Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 10

• 51 607
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
Благодаря ви много, момичета! Heart Flowers Hibiscus
Действате ми много успокояващо и разтоварващо! Hug
Две в едно, не знам, не попитах. Дойдоха ембриолозите,
за да ми отговорят на въпросите, носеха и папка с цялата информация.
Казаха ми, че се развиват нормално за дните си, няма забавяне в развитието,
нормално са се размразили, ще ги наблюдават непосредствено до трансфера.
Бях в клиниката 1 час по-рано. Като дойде докторът, ми каза,
че са добре и двете, той лично ги проверил. Ембриолозите са много стриктни,
имат ли и най-малкото съмнение, ги изхвърлят, ако няма да ги чакат повече.
На момичета са унищожавали всички ембриони, но не са връщали такива,
които имат признаци, че нямат потенциал, затова бях спокойна,
особено като докторът ми го каза. Но да нямат хр. аномалии е малък шансът.
Стискам ти много силно палци нещата да се получат! Heart
Salilinda, пих ги довчера, но каквото - такова.
Едва ли толкова са навредили, като знам моите приятелки
колко "здравословно" се хранеха, и цигари, и кафета, но здрави деца родиха.
Казаха ми липов чай да пия, аз казах, че пия от турския, който е по-силен.
Казаха, че ако е слаб и 1 на ден, може. Аз го разреждам с мляко.
Днес ще пиша на координаторката да я питам някои неща.
Ако видя положителен тест, тогава ще се огранича още повече.
Боби, аз съм с много болезнен цикъл, откакто ми е дошло.
Получавам като предродилни контракции, са ми казвали лекарите,
матката ми контрактира много силно,
докато се отвори шийката да тръгне кръвта, повръщала съм по 8 пъти за 2 часа.
Още като момиче са ми казвали, че това ще е проблем, защото при бременност
има голяма вероятност да изхвърли плода. Шийката ми е по-тясна, иначе нормална
матка, няма изменения, но силно контрактираща.
Като ми дойде, пия много силни лекарства, дори и те не помагат
при силните контракции, направо изпадам в агония на моменти,
слаби медикаменти като но-шпа, бусколизин, аналгин и други, изобщо не ми влияят.
Сега нямам много силни контракции, леки, предменструални болки.
Но-шпа може и да подейства сега, ще пробвам.
Гледам да не го мисля, аз съм го прежалила опита предварително,
каквото стане. Не мога да променя нищо, затова гледам да запазя спокойствие.
Много ви благодаря отново на всички! Много късмет ви желая! Flowers Four Leaf Clover

Момичета, привет! Надявам се, че нямате против да се цопна неканена във вашата темичка, за да пожелая успех на Сиси.

Мила Сиси, на сърцето си ми, тъй като от доста време вървим "заедно" по този път. Пожелавам ти огромен успех напук на твоята липса на надежди. Дано полижителната истанбулска атмосфера е повлияла благоприятно и се случи твоето малко чудо. Стиснати палчета и не ги мисли болежките - те са си нормална част от чакането Flowers Hibiscus

Успех и на всички останали борбени момичета - дано 2019 е ГОДИНАТА за всички нас и ни дари с дълго чакани изненади.

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 15:13 от phoenix_fire

# 616
Всеки съратник по съдба е добре дошъл с уговорката само с добри новини и успешни тестовее:blush:

# 617
Сиси, много се радвам, че сте направили трансфер! Много, много късмет ти пожелавам и се надявам да ни зарадваш с новина за положителен тест! Hug

Денис от темата за добавките е казвала, че след трансфер може да се пие омега 3 и фк (от добавките). За по-сигурно спри другите.
Движи се умерено, без натоварване, даже е полезно, нали знаеш Simple Smile

# 618

Благодаря ви много за невероятната подкрепа, мили момичета! Heart Flowers Hibiscus
Salilinda, благодаря, записах си го. Blush
anelka_rz, сигурно е така, казаха ми днес от клиниката да я спра.
Q10 можело да приемам. Казаха за менструалните болките,
че е нормално да имам, да не се притеснявам, имало вариант и да са имплантационни болки.
d-r Sveta, да ти се връщат тройно хубавите пожелания! Hug
Ама как може да не ми се обадиш, като си разбрала, че съм аз!
Какво като съм била уморена? То аз винаги съм уморена, като пътувам,
защото не мога да спя, а и от емоции, че съм по-емоционална. Blush
Много доволна останах от всички, с Хюсние бях през цялото време, много я харесвам,
действа ми много успокояващо. Последната дума беше на доктора, прецени,
че имам по-голям шанс, ако ги върнат на 2-ри ден ембрионите, без да ги чакат повече.
Стеле, стискам ти и аз палци от цялото си сърце, миличка! Heart
phoenix_fire, благодаря ти безкрайно, миличка! Heart
Ти също си ми много на сърце, доста често се сещам за теб! Hug
Бях чела къде си се насочила. Желая ти много късмет от сърце! Sparkling Heart
Аз съм убедена, че усилията ти, рано или късно, ще се увенчаят с успех!
Стискам силно палци! Hug
Лебед, много късмет ти желая! Успех! Heart
7-8 ф. никак не са малко, за мен, както и за много момичета, са непосилна бройка.
Какъв е този лекар, дето смята за нормално да имаш 15 ф., направо съм учудена,
то аз имам приятелка на 28 г., дето има 4 ф.
Много късмет ви желая на всички, момичета! Heart Hug

# 619
Ами не ти се обадих на,ти закъсня за автобуса и после спа през по-вечето време .Аз се връщах да сключвам брак тогава , когато се засякоме  т.с не беше предвидено просто пак съдбата се намеси на мен това връщане не ми е било никога в плановете  както и да е почивай по-вече и добре ,че са ги върнали на 2 ден понякога е много по -добрия вариант аз за мен незнам как ще процедират аз не съм се обадила още за резултатите  от полипите какво е що .Душко не искам да ми се връща тройно и единично е достатъчно но каквото е писано това е на едно му е писано едно на друг друго Аз лично съм се примерила със късмета си и всичко .Незнам тези дни са най-трудните от 9 месеца трудност но само положителни емоции и никакви нерви много важно Hug Сис има млади момичета където изкарват по толкова фоликула и по 10 ембриона   всичко е строго индивидуално всяка от нас е специфична за себе си  една с една не си прилича .

# 620
Сиси-късмет.От 4 трансфера единств.бременност ми беше с двудневен!Дано са твоите!

# 621
  • София
Сиси късмет, стискам силно палци 😍 Това ще бъде твоя опит 😘🍀🍀🍀🍀
Младежа в корема - е точно от трансфер на 2 дневен ембрион, един единствен. Колко рев изревах като ми казаха, че ще го връщат 🙄
Ръся ви с прашец - желая ви късмет и сили - не се отказвайте 🍀🍀🍀❤❤❤❤🍀🍀🍀🍀🍀🐣🐣🐣🐣🍀🍀🍀

# 622
Благодаря ви много, момичетаа! Heart Hug
Djiji, стискам силно палци всичко да мине леко и успешно! Sparkling Heart
Днес сякаш ми се усилиха контракциите, ще си купя но-шпа.
Бях спокойна досега, сега взех да се притеснявам малко. Blush

# 623
Момичета, спешно ми трябва информация от опит със ЗФ. Имали ли сте кървене и болки при спукването на тези фоликули? Предполагам третият ЗФ се е спукал 25 мм и на 15 и16 ден имам кафеникаво ту алено кървене, менструални болки и изхвърляне на нещо като лигавица...

# 624
Момичета, спешно ми трябва информация от опит със ЗФ. Имали ли сте кървене и болки при спукването на тези фоликули? Предполагам третият ЗФ се е спукал 25 мм и на 15 и16 ден имам кафеникаво ту алено кървене, менструални болки и изхвърляне на нещо като лигавица...
Аз имах ЗФ, но с приема на Примолут Нор намаля и като размер. Спрях Примолут-а, дойде ми цикъл и ЗФ беше изчезнал с цикъла...Нямах болки, но пък имах кратка менструация - 2 дни Sad...

# 625
Сиси късмет, стискам силно палци 😍 Това ще бъде твоя опит 😘🍀🍀🍀🍀
Младежа в корема - е точно от трансфер на 2 дневен ембрион, един единствен. Колко рев изревах като ми казаха, че ще го връщат 🙄
Ръся ви с прашец - желая ви късмет и сили - не се отказвайте 🍀🍀🍀❤❤❤❤🍀🍀🍀🍀🍀🐣🐣🐣🐣🍀🍀🍀
Това ме чака и мен имам само един на 2 ден замразен,що рев ще изрева и аз?!♥🍀Но такива новини ти дават надежда,успешен и пухкав финал🤗🍼

# 626
  • На остров
Аз пък не знам защо ще ревете за двудневни ембриони. За мен те са най добрите. Прекрасни деца стават от тях !

# 627
Малага, аз съм имала ЗФ, станал на киста. Болката при пукане е нечовешка, защото се излива течност в коремната кухина и дразни червата и органите, с такъв излив ако не се абсорбира сам от организма, може да се стигне до спешна операция и възпаление, като при перитонит или ако отидеш с такава болка в бърза помощ, веднага те оперират за апандисит и при отварянето се вижда, че е от киста. За да ти е по-спокойно отиди да те видят на видеозон и след ден, два пак за да се види дали течността се абсорбира. Имала съм такива спуквания и с кървене и без.

# 628
Аз не-даже сега се боря ако стигна до трансфер-никакъв 5-ти ден.Док.на ми беше казала/за двудневното/-няма по добро от майчината утроба-в лабораторията колкото и да са добри-не е оптимално.

# 629
Малага, аз винаги съм получавала обилни кръвоизливи,
но са ме предупреждавали, че може да има болки.
Дано да се оправиш по-бързо, миличка! Heart
Момичета, купих си но-шпа, изпих 1 хапче, но докторът казал да не пия нищо,
само да лежа, веднага ми отговори координаторката.
Аз вече взех да си въобразявам, че матката е изхвърлила ембрионите. Blush
Има ли симптоми, ако ги е изхвърлила?

Общи условия

Активация на акаунт