Звездни компромати - 393

• 72 767
  • 764
  •   1
Отговори
# 195
Джесика Симпсън в края на третата си бременност, търси от феновете в инстаграм лек за подути крака
https://m.tialoto.bg/a/1-zvezdi/64382-dzhesika-simpsan-pomosht-s … kakvi-lekarstva-/
Джейн Сиймур на 67. Не знаех, че миналата година се е снимала за Плейбой.
https://eva.bg/article/36160-Da-tova-e-Dzhei-n-Sii-mur-Da-tya-e-na-67
Братът на Кейт Мидълтън, приятно ексцентричен
https://www.viewsofia.com/article/43349/Petachna-doza-seks:-DzheymsMidaltan-

# 196

И аз.. и аз Heart
Нилото,май верно не е с Михайлов,снимките на напоследък са от старото кръгло легло..по божиново време..

# 197
  • Rock & Roll feeling ...
Е, аз признавам,че Леонардо ме стресна. Не съм на тази опашка.

# 198
На снимката на Малина с Хриси не ще да е Хриси обаче. Той като ученик не беше с днешните си размери, но винаги е бил пълен.

# 199
  • До сърцето...

Ау, след снимката с кучетата го взимам! Умирам за комбинацията мъж-куче! А толкоз много кучаци са много аргументи Grinning

# 200
Ryan Gosling
Скрит текст:

# 201
  • На топло

Ау, след снимката с кучетата го взимам! Умирам за комбинацията мъж-куче! А толкоз много кучаци са много аргументи Grinning
Вече е зает
Скрит текст:

# 202
  • Rock & Roll feeling ...
Г-н Амазон и съпруга в по-младите им години :
Скрит текст:

"Съпругата на Безос - Макензи, играе важна роля в създаването на Amazon през 1994 година. Тя е един от първите служители на интернет услугата и се жени за Джеф година преди той да създаде компанията от гаража си в Сиатъл. "   повече тук

# 203
Kолко скучни и безвкусни са били Амазонците. То всъщност безвкусицата на господина парите не са я променили, съдейки по новата му любов...

# 204
  • До сърцето...
Вече е зает
Скрит текст:

Като гледам, не е глиган в анцуНг, лесно ще я отстраним Stuck Out Tongue Winking Eye

# 205
Kолко скучни и безвкусни са били Амазонците. То всъщност безвкусицата на господина парите не са я променили, съдейки по новата му любов...

Аз също имах подобно мнение първоначално, но после се изкефих колко обикновени, земни и нормални изглеждат.

А за новата любов на Безос също съм приятно изненадана, че не е някоя с 20-30 години по-млада от него.

# 206
  • Пловдив
След тази снимка аз съм край... Дейвид Бекъм с куче спинкат

https://www.instagram.com/p/BsisbOVgZZK/?utm_source=ig_share_she … hid=19hl9rcv5c2g5

Погледът на кучето: Завиждайтиииии. Той е само мой  Joy

Ето, и те са с Луи Вютон завити  Simple Smile

# 207
  • Countryside
И аз забелязах, че одеалцето на кученцето на Бекъм, е Луи Вютон Joy

Амазонци вЕрно са скучни и като млади. Джеф е голям смях, има сексапил колкото фикус. Сега да го опоска жена му, оказа се че му е помагала И за компанията. А той си развява коня, то и любовницата е една красавица... явно такъв му е вкуса.

Братът на Кейт не ми е сексапилен, ама хич, зЗИмайтИ гУ! Кейт ми е най-хубава от тримата.

Ауу, Лео какво шкембенце е отпрал Mr. Green така е то, старост нерадост Mr. Green

# 208

Той и Бил Гейтс е доста безвкусен вероятно. Като не са облечени с лъскави дрехи е лошо, като са пак лошо. Ако е с млада, секси мацка щеше да има доста оплюване, обаче като не е-  пак лошо. Ами по някога хората се влюбват и в не толкова красиви мъже и жени, въпреки че новата му любов според мен изглежда добре.
Между другото явно няма проблем кучето на Бекъм да е с одеалце LV, но ако някоя наша звезда си беше снимала кучето с такова ......

# 209
  • Countryside
Блу, права си, но не е казано, че Джеф трябва да е красавец, а също и жена му или любовницата му. Харесали са се, взЕмали са се. Тук си коментираме все пак, не се сочим с пръстче.
Едно е доходите на Дейвид и Виктория Бекъм, съвсем друго на нашите "звезди", това относно одеалцето LV.

Общи условия

Активация на акаунт