Звездни компромати - 393

• 72 777
  • 764
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Тук е публикувано опровержението:
https://news.plovdiv24.bg/841989.html
Страна не мога да взема. Слави ми е свръх противен открай време. За мен си е смешник. От друга страна тази кула беше пльосната като кръпка, без никаква връзка с културата на Пловдив, насред централен булевард. Тумба-лумба два часа и през останалата част от годината ще бъдем столица на културата с разкопан град (включително и централния площад), без свестни зали, без кино "Космос", без Адата, без проект "Махалата", без нищо...
Да не говорим, че умният ни кмет много се гордее, че бил издигнал "Вавилонската кула", а тя не е положителен символ, все пак...

# 436
Сега като казАха цената вече не им харесва на хората.Ако бяха казали 10 000 лева щяха да се бият да се изтъкват и хвалят Grinning

# 437
Pelli, много обичаш да провокираш, че и ти се връзват 😂
Кмета естествено, че си е прибрал солидна сума пари, нали с приятелчето си Митко трябва да имат пари да си плащат девойките.

# 438
Това си е мое мнение,изразявам го,форума е затова,останалото не е мой проблем Simple Smile
Тази държава е пред "закриване".

# 439
Все тая колко пари са прибрали, проблема е че не свършиха нищо. Точно около тази сцена всичко е страшно разкопано, оградено. Можеха да се построят поне ремонта да свършат на време и малко да ни замажат очите.
А сцената да бъде на друго място и да я ползват поне още веднъж два пъти, ей така да се оправдае тази космическа цифра за сцената.
Но аз не разбирам от тези неща , само си разсъждавам на глас

# 440
Мненията във форума трябва да съобразени с правилата му, а не категоризации и личностни обиди към останалите.

Не знам Слави чии интереси обслужва, иска ми се да е, защото му е писнало на ушите от цялата тая корупция и измислица, която цари.

# 441
Мен лично не ме впечатли откриването, но това е от клипчета които гледах в нета. Някой да пише на живо как е било?

# 442
На Слави Трифонов не му вярвам на нито една дума. Открай време за мене той е изпълнител на поръчки.
Гергов нали каза за някаква среща със Слави и Курнелия в офиса му в ЦУМ.
Каква работа има шоумен с лидер на политическа партия, не мога да кажа.
Едно време пък имаше информация, че през една негова продуцентска компания са се изпирали пари на групировката ВИС.
Та, не е толкова чист и почтен гражданин, колкото му се иска да бъде.
Виж, песните му се слушат, имат добри парчета с Ку-Ку Бенд.

# 443
В конкретния случай вярвам повече на Слави.
За кмета и приближените му имам много отрицателно мнение, не само заради похожденията им, но съсипаха града. Пловдив беше красив град, а сега изглежда вехто. Позакърпиха малко, но оставиха сериозни архитектурни недоразумения да стоят. Визирам закритият мост пълен с смешни магазинчета и недоразуменията на Ветко и Ванко.

# 444
  • На брега на реката
Да ви кажа, че и аз първоначално се ядосах на казуса с 2млн, но реших да проверя документите от обществената поръчка. Всичко е публично и качено на сайта на фондацията, която е уж организатор. 2млн е всичко по откриването, не само самата сцена - влиза и кетъринг, сценарий, творчески екип, изпълнители, настаняване. Всичко е описано и се учудвам как за пореден път някой решава да яхне вълната на недоволството с политически провокации, а не си провери информацията. Сумата за сцената по спомен беше по-малка от тази, която Слави е платил...

# 445
темата се превърна в политическа...поне си налейте по едно питие...🍸🍹🍷живея в Пловдив и виждам,че се работи по града,виждам и постоянно мрънкащи хора...кметът бил виновен,кметът крадял
...кметът не управлява сам,всеки кмет краде...този поне прави нещо,я вижте малките градове и техните кметове в застой са от 30 години и без работни места...малко за разведряване Javier Bardem
Скрит текст:

# 446
Госпожа Батинкова качва т.е. бълва едни и същи снимки, с почти с еднакъв текст. Толкова е смешна.

# 447
Госпожа Батинкова качва т.е. бълва едни и същи снимки, с почти с еднакъв текст. Толкова е смешна.

Не мога Joy

# 448
Сега влезнах да ѝ разгледам фейсбука. Тази жена не се спира, за ден има по минимум 4-5 публикации🤐.
 Повечето са опровержения на "лоши"  статии за тях 😂 и снимки, разбира се, подкрепени с текст колко лека бременност кара.

# 449
Изключително дразнеща персона. Имам чувството, че е изтъкана от комплекси, които гледа да избива като ни натрапва перфектният си живот ежеминутно. Чудя се дали няма някакви психически отклонения, това нейното не е нормално. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт