👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 1 ОЧАКВАНЕ

• 46 779
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Чилева май си мисли, че предаването е направено за нея и ако тя си тръгне, всичко пропада. Има способности, но като човек е много объркана, пренавита, не знае как да се контролира, а и както Никола каза, има още много да учи, не може да ръководи кухня.

# 601
Никола ми е абсолютния фаворит.... както и на повечето тук.
Хани се държи и се прави на умряла лисица-вечно не разбрал и с изсмукани от пръстите оправдания. Имам чувството че това поведение е присъщо за повечето араби.
Чилева наистина си е повярвал твърде много. Никола вчера много добре разбра че не е чак толкова добра, а по скоро самочувствието и е в повече.
От жените и аз харесвам Варта. Готви си, справя се, без да се хвали, без да се изтъква, без драми.

# 602
Никола много ми харесва като държание и способности. Хани трябва да го разкарат.

# 603
  • София
Хм...имам съмнения, че Никола живее (или е живял) в Люлин, съдейки по училището, в което е учил.

# 604
Снощи за първи път изгледах цял епизод Simple Smile
Радвам се , че изгониха Петя . Чилева много хвърчи и ще падне от високо .
Никола много ми хареса дано е на финал.

# 605
Здравейте,дами и честит празник!
   Ако Никола е момчето,което готви с жените снощи,+1 глас за него.хареса ми до тук.Както и за Варта.

# 606
Трябва да прекръстим темата " Фенклуб на Никола🌻" 😉! Дано да запази впечатлението, което създаде до финала. Даже и да не  спечели,  мисля, че добре би се вписал в екипа на Ангелов.
Честит празник🌷!

# 607
  • София
Така като гони трети човек, защо има състезание между двама други? Не разбирам идеята. Той вчера ли разбра, че тази е такъв непукист? Или зор да бутаме Чилева до финал...

# 608
Мен пък ме е яд,че освен тъпотиите на Петко и злобата на Тихомиров,почти никой друг не дават от мъжкият отбор. Снощи добре,че Никола отиде при кокошките ,че да му чуем гласът. Има едно момче с брада ,него даже и не го знам как се казва

# 609
Aз не харесвам Чилева - не пада по гръб тази жена, не си признава грешките, все тя правата. Май самата тя си беше пресолила спанака, мисля че нямаше саботаж, но не падна по гръб до последно, дори след като изгониха цялата група на жените.

# 610
Аз имах такава колежка преди време,  никога не си признаваше грешките, никога вината не беше нейна.  На моменти ми е идвало да й бия два шамара, честно 😐. Чилева сигурно ще я избутат на финал, защото никоя друга от жените не изпъква толкова. Сблъсък най- вероятно ще има с Ралица,  тя също е доста напориста. И двете са ми еднакво несимпатични😜

# 611
Чилева май си мисли, че предаването е направено за нея и ако тя си тръгне, всичко пропада. Има способности, но като човек е много объркана, пренавита, не знае как да се контролира, а и както Никола каза, има още много да учи, не може да ръководи кухня.

На мен Чилева, по някакъв странен начин,  ми напомня на Божана. Напориста, с голямо самочувствие, любимка на шефа.

Между другото, имаше някакви статии преди старта на предаването, че именно Божана ще помага на Ангелов в новия сезон, ама нещо не я видях.

# 612
Всяка вечер се опъвам с доброто намерение да гледам и заспивам. Срам. Даже викането нс Ангелов не буди. Та понеже ги знаете покменно, Никола е момчето, дето е работило при Гордън Рамзи, нали?
А тази дето я изгони, не ѝ помня името сефте я видях... Никак не ми се получава да следя каквото и да било вечер, след като се навечерям.

# 613
Аз не виждам с какво пък Чилева стана любимка на шефа. Изумих се от изказването на Ангелов ,че била златното момиче на HELL'S KITCHEN,та тя все е в издънка Grinning

# 614
  • София
Този Никола ми е много симпатичен. И как се изчервява. Grinning Много се радвам, че Божана не участва, нямаше да я изтърпя. Чилева не ме дразни толкова, колкото Божка.

Общи условия

Активация на акаунт