Звездни компромати - 393

• 72 810
  • 764
  •   1
Отговори
# 285
Ваня Червенкова ми е Trisha Paytas.

# 286
  • софия
Тервел, Багата и други

# 287
Гала и Стефан
Скрит текст:

# 288
Винаги изглежда като наперена кокошка
Скрит текст:

Михаела Филева
Скрит текст:

Какво се случва с пръстите и?

# 289
  • Mediterraneo
Гледам дует Мания по Бтв. Тези двечките кога се нафталираха толкова?! То грим, то дрехи, особено русата е потрес! Пуснаха новия им клип, ужас, правен в час по труд и творчество, адски нескопосана работа.

# 290
  • Rock & Roll feeling ...
За Яна и Орлин... Ами не знам къде е обикалял Орлин и какво е разказвал,нито дали Яна си е измисляла някакви неща...Но аз хванах едни коментари на Петко по повод това,че един вид колко дебилно било да нямаш представа отсреща човека как се чувства и че изобщо нещата между вас не вървят,а ти да предлагаш брак. Разказваше това с усмивка и подигравчийство и беше насочено към Орлин,а Яна само се подхилвкаше в стил " стига,стиг,ама е така". Смешковци. Беше точно след като се разбра за връзката им, или още докато бяха в денсинг старс или малко след това в някое предаване...  Имаше някакъв напън да се покаже,че Орлин е бил неадекватен. Но начина по който го коментираха за мен не им прави чест на тях. Или казваш нещо направо или запазваш мълчание, ама недомлъвки и с един такъв подгравчийски наклон,само показва какъв човек си.

# 291
Цветелина Янева
Скрит текст:

# 292
простотия.
отърва се Орлин, може да се радва. въобще не го виждам с типаж като Яна. за сметка на това с Петко са екстра.

# 293
  • където ми харесва
Орлин не чакаше ли бебе от сегашната си приятелка?

# 294
Да, чака. Ама казвам какво съм чела.....

# 295
  • софия
Сано с Яна Маринова

# 296
  • София
Цветелина Янева на втората снкмка ми хареса как е облечена. Е, джуките можеше да ги прибере малко, ама нищо

# 297
Цветелина Янева
Скрит текст:

Цветелина Янева изглежда като луксозна жена - нагласена, красива, поддържана, но много сама.
Какъв е смисълът да купуваш дрехи за хиляди левове, като не можеш да излезеш с приятели, с мъжа си, да ги разходиш. Снима ги само за фотосесии и сама, в луксозния си дом.
Прилича на птиче, затворено в клетка, па макар и златна.

# 298
Не вярвам да не излиза, просто не афишират връзката си.

# 299
  • Бургас
Вие се подигравате на веждаците на Венета, но тези, на които попаднах, я бият отвсякъде.
Язък. Момичето е много красиво.

Общи условия

Активация на акаунт