Звездни компромати - 393

• 71 896
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Гери-Никол
Скрит текст:

# 76
Алисия е доста зле откъм скули, много са и провиснали.
Гери Никол за разлика от Сузанита ми изглежда по-чистоплътна и не толкова захабена.

# 77
И двете са ми парцалани.

# 78
Случайно ми попадна речта на Мегз и реших да я прочета:
https://www.lentata.com/page_13682.html
Говорила е така, сякаш за транспортен министър се гласи. Очевидно връзката й с този льольовец е от 8 месеца, а тя управлява фирмата от 2. Очаква се само обнародването, или как там се казва.. финализирането.
Според мен, тоя го е хванало шубето, че ще влезе в затвора и е приревал на бившата си (законна за сега) жена да го спясява. Затова и тя се бута пред медиите да обяснява колко Мегз ги била прецакала.

# 79
ГН е отслабнала и е пораснала с 20 см, да?! Grinning

# 80
Алисия каквото и да направи, не може да се измъкне от ромското си и някак нечистоплътно излъчване.  Ето я преди време с двамата й братя:
Скрит текст:

# 81
  • Rock & Roll feeling ...
Гери ми носи усещане за долнобробност търсейки ефекта на лека жена. Е, тя намира в това някаква фаталност и класа, но това е друга тема Joy Докато Сузаните ми е долнопробна в съчетанието между нечистоплътие и простотия,която дълбае дъното.

Освен да се запиша в темата с една Мегз Joy

Като извънземно е в главата от тези пластики Rolling Eyes

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/1af2ab5ef026bf0ab9f5 … .cdninstagram.com
Кой нормален човек ще излезне на клип по такъв начин и ще си го пусне ?!  
Ето едно позьорче,което си пада по гръцко,ама не ме отблъсква : https://www.facebook.com/adrian.zurkov/videos/vb.1594350233/1020 … 663732886/?type=3

Много ми е антисекси този човек...

# 82
Алисия каква са я правили У наше село.... Никак не ми е класен груповия секс срещу заплащане.

# 83
Исках да кажа, че ГеритУ изглежда изкъпана, за разлика от Сузанита Laughing Не, че е по-стока.

# 84
Алисия каква са я правили У наше село.... Никак не ми е класен груповия секс срещу заплащане.
Ти там ли беше?

Кюрпанов
Скрит текст:

# 85
Това е изключително некоректно. Всеки може да хвърли подобно нещо в пространството. Грозно е.

Да, темата е за компромати, но е добре да се съблюдава някакъв морал.

# 86
Ми нищо ромско не виждам в Алисия, нито пък нечистоплътно... 🤔

# 87
Ashton Kutcher
Скрит текст:

# 88
Е,сега,и аз доста неща знам от охранители на заведения,които са били свидетели или участници,но засега незнайно защо никой никога не се е наемал да доказва нещо Grinning
То няма и нужда от доказване,не познавам човек,нуждаещ се от доказателство за платени услуги,предлагани от певици и целия VIP trash на България Grinning

# 89
  • Rock & Roll feeling ...
Пепа нарече Алисия "спермоядка", Златка Райкова разказва как Коко Динев й разказвал,че са я оправяли сотаджии за пари. Гнусни коментари има около Алисия, но пък тя ми прави впечатление,че се изправи от там където я натика Валери. Дупките са й нейна работа.

Общи условия

Активация на акаунт