Азиатска козметика и грим 7

• 47 815
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • София

Еми, кой серум на Пурито?

Ето този
http://jolse.com/product/md-purito-centella-green-level-buffet-s … p;display_group=1
имам тонера и много го харесвам.

# 451
  • Prismatica Aerie
О да, определено си заслужава! Heart На мен ми привършва (почти наравно с тонера) и ще го подновя със сигурност в някакъв момент...ако поизразходвам малко всички нови неща:)

Valandin, може би нещо такова би ти свършило работа.

# 452
Рекламната картинка  на новите пачове на petitfee направо ми говори изкушаващо - агаве, боровинка, патланджан, кафе.
http://jolse.com/product/petitfee-agave-cooling-hydrogel-eye-mas … p;display_group=3
Catalano, какво е мнението за околоочния на пурито
Мария доста похвали пачовете Simple Smile
Околоочния на Purito е приятен и лекичък, много добре повлиява възпалени очи, но за мен си е пролентен крем или за по-мазна кожа. Много добре се съчетава с Бъфет серума отдолу, но пак не е достатъчно за суха кожа зимата.

Catalano, Benton Fermentation Essence спокойно може да си го ползваш след тонер, но прсто има по-добър ефект преди Simple Smile Аз всички фърстове си ги държа в банята -отсипвам си малко в шише с помпа или с пулверизатор и така не забравям да ги ползвам.

Mega deal обикновено го рестокват на втория ден с някакви количества. Утре ще си дебна пак маските на 23 years, че днес реших първо да поръчам бъфет серума и тоника на Purito, защото са ми по-важни и по-интересните неща свършиха.

Така,момичета,досега съм пазарувала от Джолсе и Руби ,но се налага да пусна поне по една поръчка от : yesstyle-заради melano cc, от style korean-заради едно erborian glow creme,което обещах на моята тийни и от cosmetic love-заради едни маски и пачове за мен,та моля ви да споделите, има ли кодове за отстъпка и трябва ли да внимавам със сумата на поръчката?
За отделните сайтове и бонусите доколкото си спомням беше:
B Yessstyle трупаш точки (с покупка, ревюта, изтегляне на моб.приложение) и от регюлър ставаш бронзов, сребърен и  златен член, което ти носи постоянни допълнителни % отстъпка плюс ваучери с отстъпка от 5/10долара при пазаруване над 40/80долара. Периодично има допълнителни кодове за 10%. Има първоначална отстъпка "нов клиент"  с код за 10%. Има и реферални кодове -5% за първа поръчка,2% за всяка следваща (наши кодове сме ги публикували в края на предишната и началото на тази тема). По идея възстановяват митническите такси под формата на кредит, така че можеш да поръчваш спокойно над 30лева.

Cosmetic love -с регистрация, всяка покупка и покана на приятел трупаш Rewards points. При 1000 точки получаваш код за 3 долара отстъпка. Има първоначална процентна  отстъпка "нов клиент". Висока цена за доставка, трябва да внимаваш с обема на пратката.

Stylekorean - трупаш с всяка покупка процент от стойността й като store points в долари. С всяко публикувано ревю получаваш още 0.20$ кредит, ако е със снимка $0.50. . Има първоначална процентна отстъпка "нов клиент".

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 19:57 от Viola Tarakanova

# 453
  • Prismatica Aerie
Виола, благодаря Flowers Hibiscus Наистина ще го сложа в банята.

Зари, мнението ми за околоочният на ПУрито е същото като на Виола. На мен ми е слабичък - досега всички пробвани корейски околоочни са ми недостатъчни, въпреки че и  серумите ги слагам и под очите. Ползвам ги с удоволствие, защото са леки, не дразнят, не се ронят при наслагване. Но честно казано кой знае какъв потресаващ ефект не виждам - не го и очаквам на тези години, от крем. Но все пак всички сме с различни нужди, аз съм с много сух контур и силно раздвижена мимика - цяло чудо е, че нямам пачи крак (но то сигурно защото само с емотикони се усмихвам:) )
Надявам се този на Sulwhasoo да е по-богат, като го пробвам ще дам отзив.

# 454
  • София
Catalano, и друг път сам го казвала, този  околоочен крем ми е любов от първо докосване ....Sooryehan Hyobidam Fermented Eye Cream. Има мости, можеш да опиташ, богат, но не мазен, попива бързо.
И моето мнение за околоочния на Purito е като на Виола, лек, младежки крем и на Benton ми е такъв.

