Звездни компромати - 393

• 72 781
  • 764
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Ехеее, Захара на Анджелина колко е пораснала! Скоро не са пускани снимки на "децата".

# 392
  • Пловдив
Анджелина и Шайло с горни дрехи, а Захара с голи рамене и гръб.

# 393
Sarah Jessica Parker
Скрит текст:

# 394
  • Rock & Roll feeling ...
Анджелина и Шайло с горни дрехи, а Захара с голи рамене и гръб.
Това е Нокс.

Нина и Вин
Скрит текст:

# 395
  • Пловдив
Възможно е. Според мен Шайло, Вивиан и Нокс доста си приличат, като са заедно ги различавам, но като са поотделно само Вивиан познавам, защото се облича като момиче Simple Smile

# 396
Топ 20 на най- красивите жени, според интернет потребителите. Почти всички ми харесаха, големи красвици има.
https://www.adme.ru/svoboda-sdelaj-sam/internet-vybral-100-samyh … itelstva-1665815/

# 397
Меси с деца и куче... Оф, защо така хубави им се получават тия снимки с кучета?
https://www.instagram.com/p/BsoMwZFnhza/?utm_source=ig_share_she … shid=rv1oqr9zegeh

# 398
Цветенцето Янева Пеевска колкото и маркови, скъпи дрехи да облече хич не ми е ефектна жена, на снимки. Не съм я скивала на живо.
Няма собствен стил, собствен почерк, някакви копи пейст комбинации от дрехи. Жалко, че има възможност, но няма индивидуалност.

Затова пък може да я видиш /или нея, или охраната й/ как си живее живота из кафенетата по Витошка.  Joy Joy Joy

# 399
  • 221B Baker Street
Цветенцето Янева Пеевска колкото и маркови, скъпи дрехи да облече хич не ми е ефектна жена, на снимки. Не съм я скивала на живо.
Няма собствен стил, собствен почерк, някакви копи пейст комбинации от дрехи. Жалко, че има възможност, но няма индивидуалност.

Затова пък може да я видиш /или нея, или охраната й/ как си живее живота из кафенетата по Витошка.  Joy Joy Joy
То па един живот по тия кафенетаааа, направооо - хай-лайф!:joy:
Цветето Янева не е от най-умните, не знам дали сте гледали някога нейно интервю, ама бие по мозък Анелия и РенитУ. Отстрани, наконтена и натокана, може да ви се вижда класна мадама, ама е на едно ниво със Светла Умното - Гущерова. И добре, че са им интервенциите и мъжете, и на двете, та да се мислят за успели...

# 400
Аххх... Къде е сега мерки?!  Sad

# 401
Нора
Скрит текст:

# 402
  • София
Вече няколко дни спрягате Пеевски и жена му.Току що прочетох виц,в темата за вицове, точно по актуалната дискусия.
Вие сте отпуснат, дебел, стар, грозен и с голямо шкембе? Bentley скрива тези дребни недостатъци.

# 403
  • София
Рита Ора
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 404
  • София
Топ 20 на най- красивите жени, според интернет потребителите. Почти всички ми харесаха, големи красвици има.
https://www.adme.ru/svoboda-sdelaj-sam/internet-vybral-100-samyh … itelstva-1665815/
В тази на първо място ме впечатлиха най-вече веждите.

Общи условия

Активация на акаунт