Звездни компромати - 393

• 72 808
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
Понеже коментирахме Мариана Векилска - тук обяснява какво ще работи в Брюксел - https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7240349

# 226
Яна и Петко
Скрит текст:

# 227
Кога Яна щеше да се кълчи и поства толкова ако беше останала с Орлин ...

# 228
  • София
Малии, Благо да го гълташ за страх! Някой може ли да ми обясни защо напоследък все повече мъже си татуират цялото тяло, барабар с лицето и веждИте... то не са кръстове, голи жени, тигри, подаващи се от храсталака и финтифлюшки. В смисъл има ли някаква кауза зад това? За онези, които си пробиват огромни дупки на ушите и с времето стават все по-големи, знам. Чудно ми е каква е истерията с татусите?

# 229
Не мина ли модата да се татуират като мексикански затворници?

# 230
A каква е каузата с флешовете, каква философия е заложена в тях?

# 231
  • София
Тъкмо се чудех каква беше думата, флеш или слеш...ахаха. Не помня много ясно, отдавна четох, но е някаква доста древна практика, още от египтяните останала. Тогава в било израз на богатство, и до ден днешен в някои африкански племена се практикува. Предполагам, че сега вече просто е символ на това да си различен и разпознаваем, защото вече всеки втори е с татус, ама колко са с дупки по ушите, големи колкото монета. Веднъж четох интервю с една жена, която беше с най-различни пиърсинги и татуировки по лицето, преобладаващ беше зеления цвят. Носеше и флешове, както и от онези, които се слагат подкожно и изглеждат като малки рогца. Та, тя обясняваше, че е самотна майка на две деца и иска да научи децата си да не съдят хората по външния вид. Може и нещо такова да е, знам ли.

# 232
Miley Cyrus
Скрит текст:

# 233
Азис честити рождения ден на влюбената Златка... барем като не могат да пишат на английски да не се излагат.
Интересно ми е и друго - нали си бяха дърпали косите преди време, как пък изведнъж така се сдобриха не ми стана ясно.
Скрит текст:

# 234
Кога Яна щеше да се кълчи и поства толкова ако беше останала с Орлин ...
С Орльо само щеше да спи.
Да кажа и аз за моногамията и връзката й с болестите. Ами откакто съм моногамна забелязвам, че по-малко кашлям. И почти не кихам.

# 235
..beutyfull Joy
Какво му е на българския поздрав от българин на българин в инстаграм, та се напъват да пишат на английски? Да ги разбират "интернационалните" им фенове ли Thinking

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 17:03 от Анонимен

# 236
  • Rock & Roll feeling ...
Звездите пишат на английски както ромите говорят на български.

Не знам дали с Орлин е щяла да спи и дали с Петко се чалва, но много грозно беше когато Петко и Яна се подиграваха на Орлин и колко неадекватен бил,като предложил брак на Яна и т.н и т.н. . Определено с афинитета си към подигравката бяха по-големи смешковци от неадекватния Орлин.

# 237
А къде му се подиграваха?

# 238
  • До морето
Аз пък сефте чувам, че й е предлагал брак.

# 239
Ох, 2 минути се чудих Златка с кой рапър се е снимала и хем ми е познат, хем не и накрая като видях зъбите се светнах...доста се забавлявам с тях последните месеци.

Общи условия

Активация на акаунт