Азиатска козметика и грим 7

• 47 719
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • Prismatica Aerie
Grinning Току що попаднах на една 40+, която хвали много едни продукти, които ме интересуват, но имам сериозен проблем да се самоидентифицирам и с нея, точно както с 20 годишните Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=_HVAhFUJOVg
С нея няма как да се. Simple Smile
Много хубаво го дефинира, чувствам го по същия начин - дано обаче сме обективни и адекватни Simple Smile Все се надявам самокритичността да ме опази от нелепи възрастови изцепки.

Виола, голям съм заплес, маските изобщо не ги и погледнах! О не, трета поръчка няма да пускам Grin

# 91
Имаше една др.рускиня,много хубава техника използваше,100% се покрива с моята,трябва да изровя видеото,жалко че тя вече спря да публикува.
Ще ми бъде много интересно да я споделиш!
Ето тук
https://www.youtube.com/watch?v=QvI76fa7bcc
https://www.youtube.com/watch?v=yI2FoEGPsVI
Добре че Виола е сложила името,нямаше да се сетя.
Имай предвид че заради светлината донякъде се губи сочността,
другото важно е че с тази мацка имаме еднакви черти и проблеми,
трето-все пак гримът е субективно усещане,но за мен изглежда свежо и естествено.

Много ми харесва как е обяснила кое точно с каква цел се прави, какви изменения настъпват с възрастта при славянските лица и как да се коригират,защото аз ги правя интуитивно но не мога да обясня.Обърни внимание на цветовете и текстурите.

ПП.Единствено в очите се разминаваме малко,не слагам сенки обикновено и бял молив,
но ако си изпипвам нещата за нещо по-важно,задължително хайлайтвам под върха на веждите да отвори и да ги подчертае.

ППП
Абе вие друга работа нямате ли си че зарибявате с този Бентън? Няма да го отварям стайл кореан докато не свърши промоцията. Close

# 92
Всичко, което съм имала досега на Бентън ми е супер.
Не мога да устоя Simple Smile

# 93
Всичко, което съм имала досега на Бентън ми е супер.
Не мога да устоя Simple Smile
Наистина прекрасни продукти. Снощи поръчах още от стайл кореан и мъжа ми ще се маже /не ми се смейте/.
Взех това
Aloe Propolis Soothing Gel
[Benton] Travel Kit /прекрасен ще е за предстоящи почивки/
[Benton] Shea Butter and Coconut Hand Cream
[Benton] Honest Cleansing Foam
[Benton] Fermentation Eye Cream - 2бр. /за мен и мъжа/
Надявам се корейските сайтове да се самосезират и да ми блокират достъпа иначе няма спасение Disappointed Relieved

# 94
Здравейте, момичета! Щастлива съм че открих темата - много полезна информация споделяте. Моля, ако някой прави по-голяма поръчка към style korean да ме включи с околоочния крем и Time Deal  Fermentation Essence (100ml). Ще заплатя необходимото по доставката. Нямам регистрация в PayPal, а в цените на Benton в Iherb, особено на околочния крем са доста по-високи. Усмихнат ден на всички!

# 95
Нещо интересно за последователността в използването на корейската бяла козметика:
https://www.youtube.com/watch?v=ugIbePKeJp0

Някой има ли отзиви за крема с бял трюфел на D'Alba?

# 96
Нещо интересно за последователността в използването на корейската бяла козметика:
https://www.youtube.com/watch?v=ugIbePKeJp0

Някой има ли отзиви за крема с бял трюфел на D'Alba?
Тя не ползва по правилния начин. Намаза се едно хубаво насредата плясна бъбъл маска за ексфолиране??? Не вярвам да ползва в ежедневието корейска козметика иначе би трябвало отлимно да знае как се ползва без да гледа схемата. Рекламата на сайта, който й дава безплатно козметиката е на кота 0.

# 97
  • Germany
Вече и български влогъри с корейска рутина. Не е лошо 😉 Хубави продукти ползва тази дама. Това с бабъл маската мисля че беше от предишен ден вмъкнато. Не мисля че е сбъркала нещо. Не нанася с потупване продуктите,  но пък може би така и е удобно... Аз сигурно съм последната която пробва COSRX Advanced SNAIL96 Mucin Power Essence и съм влюбена. Разкошотия е при мен. Само за една нощ ми успокои пъпките, които имам по брадичката и челюста. И кожата придобива леко фотошоп ефект.

# 98
Теди, аз също мисля, че това с бъбъл маската беше вмъкнато от предишен ден, но не беше добре обяснено и нищо чудно някой начинаещ да си я сложи върху кремчетата JoyJoy
Иначе, да-доста рекламен клип на Skin Watchers  и сайтове за продажба, с които очевидно има търговски взаимоотношения.
Освен, че като цяло не ползва достатъчно тоник, аз забелязах само една по-сериозна грешка в последователността - използва емулсията преди шийт маските, което би попречило на есенцията от маската до проникне хубаво в кожата и ще направи лепкав слой, а при по-мазна кожа и по-богата маска, може да доведе до запушване на пори и пъпки. Но на фона на всички останъли бг блогърки, направо се е справило супер момичето, въпреки че не е кой знае какво предизвикателство да си подредиш продуктите и  стъпките, когато ползваш една цяла серия (и самия производител ти е дал поредността) и то без да добавиш активни съставки (киселини, вит.С и тн.).

# 99
Аз се обърках. Емулсията след шийт маската ли е?
Аз имам емулсията със зелен охлюв, ампулата на cosrx с центела. Кое е преди и кое след шийт маската?

# 100
Аз имам емулсията със зелен охлюв, ампулата на cosrx с центела. Кое е преди и кое след шийт маската?
Аз я ползвам след серум.

# 101
Аз се запасих с маските на Бентън от промоцията, но изпуснах тези с центелата и вместо тях взех новия гел крем, който е също с центела. Някой да е попадал на ревю за това кремче? Намирам само на разни блогъри (според мен си е реклама), които казват, че е уникално, но ще си го пазят за лятото. Joy
Бълбукащата маска и аз я пробвах, но я слагам в графа забавление. Другите маски на Чамос (или е 1992?) ми харесват и според мен си заслужават дори и само заради това, че се продават в Лили и не е нужно да се чака по месец.
Под емулсия май има предвид лосиона, който е преди крема.

# 102
Да, явно емулсия/лосион. Ползвала съм лосиона на benton много ми допада на skin watchers също ми харесва.

# 103
Здравейте, през последните пет дни изчетох всичко публикувано във форума Wink
Мноооого съм объркана, но въпреки това направих първа поръчка от YesStyle. Сега моля за помощ относно маските... Разбрах, че в момента има промоция в Stile Korean, но нещо не мога да се ориентирам в огромния асортимент.

# 104
Eмулсия, лосион и крем са към стъпка Moisturize
Скрит текст:
Шийт маската се ползва след серум/ампула или вместо нея.

VeryZen, кремът с центела е с много хубав състав и наистина би трябвало да е страхотен. Поръчах 2 броя, но нямам представа от къде разбрах за него-дали го видях в Стайлкореан и го чекнах, защото маските от същата серия са хубави, или вече бях попадала на ревю. Ако намеря инфо ще го постна Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 18:58 от Viola Tarakanova

Общи условия

Активация на акаунт