Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 60

• 75 093
  • 772
  •   1
Отговори
# 210
Имам някои забележки аз- стените до кухненската маса ми се виждат "в повечко", за помещението, което от другата страна също има облицовка до тавана с мрамор, и килима. Не ми се връзва десена с квадратите му с квадратните плочки на пода. Замисълът е хубав. Поздравления.

# 211
  • В полите на Витоша :)
Vayana, аз вече съм те поздравила за кухнята Simple Smile Но сега пак да кажа общо за интериора - страхотно е! Лилавият диван мноооого ми допада (ние ще търсим такива или по-тъмно лилави завеси, защото сложихме тюркоазен килим и съчетанието много ми харесва).
А терасата ееее.... нямам думи! Веднага се пренесох на нея в хубава лятна вечер с приятели или с книжка в ръка някой следобяд Simple Smile Надявам се и нашата тераса да стане използваема по предназначение за това лято.

# 212
  • София
Vayana, аз вече съм те поздравила за кухнята Simple Smile Но сега пак да кажа общо за интериора - страхотно е! Лилавият диван мноооого ми допада (ние ще търсим такива или по-тъмно лилави завеси, защото сложихме тюркоазен килим и съчетанието много ми харесва).
А терасата ееее.... нямам думи! Веднага се пренесох на нея в хубава лятна вечер с приятели или с книжка в ръка някой следобяд Simple Smile Надявам се и нашата тераса да стане използваема по предназначение за това лято.

Много ти благодаря за милите думи, още повече за майстора 🤗
Изобщо не се съмнявам, че терасата ти ще стане не само използваема, а и красива. Ще чакам да покажеш Flowers Rose

# 213
Аз не се ориентирах кухнята как се позиционира спрямо холната част Rolling Eyes
Обичам кухни като в ниша на един ред Wink
Аз недолюбвам лилавото... и толкова много камък в интериора... но пък лилавото и камъка се комбинират добре Hands V Това определено не е моя интериор, "студен" ми е... но пък вкусове разни!

# 214
Ехааа, Vayana, честит нов дом! Hug Наистина изчезна от полезрение, ама то пък виж по каква хубава причина било... Simple Smile Много здраве и щастие ти пожелавам в новото жилище, прекрасно е човек да се чувства удовлетворен от заслужено постигнатото!

Мрамотните плочки са истинско бижу! Heart Eyes Да си призная честно, малко и на мен не ми се връзват с камъка по стената, но важното е на теб да ти харесва. Трапезните столчета са ми много симпатични, веднага си ги представих така Blush

Думи нямам за терасата! Любов, мечта, разкош! Heart

# 215
Vayana, и от мен поздравления! Аз пък толкова залепнах за кухненските снимки, особено за плота и мивката, че по-късно видях все пак и другите снимки. Хубаво е станало, да ви е уютно в новия дом и да си прекарвате времето в него с удоволствие. bouquet

# 216
  • В градината...
Ваяна, браво. Не е задължително всички да имат един вкус, де. Този камък ще се оживи като се напълни къщата. Тук метнеш някоя дреха или одеало, по плота разни ежедневни неизбежно шарении и те ще се заприказват и ще одушевят основата. Каменната стена си я представям а едно красиво платно

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTxDCK7cLln … ygCj1IJmBCq1xU9vw

# 217
Ти също имаш обичана тераса. Дали я показа, или съм пропуснала?
Дам, показвах я миналата година в темата за терасите, макар че и тя още не беше довършена. С голямото икейско BBQ, ако си спомняш... Simple Smile Надявам се тази година да имам повече възможности да се вихря по нея. Моите балконски мебели всичките са опаковани и прибрани на сухо и ми е малко тъжна тераската сега, но аз също нямам търпение да се запролети вече, да ги извадя и подредя, да отида на пазар за нови цветенца и да връча готварската престилка на мъжа ми (миналото лято почти само той готви). Blush

# 218
  • София
Ти също имаш обичана тераса. Дали я показа, или съм пропуснала?
Дам, показвах я миналата година в темата за терасите, макар че и тя още не беше довършена. С голямото икейско BBQ, ако си спомняш... Simple Smile Надявам се тази година да имам повече възможности да се вихря по нея. Моите балконски мебели всичките са опаковани и прибрани на сухо и ми е малко тъжна тераската сега, но аз също нямам търпение да се запролети вече, да ги извадя и подредя, да отида на пазар за нови цветенца и да връча готварската престилка на мъжа ми (миналото лято почти само той готви). Blush

Значи - и двете чакаме хубавото време да се развихрим!  Heart Eyes

# 219
Да, разпределението не е по правилата, но аз не робувам на норми и канони  Laughing
Никъде не се удрям и ми е много удобно с такава голяма площ за кулинарните ми занимания. А от вратата направо изнасям храната навън на градинската маса.
Разбрах те, но не мисля, че бозово-кафяв диван прави уютен един дом.
Важното е кухнята да е удобна на домакинята, другото са си теми за размисъл за тепърва проектиращите си кухнята Wink
Че аз какво съм намеквала за "бозаво-кафяв" диван и уют?!?! Или ти се опитваш за "захапеш" моя... ми да такъв е, но пък не ми скрива/обезличава стените, а и мебелировката като цяло Wink затова си го харесвам...
Някои не харесват моя топъл цвят стени ("тонга" някаква Grinning), други не долюбват лилавото... За някои камъка внася уют в интериора, за мен е хладния полуприземен етаж и неизмазания зимник на къщата на баба Thinking
Твоята си комбинация лилаво и сиво си е много добра даже, просто не е "моята" Hands V

ПП: Малкото парче стена, което се вижда в кухненската част какъв цвят се води? От любимите ми "хамелеонови" с различен цвят на всяка снимка е... но по-скоро в розово или по-към карамел е?

Последна редакция: ср, 13 фев 2019, 15:45 от peneva_a

# 220
Vayana, как намираш боята на Арте Колор? Питам, защото аз на толкова много хора във форума я препоръчах, но на повечето май им се видя прекалено евтина, за да е качествена според преобладаващите разбирания за качество... Ти си първата (поне първата споделила това), която се е престрашила да я пробва. Simple Smile

# 221
  • USA
Ваяна, честито, харесвам такива изчистени интериори.
Кухнята много ми напомня на моята баня Heart Eyes
.
Полилеят и терасата са прекрасни Heart Eyes
Пердето тензух ли е? Аз така и не се реших да закача моите.

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 17:33 от SkyBlue

# 222
  • Canada
Не знам кой какво си позволява, но на мен дивана и възглавничките не ми харесват. Тази кръпка, която трябва да мине за килимче също. Климатикът с пердета на пътя на въздушната струя е голяма грешка. Би трябвало да го пише в инструкцията за монтаж и употреба. Да, аз бих сложила един кожен диван в цвят коняк, но не бих обявила всички грешки при планирането за проява на 'нестандартност' Grinning

# 223
Vayana, масата и столовете откъде са? Много ми харесаха!

# 224
Аз имам още един въпрос - случайно някой да е правил пергола/навес/тента по поръчка за двора? Ако да може ли да ми препоръчате фирма за района на София и евентуално да ми кажете някакви ориентировъчни цени ?

Общи условия

Активация на акаунт