Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 82 525
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Кокосовото масло има висок комедогенен индекс и поради тази причина не се препоъчва да се използва върху лицето.
Аз слагам на косата, когато е  влажна. Много трябва да се внимава да не се прекали, защото косата изглежда мазна. Косата ми е чуплива/къдрава и с кокосовото масло се оформят по-добре къдричките (поне при мен). Имам идея да си слагам и преди миене на косата вместо маска.

Иначе и аз използвам hair food на Garnier, тъй като започнах да използвам шампоани  и маски без сулфати и силикони - имам с папая и банан. С банана купувам 2-ри път, май повече ми харесва от другата. Тези маски нямат силикони и ефектът от тях няма да е като от другите маски.

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 23:05 от ❇Sisi_91❇

# 121
SvetlaK, на леко подсушена коса го слагам, но трябва много да се внимава хубаво и равномерно да се нанесе продукта ( слагам само по краищата).

# 122
Аз съм пробвала на влажна коса в краищата, но  не ми хареса ефекта. Уж сложих малко, косата ми е доста гъста и здрава, но стоеше някак мазна на пипане, въпреки че не изглеждаше мазна.

Изхабих си го като мажех дължините преди баня и стоях колкото мога.. 3-4 часа. Сега слагам маската на Agiva с маслина. Ефекта  е страхотен и не е мазно като с олиото. Косата става много мека и лесна за разресване.

# 123
  • София
Аз съм доволна от молива за вежди на catrice, който от едната страна е с четка.

# 124
Доволни ли сте от крема СС на Биотен?
Аз съм доволна, изравнява ми тена добре, не ми дразни кожата, не го усещам на лицето си изобщо. Кожата ми е по-скоро смесена, в топло време се омазнява повечко а сега зимата не толкова, но не става и суха, ако това ти е ориентир. Кремът не стои матиран на лицето ми, но не стои и мазно, мен ме устройва. Наскоро май още някой го похвали, ама дали в тая тема беше или в друга... може да пробваш да потърсиш.
Друго предимство за мен е че за разлика от повечето марки от такъв ценови клас, има три опции за цвят, не просто един светъл и един тъмен.

# 125
Доволни ли сте от крема СС на Биотен?
Аз съм доволна, изравнява ми тена добре, не ми дразни кожата, не го усещам на лицето си изобщо. Кожата ми е по-скоро смесена, в топло време се омазнява повечко а сега зимата не толкова, но не става и суха, ако това ти е ориентир. Кремът не стои матиран на лицето ми, но не стои и мазно, мен ме устройва. Наскоро май още някой го похвали, ама дали в тая тема беше или в друга... може да пробваш да потърсиш.
Друго предимство за мен е че за разлика от повечето марки от такъв ценови клас, има три опции за цвят, не просто един светъл и един тъмен.
Аз много харесвам сс крема на Биотен.
Издържа цял ден матира много добре.
Лек е и не се усеща върху кожата.

# 126
Точно матиране от него не съм видяла, но аз и не търся такъв пудрен ефект, какъвто имат някои кремове, така че за мен работи добре. Кожата ми изглежда свежа с него, овлажняването също ми е достатъчно за през деня. С други които съм пробвала не ставаше без друг крем, с него пък ставаше много тежко...
Този на Биотен си го взех буквално на майтап, от някакво намаление и реших че ще го пробвам. Така стана че продължих да го купувам като свърши.

# 127
От съседна тема мернах, че някой беше писал добър отзив за серума с колаген на Биотен. Някой ползва ли го? Как се отразява на кожата? Имам голяма нужда от колагенови продукти.

# 128
От съседна тема мернах, че някой беше писал добър отзив за серума с колаген на Биотен. Някой ползва ли го? Как се отразява на кожата? Имам голяма нужда от колагенови продукти.

От лятото го ползвам с малки прекъсвания. Определено виждам освежаване и омекотяване на кожата.

Дами, някой ползвал ли е тази оцветяваща маска? Фризьорката ми е я предложи, за да поддържам червения цвят на косата си. Обаче се чудя дали правилно я използвам или по-скоро колко често... Та мнения? Grinning
Скрит текст:

# 129
 Маските за коса hair food стават ли за мазна, тънка коса?

# 130
Втора опаковка пробвам, но не съм особено впечатлена. Още есента не видях особен ефект от него, но реших да му дам още един шанс. Ами няма да потретя. Ако го нанеса самостоятелно, усещам кожата си опъната, ако е под крем на моменти ми прави кир ефект, което е неприятно под дневен крем. Сега го ползвам преди нощния само, колкото да го изразходя.

# 131
Добре че не си го взех.Аз се "спасих" с молекулярния спрей с хиалуронова киселина на COLLISTAR,който ползвам и като фиксиращ спрей за грим Simple Smile

# 132
Явно е индивидуално с този серум на Биотен как ще се отрази. Аз съм от супер доволните.

# 133
  • Бургас
От СС крема на Биотен и аз бях много доволна преди, имам изхабени няколко опаковки, но вече някак свикнах с ФДТ, иначе се държи много добре при мен, а кожата ми е мазна.

За храната на Гарниер, за пореден път хваля тази с банан, за тънка коса иделна, не омазнява. Маската за коса на Лореал с кокос е доста хидратираща и малко ми утежнява косата, явно е за по-изтощени коси.

# 134
Втора опаковка пробвам, но не съм особено впечатлена. Още есента не видях особен ефект от него, но реших да му дам още един шанс. Ами няма да потретя. Ако го нанеса самостоятелно, усещам кожата си опъната, ако е под крем на моменти ми прави кир ефект, което е неприятно под дневен крем. Сега го ползвам преди нощния само, колкото да го изразходя.

На мен серумът на Биотен не ми харесва, защото има много силен сапунест аромат и не видях никакъв ефект от него.

Общи условия

Активация на акаунт