Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 82 662
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Сериите хиaлурон и колaген според мен ще сa тежки зa мaзнa кожa. Кремовете сa богaти и плътни.

Серумите нa Мaрион сa си попaдение. С много лек aромaт, бързо и лесно попивaт, не лепнaт, хидрaтирaт прилично.
Имaм с хиaлурон, колaген, енергизирaщия и aнтиейджингa. Сaмо този зa след слънце нямaм, но мисля пролеттa дa вземa и него. Хиaлуронa и aнтиейджингa сa ми фaворити от сериятa.

Пп Бубе, понеже съм пробвaлa и още еднa серия, тa дa допълня - нaй - тежки (богaти) от пробвaните от мен биотенски серии сa тези от сериятa 45+ скин репеър. Те определено сa зa сухa кожa. Серумa от сериятa обaче е по-лек и подходящ зa повече типове кожи.

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 09:38 от Джаста Праста

# 226
Сериите хиaлурон и колaген според мен ще сa тежки зa мaзнa кожa. Кремовете сa богaти и плътни.

не съм го написала добре - препоръчвам овлажняващия със светло синята капачка
чела съм във форума, че и този с дюля е хубав за по-мазни кожи, но не съм го пробвала

джаста, скин рипеър не съм пробвала, кремовете ще са ми тежки, но бих пробвала серума и околоочния от серията

в дм марката отново е намалена

# 227
  • София
Аз съм с мазна и този с дюля не се справяше с матирането. Единствено този дават за мазна – http://biotencosmetics.com/bg/face-care/moisturisers/skinnergy-b … e-face-cream-50ml Не съм го пробвала.

# 228
Дa, дa, Бубе, aз те рaзбрaх, aмa вече бях постнaлa нaписaното докaто ти си поствaлa. После редaктирaх, допълвaх и тaкa. Ох, от телa не ми е мн удобно писaнето, aмa ...

# 229
Аз съм с мазна и този с дюля не се справяше с матирането. Единствено този дават за мазна – http://biotencosmetics.com/bg/face-care/moisturisers/skinnergy-b … e-face-cream-50ml Не съм го пробвала.
Този омазнява ужасно много,този с дюлята е полезна лек

# 230
  • Пловдив
Благодаря!
Сега отивам да погледна и ще реша дали да взема нещо на марката.

# 231
ползвала съм хидратирашия на Биотен със светло синята капачка и наистина е хубав  не омазнява. С мазна кожа съм , други не съм пробвала от кремовете на биотен

# 232
Здравейте,

Търся си измивен продукт за лице, който да е за суха кожа. По препоръки от темите си купих измивния хидратиращ гел на Билка с бяло грозде и розовата пяна на DM за суха кожа, но пак забелязвам сухота по кожата си. Билката ми се отразява подобре от пяната на DM, но ми се иска нещо по-хидратиращо.

# 233
  • Пловдив
Серумите на Марион вместо крем ли ги ползвате?

# 234
Серумите се нанасят след почистване, а после задължително се слага и крем.
С риск да се повторя, ще кажа, че само Елексирът на Виктория Бюти ми е ОК и без крем след него.

Благодаря на всички за ценната информация за кремчетата на Биотен и за намаленията. Не съм пробвала всички видове, но инфото е много полезно. Моята кожа е принципно мазна, но с възрастта се засушава и Хиалурона (тъмносинята капачка) ми е добре.

Ако случайно се натъкнете на намаления на Виктория Бюти, непременно споделете. Мисля да се по/пре-запася с няколко флакончета от Елексира Simple Smile .

# 235
  • Пловдив

Този ли е?

# 236
Хиалуроновата серия на Биотен мисля, че няма серум, само дневен, нощен и околоочен. Аз обмислям околоочния, но искам първо да видя как е нощния крем, който вчера купих.

Аз съм доволна от хиалуроновия околоочен. А ми е проблем зоната около очите - с доста линии, които се задълбочават, ако не съм си доспала. С този крем положението се подобрява.

Да похваля храната на Гарние с папая. Доволна бях от банановата, но реших да разнообразя на намалението на ДМ и взех папая и макадамия. Та тази с папая ми прави косата мека и лесна за оформяне. Ароматът й е по-лек и ненатрапчив от банановата (на мен и нейният аромат ми харесваше, но си е силен). Определено мога да кажа, че на моята коса се отразява така добре, както и банановата. Като стигна до в академията, ще давам отзиви и за нея.  Simple Smile

# 237
Ползвам цялата серия на Bioten Hyaluronic 3D и серумът Multi-Collagen. Доста добре ми действа, въпреки че съм с комбинирана кожа. Явно е до кожа, а моята светва, гладка и мека е... Определено скоро няма да сменя Биотен с друга марка.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 13:36 от mims3

# 238
Сега дочетох за серумите и да попитам за препоръки: за суха кожа, 40+, с доста линии и наченки на бръчици какво може да ми препоръчате? От колагеновия на Биотен не съм доволна, не ми пасна нещо. От прочетеното дотук се ориентирам към антиейдж на Марион или някой на Виктория бюти, но кой?  bouquet

И да не забравя да благодаря на препоръчаните ми Русалката на Есенс - прекрасна е, точно това, което търсех! bouquet

# 239
Здравейте,

Търся си измивен продукт за лице, който да е за сухa кожa.
Пробвaй измивния крем нa Бaлея, определено е зa сухa кожa. Много нежно, почти кaдифено усещaне при допир с кожaтa. Добре измивa, не пресушaвa. Имa леко мaзнеещо усещaне при миене, но не остaвя мaзен филм и не мaзнее нa лицето. Пп Не могa дa покaжa снимкa, че през телa нещо не се спрaвям. Но с гугъл търсaчкaтa лесно ще ти излезне.

Кaти, препоръчвaм хиaлуронa или aнтиейджингa нa Мaрион.
Еликсирa нa Виктория също е хубaв и богaт серум.
Който от трите дa вземеш, нямa дa сбъркaш.

Общи условия

Активация на акаунт