Варненски кърмачки, уговаряте ли си срещички?

• 10 209
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
Супер яка, само дето е на английски. Но аз искам такава де.

# 136
С малко помощ от фотошопа може и да се преведе на български. Wink Но хуморът малко се губи...

# 137
Аз нисля, че днес всички разбират английски и е без проблем да се пусне така. Много е готино.

# 138
Докъде я докарахте със събирането на парите от спонсори?

# 139
  • Варна
Despina,това ще да е бил заблуденият колега на журналистката от Радио Варна с която говорих вчера.Тя ми се обади тази сутрин да попита,къде ще е срещата ни,тъй като не може да дойде и ще изпрати колега.Инъче аз я поканих да присъства лично и да интервюира по-голяма част от групичката ни,а не само мен. Утре ще й се обадя да се разберем какво е станало.
zdravi4 , точно това ни трябва,за плакат,а и за тениска.Много ми хареса.И според мен няма нуждада се превежда.
Ламтурник ще се радваме да си с нас на 1-ви и на 5-ти.За тениските,може би трябва да разпитам и за тях,на какви цени,какво ,що.Ако намериме още парички от някъде,що да не си направим и тениски.
Сеньора Хапка за сега само един спонсор имаме и скромната сума от 150лв. Confused

Аз обаче мисля,че пропускаме нещо - Майчин дом.basilisk, имаш ли все още позиции там,да организираме едно посещение и при тях?
И последно да питам,някой разбра ли офертата от печатницата за цветен печат ли беше или за черно-бял?Облаче,цената е за НЕ ламинирана листовка.

# 140
  • Варна
И последно да питам,някой разбра ли офертата от печатницата за цветен печат ли беше или за черно-бял?[

Утре ще питам Honey bee и ще доложа  Grinning

# 141
Имам кандидат-спонсор за не повече от 100 лева, но поне не препира за документ. Само дето държи логото му да го има на плакатите (разбирам го, де:). Иска ми се обаче да му кажа нещо повече, например в какъв тираж ще са плакатите, особено ако се включи в общия тираж, може пък да отпусне още някоя и друга стотинка.
Колко бройки ще ни трябват във Варна? Да не артисат повечето да си ги гледаме у дома?
А фанелките предлагам да си правим за своя сметка. Само не знам, наведнъж ли ще ги купуваме, или всеки ще си избере каквато му е удобно и заедно ще печатаме.
Видях, че съм недоразбрала за офертата. А за самото съдържание на моята измислица - ами проблема е, че тук няма ЛЛЛ, и варненки няма към кого да се обърнат, освен към мамите от форума.

# 142
Nяма промяна, училището в АГ е в сряда (демек днес), на първия етаж, влиза се през главния вход и се пита, в 15:00. Tелефона на АГ е 613 798. Ако някой има път по това време, може да ги нагледа, на мен ми е невъзможно. Пък и, честно казано, съм много предубедена по отношение на акушерката и може да я гледам твърде кръвнишки!

Последна редакция: ср, 19 юли 2006, 10:54 от Сребърен облак

# 143
  • Варна
Не мога да ссе свържа с Honey bee  Sad

# 144
  • Варна
Не мога да ссе свържа с Honey bee  Sad
И аз,от снощи телефона й дава,Нама връзка....
Облаче,на теб се надявам за Училището в АГ.Аз ще се опитам да дойда,но не е много сигурно,че ще успея.

# 145
  • Варна
Току що попаднах на това в една друга тема

Откриха училище за бременни и в ДКЦ III във варненския квартал “Владиславово”
29.06.2006 16:15

Безплатно училище за бъдещите майки откриха и в "ДКЦ III - Варна" ЕООД в район “Владислав Варненчик”. Същинската му дейност стартира днес, защото предвидената дата 1 юли се пада в почивен ден. Занятията ще се провеждат всеки последен четвъртък от месеца на втория етаж в Клуба на здравето в бившата поликлиника, съобщи управителят д-р Ивелина Василева.

В основата на занятията ще бъдат дискусиите по проблемите на бременността, раждането и отглеждането на новороденото дете. Консултациите ще се правят от специалистите в ДКЦ-то: акушергинеколозите д-р Танева и д-р Янчева, акушерките А. Митева и А. Чипова, общопрактикуващи лекари със специалност педиатрия, д-р Ранкова - педиатър и детски ревматокардиолог. В обучението ще участват и представители на фармацевтични фирми, дистрибутори на медикаменти и козметични препарати, храни и хранителни добавки за бременните и кърмачетата.

При проявен интерес обучение за двигателния режим и физическото натоварване ще провеждат д-р Спасова - физиотерапевт и г-жа Кънева - кинезитерапевт. Телефоните за контакти са чрез централата 510 - 568, в. 275 и 276.

Последния четвъртък е на 27ми.

# 146
хм, и Училището във Владиславово ще трябва да се нападне. Пък и датата е подходяща, докато сме на тази вълна. Само не знам коя е "бившата поликлиника", звучи много странно... дано мамите от Владиславово да ни ориентират.

Преди малко в "Сбъднати мечти" си запазих един к-кт наметало с шапка - черни със звезди и луни - единственото, в което можах да вляза. Но, честно казано, и в тях се чувствам малко натясно, та ако някой им е по-мераклия, ще ги преотстъпя. С роклите е напълно невъзможно кърменето, ако ги изпълваш напълно. Но имаше една, в която ми останаха очите, и по-слабичките мами могат да извадят цица безпроблемно Simple Smile

J E N I, както казах, нямаше начин аз да говоря в Училището. Освен, че съм хапливо-агресивна пред оная жена, след няколко минутки тръгваме за рожден ден.

# 147
Здравейте, нямах телефон защото Вихрен изяде зарядното Simple Smile
Чух се днес с J E N I  и изпратих на лични цените на Аквапринт, за
А3 - 250 бр искат 188 лв.

Това е най - ниската оферта която можах да намеря. За сравнение в рекламно студио искат по 1.4 лв. за цветен печат на бр. и това с отстъпка!

# 148
  • Варна
Пунчик,много полезна информация си намерила.Аз я зная къде се намира поликлиниката,и щом има тел. ще им се обадя да уговоря среща за 27-ми.Май ще стартираме заедно със Ст.Загора.
За съжаление нещата при мен са в застой, уточняваме печатането на постерите. И сега е момента да питам - ще разпечатваме ли предложението на zdravi4?
HoneyB,благодаря ти за офертите,но идва малко скъпичко.Имам предвид,че единичната бройка идва 0.752лв. , а цената на единична бройка А3 на обикновен цветен принтер е 0.75лв. Май няма да се възползваме от техните услуги. Но искам да наблегна на това,че нямаме вече много време и да петък трябва да сме дали поръчката,за да може да са готови поне в сряда,за Поликлиниката във Владиславово.
Сребърен облак чудесно е,че имаме още един спонсор,ако можеш изпрати ми логото им на лични или на мейла : juji_77@abv.bg . За АГ-то ще се опитам да уговоря срещата да е за последващата сряда, в седмицата на кърменето - 2.08.
Моля,ако от някъде чакаме отговор за спонсорство до утре да сме наясно,за да зная какво количество постери и листовки ще се разпечатват.С количеството пада и цената нали се сещате.

# 149
Здравейте!Ние се изгубихме малко, но сега прочетох всичко EmbarassedЗначи за Владиславово мога да се включа и аз.J E N I ако искаш мога да се обадя или да отида че ми е близо?Ще има ли друга среща в Морската? Аз имах едно предложение за спонсор но пропадна Sad

Общи условия

Активация на акаунт