Азиатска козметика и грим 7

• 47 673
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
За маските на Holika Holika,има в E bay но от американски  и английски продавачи https://www.ebay.com/itm/Holika-Holika-After-Drinking-Sheet-Mask … :Yu0AAOSw~o5aaoM3

# 691
Harpalike, на мен къшаните са ми интересни заради хвалбите колко са подходящи за мазна кожа. В това време и с обгрижването последните месеци, мисля, че съм успяла да я нормализирам. В момента любимият ми Clarins се държи добре и с малко пудра следобед изглежда съвсем прилично, но ми се иска да имам нещо леко за пролетта и лятото. Отделно, подновяването на слънцезащитата ми е голяма драма, в момента съм със спрей и категорично не искам да повтарям, лъсването ми е гарантирано и няма оправяне след това.

# 692
  • Варна
Harpalike, на мен къшаните са ми интересни заради хвалбите колко са подходящи за мазна кожа.
Не знаех. Аз съм с мазна кожа и си купих за проба един непретенциозен къшън на Миша, обаче не го ползвам  - лъскава съм като месечина с него.

# 693
  • София
И аз не бих го определила като за мазна кожа този, който имам (писах наскоро, че е Iope Air Cusion) - не попива в кожата като фдт, а стои върху нея, омазнява я доста по-бързо, отколкото други продукти.
Срещала съм на April Skin (Fixing Foundation), който го дават като подходящ за влажни и топли климати.

# 694
Получих този околоочен  крем днес,но ми се струва ,че е с изтекъл срок на годност. Какво мислите Вие?

# 695
Получих този околоочен  крем днес,но ми се струва ,че е с изтекъл срок на годност. Какво мислите Вие?
Скрит текст:
Това е дата на производство Simple Smile
까지 Expiration Date
제조 Manufacturing

Момичета, ползвате ли почистващи маски? С вулканична прах, глина... Има ли смисъл от тях, конкретно за по-суха кожа?
Чудя се дали е достатъчно двустъпковото почистване. Какво друго може да се ползва за по-основно почистване?
Аз си правя периодично почистване с глинена маска. В момента довършвам една на клиник, но съм си взела бъбъл на Mamonde и в уишлиста са ми черната на Neogen и вулканичната глина на I`m from. Ползвам също леки пилинг маски -  на PKY ,падаща на кир ефект и отлепящата на Sulwhasoo. Със суха кожа съм Simple Smile

# 696
И аз влюбих в Хада Лабо!!! Имало на този свят ХК, която да не ми лепне и да не ми оставя гадно чувство на лицето след нанасяне нито на мокра кожа, нито на суха.  А съм пробвала поне три вида. Абсолютно божествен продукт!
Колко сме различни, боже! В момента имам 2 отворени ХК серума (не са корейски) - единият е порядъчно скъп, другият много евтин, но и от двата нямам усещането за нищо. Чак ми е странно - попиват средно бързо и дотам, все едно съм си сложила гола вода на кожата!
За този говориш, нали:
https://www.youtube.com/watch?v=cHf7m9H0Y7w

Момичета, ползвате ли почистващи маски? С вулканична прах, глина... Има ли смисъл от тях, конкретно за по-суха кожа?
Чудя се дали е достатъчно двустъпковото почистване. Какво друго може да се ползва за по-основно почистване?
Аз ползвам, но съм със смесена. Онзи ден посегнах към шийт маски, пък се спрях и си преброих отворените маски - имам 8!! И не купих шийт. В този ред на мисли дали и с какво шийт маски превъзхождат обикновените според вас (защо имам странното усещане, че това сме го коментирали, а не мога да открия).

# 697
От 3-4 години не ползвам глинени маски, много ми опъва след тях. Ходя на козметичка за масажи и ако има нужда ми прави почистване с ултразвук.

Шийт маските не съм ги отказала съвсем, но определено предпочитам другите, много по-удобни са ми за употреба.

# 698
  • Prismatica Aerie
Виола, коя е черната на Неоген? А някакви продукти за ексфолиране ползваш ли?
Вулканичната на I`m from я гледам и аз и се чудя ще я ползвам ли.. Изкушава ме тази с морски зърнастец.

Агент, сподели кои ползваш. И кои са ти отворените. Simple Smile

Шийт маски ползвам постоянно, така както ми бяха гадни преди време - така сега съм всеки ден облепена. Няма такова приятно усещане. И подхранена кожа. Малко е пипкаво поставянето и вероятно в някакъв момент ще ми писне или пък няма да имам време, но засега определено ми доставя удоволствие. Изобщо за мен си е напредък да търпя подобно нещо на лицето си, но пък като виждам резултат...
Похвалвам A'PIEU My Skin Fit Sheet Mask - много ми допаднаха всичките, само с лайм и киноа не съм пробвала.

Запалете ме сега и по маски в бурканчета и туби Smiling Imp

# 699
Viola,Благодаря. Значи е ок.Зачудих се,защото всичките ми други са с година 2020,2021 обозначена  на същото  място.

# 700
  • София
И на мен шийт маските са ми незаменими откъм хидратация на кожата. Нищо не утолява жаждата й така, както те.
Останалите ползи като подхранване и избистряне на тен мога да постигна и с маски с мазане, но пак предпочитам шийт - чисто, просто, време за мен, забавление... Допада ми и идеята за еднократно ползване - така мога да пробвам повече продукти. 
За почистване веднъж в седмицата чийтвам от корейската грижа с дрогерийни марки.

# 701
Хексе, аз съм се насочила към Moonshot Micro Setting Fit Cushion по препоръка на Soo: https://www.youtube.com/watch?v=3FEea1SgNeI

Agent Provocateur, точно за нея! Пробвала съм две от средния ценови клас и тази на TO с витамин B5. И двете ме подлудяваха като усещане и не разбирах каква е тази истерия по ХК.

Catalano, ползвам си глинени маски редовно поради спецификата на кожата ми. Преди дори ползвах две на Skin Watchers в тандем и не получавах никакво опъване и неприятно чувство: https://www.amazon.com/Skin-Watchers-Steam-Heating-Massage/dp/B00JOEVRE6 и https://www.yesstyle.com/en/skin-watchers-cooling-pore-tightenin … ml/pid.1061283371

Аз пък все още не мога да се разбера с шийт маските, обикновено лицето ми пламва под тях.

# 702
# 703
Като коя стъпка я ползваш Теди? И кажи, моля те каква ти е кожата на лицето? Сигурно си писала назад, но не помня. Изобщо ми е интересно кой с каква кожа е от редовните в темата, като хвалите някой продукт да знам става ли за мен. Joy Дотук знам за Виола, че е с кожа като моята и следя от какво е доволна.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 22:24 от IceIce

# 704
И на мен шийт маските са ми незаменими откъм хидратация на кожата. Нищо не утолява жаждата й така, както те.
Останалите ползи като подхранване и избистряне на тен мога да постигна и с маски с мазане, но пак предпочитам шийт - чисто, просто, време за мен, забавление... Допада ми и идеята за еднократно ползване - така мога да пробвам повече продукти. 
За почистване веднъж в седмицата чийтвам от корейската грижа с дрогерийни марки.
За овлажняването напълно съгласна! Но понеже аз рядко търся първо и основно овлажняване осъзнавам и резервите си! За път са феноменално удобни, както и малките капсули и разбира се - разнообразието (това винаги ме изкушава най-силно!)
Агент, сподели кои ползваш. И кои са ти отворените. Simple Smile
Споделям и си изключвам известяванията за темата Simple Smile))))) Всичките са ми отворени, Catalano, това казвам!
Пусто женско любопитство и instant gratification "I want it ALL and I want it NOW"
1. Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask
2. Origins Overnight with Avocado
3. Shiseido Moisture Relaxing Mask
4. Shiseido Purifying Mask
5. mISHA sUPER aQUA Snail Sleeping Mask
6. Freeman Eclos Skin Renewal Clay Mask
7. Dead Sea Minerals Gel Face Mask
8. Nip+Fab Skin Glycolic Instant Fix Mask
9. Deep Cleansing 24K Gold Anti Aging Treatment Made in Korea
10. Aztec Secret Indian Healing Clay Mask
Fu**, очевидно не мога да брoя до 10!

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 18:24 от Agent Provocateur