Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 82 609
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
За почистване на черни точки аз използвам и съм много доволна от тази маска.
Скрит текст:
Не е от отлепящите (не харесвам и не използвам такива).
Използвам я 1 път в седмицата, много е икономична, а след нея резултата е видим. Поне при мен.

А от къде мога да я закупя? 😊
Има я в дм.

# 166
Здравейте, дами! Получих тази маска за лице, купена от Англия. Не е лоша, обаче леко ми щипе при нанасяне. Някой попадал ли е на нея?

Скрит текст:

# 167
За почистване на черни точки аз използвам и съм много доволна от тази маска.
Скрит текст:
Не е от отлепящите (не харесвам и не използвам такива).
Използвам я 1 път в седмицата, много е икономична, а след нея резултата е видим. Поне при мен.

А от къде мога да я закупя? 😊
Купувала съм я или от ДМ или от Лили. (Мисля, че и на двете места я има)

# 168
  • Враца
Здравейте, дами! Получих тази маска за лице, купена от Англия. Не е лоша, обаче леко ми щипе при нанасяне. Някой попадал ли е на нея?

Скрит текст:

А това не е ли измиващ гел?

# 169
  • Deutschland
Моята черна маска е на 7th heaven. Ползвам я рядко, тийнейджърката по-често, като маже и баща си. Доволни са. Преди ползваха на Ревюел, донесена от Бг, носеше от нея и на съученичките си, но вече няма

# 170
  • Перник

Скрит текст:

Мхм, така пише на опаковката.

Аз в събота пробвах още един продукт Cien - маска с морска сол и бяла глина. Точно за пори и черни точки е. От първо  ползване, мисля, че не е лоша, почиства кожата добре, оставя я мека и гладка. 2 дозички струват 0,99 лв.

# 171

Скрит текст:

Мхм, така пише на опаковката.

Аз в събота пробвах още един продукт Cien - маска с морска сол и бяла глина. Точно за пори и черни точки е. От първо  ползване, мисля, че не е лоша, почиства кожата добре, оставя я мека и гладка. 2 дозички струват 0,99 лв.

О, да де, измивен гел. Аз така и си го ползвам, не знам защо съм написала маска....

Тази маска на Сиен и аз я харесвам.

# 172
Ползвали ли сте детоксикиращи маски? Може ли предложения за нормална, но склонна към акне и омазняване в Т-зоната? bouquet

# 173
  • Добрич
Случайно видях в магазина, крем за лице на REVUELE дневен, и понеже съм го срещала в темата, ги взех, беше само 3лв, и то без примо 🤔
Ще го пробвам по-късно, нали бяха все положителни отзивите, не бъркам надявам се.

# 174
Да, отзивите за марката бяха доста впечатлаващи. Напомняш ми да дам и аз един за мезодерм околоочен. Дехидратация и тъмни кръгове нямам, имам фини линии и подпухване. За тези два проблема този гел не действа при мен. Сравнавам всички, които съм използвала досега за околоочния контур. За мен те се делят на такива, които ми опъват и дават чувство все едно съм си сложила пилинг маска и на такива, които ми оставят приятна мекота, без да усещам присъствието им. Ревюелския мезодерм за мен е от първия, за съжаление скоро към него категорично ще присъединя и мъжкия околоочен рол он на Балея (но ще му дам още ден- два шанс)
Хидратиращия околоочен на Балея е друга работа. Абсорбира се мигновенно и ми хидратира околоочния контур чувствително. Дано не ме обвинят в пристрастие към марката. Може би всички тези, от които ми опъва съдържат съставка, която е за по- зряла и отпусната кожа. Затова пък мезодерма се съчета чудесно с единия ми серум и сега доволно го изразходвам. След него е наред колаген серума на Биотен, само малко да разчистя, че откакто съм в темата леко се затрупах 😁

# 175
  • Бургас
Момичета търся мнение за мицеларната вода на Лореал и коя от Нивейските мицеларни е по-мазна?

# 176
лореалската със светло синя капачка много харесвам, а едната черна на нивея е със сухо олио (не съм я тествала)

# 177
Чернaтa нa Нивея със сухото олио е леко мaзнa, aмa леко и нa лицето не остaвя неприятно мaзнеещо усещaне. Стрaхотнa е, почиствa идеaлно, свaля всякaкъв грим. Не вярвaх нa реклaмaтa, но по отзиви във форумa се реших дa я пробвaм мaкaр и дa бях скептично нaстроенa. Е, не съжaлявaм, тя се окaзa нaй добрия дегримирaщ продукт сред мицелaрните тaкивa.

# 178
  • Бургас
Благодаря ви момичета, взех на Nivea MicellAir , не е черната, но ми се стори по-мазна, аз и такава търся, тази е за чувствителна кожа, надявам се да ми хареса.

# 179
черните на нивея са две

Общи условия

Активация на акаунт