (висок % Aha/Bha, азелаинова, гликолова, млечна и тн.), чист вит.С в киселата му форма, и силни антиоксиданти (алфа липоева к-на, ресвератрол, пикногенол)

Ниацинамидът, както и вит С са антиоксиданти и се препоръчва да се ползват сутрин, защото подпомагат борбата с УВ лъчите (задължителна слънцезащита), но може и вечер.
    Киселините се ползват вечер, защото все пак говорим за ексфолиация и е добре кожата след това да не се натоварва.
    Ретинолът се ползват само вечер, защото слънчевата светлина го унищожава.

ВАЖНО! Всеки един от  изброените активни компоненти и комбинации се прилагат само и единствено в съчетание със СЛЪНЦЕЗАЩИТА! Целодневно, ежедневно, целогодишно       

# 673
    raduni, благодаря! Мисля, че е хубаво тази информация да се добави в началния пост, вече за следващата тема.

# 674
    Viola, този крем ли каза, че не го намираш - [FOREST N_LIMITED] Vitbjork Eye Cream For Face - 30ml ( EXP 2019.05.18 )? В розата при limited е за 17,78$.

Общи условия

Активация на акаунт