# 455
Рекламната картинка  на новите пачове на petitfee направо ми говори изкушаващо - агаве, боровинка, патланджан, кафе.

http://jolse.com/product/petitfee-agave-cooling-hydrogel-eye-mas … p;display_group=3
Те са сравнително нов продукт.
Аз искам много другите,в жълто,уж избелващи, но ги пуснаха за малко и после изчезнаха от всички сайтове.

Не съм ви чела,пътувах,съответно и не съм пазарувала. Satisfied
На Iunik бетаглюкановият серум не ми понася,голям ужасТ, а такива надежди му възлагах.

Но си имам holy grail слънцезащита, на innisfree winter barrier, само физически филтри е и смятам да се запася с още няколко бройки, плюс ще поръчам и във вариант стик за проба.Дано не е някаква лимитка само за зимата.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 21:36 от michelle_ma_bell

# 456
  • Prismatica Aerie
Благодаря Еми, ще го поръчам Flowers Hibiscus Ти него ли ползваш основно?

Мишел, как ти се отразява бетаглюкановия серум на Iunik?

# 457
Става ми суперчуствителна, една такава особена,все едно ме боли цялото лице.
Обикновено така реагирам на етерични масла,та си мисля че не е 100 % чист този продукт,защото имам други неща с бетаглюкан и не ми правят реакция.

# 458
  • София
Благодаря Еми, ще го поръчам Flowers Hibiscus Ти него ли ползваш основно?

Да, сутрин и вечер, но сега мисля да поръчам SNP - Bird's Nest W+ Eye Cream и да го ползвам вечер с цел избелване на леки тъмни кръгове. Но нещо не успях да се оправя с поръчката от yesstyle, не видях къде да поставя кода, доставката ми я дава 0 лв, плащам с paypal и направо към плащането ме препраща, а имам 2 поръчки от там, нямам спомен как съм ги направила ....
Розата ми е най-подредения сайт, а nowzenith го копира поне на 90%.

# 459
Но нещо не успях да се оправя с поръчката от yesstyle, не видях къде да поставя кода, доставката ми я дава 0 лв, плащам с paypal и направо към плащането ме препраща, а имам 2 поръчки от там, нямам спомен как съм ги направила ....

В секцията Payment information горното поле  е  за ваучерите, код за първоначална поръчка и всички останали кодове (като сегашния за св.Валентин). Рефералните кодове са в полето Friend reward code.
Скрит текст:

например

Като цъкнеш на метод за плащане и Continue те препраща към пейпал, но можеш да затвориш прозореца и само да си видиш всички отстъпки.

# 460
  • Zagreb CROATIA
Mega Deal restocked в JOLSE !

# 461
  • София
Поръчах  MEDIHEAL Mogongtox Soda Bubble Sheet, някой ползвал ли е тези маски?

# 462
Честно казано, като гледам цените в ebay на магазина на jolse
https://www.ebay.com/itm/Etude-House-Double-Lasting-Foundation-N … 44742873#shpCntId

и цената в мега дийл на jolse.com
http://jolse.com/product/etude-house-double-lasting-serum-founda … p;display_group=1
не знам заслужава ли си въобще да се поръчва от официалния им сайт.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 10:48 от Пит

# 463
Аз  по тази причина досега все от eBay пазарувах. Но ми писна да поръчвам един по един продукт - като гледам тук как получават цели кашончета Joy
А през сайта вероятно се натрупват някакви бонуси....
Снощи пуснах първата си поръчка от Jolse.
А все още чакам Benton от Stylekorean

# 464
Кода за 10% намаление в yesstyle,  още работи нищо, че са го свалили от рекламата.

Загледах това нещо за дъщеря ми, ще се радвам на коментари
http://jolse.com/product/koelf-madecassoside-clarifying-body-spray-150ml/12332/

Blue@, не страдай за кашончетата, спестила си едни пари. А джолсето с тази безплатна доставка и с тези оферти, голямо дебнене пада за изгодни сделки.
И малко встрани от тема за козметиката поръчах корейски чорапки с принт от картини.

А за околоочните кремове да слабички са когато не се правят повече стъпки, без тонер и серум под тях са ми като водичка, но вероятно са съобразени с многостъпковата грижа.

Общи условия

Активация на акаунт