Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 83 435
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Мaрия, нa VZK го бях зaгледaлa, но прочетох, че имaл aлкохол денaт, който е нaпред в състaвa му и се откaзaх от покупкa. Избягвaм aлкохолa в козметикaтa. Зaтовa не могa дa срaвня.
Нa Делиa, хем сa мaлко количество, хем сa скъпички, хем не видях ефект от тях. Имaх синия и розовия от сериятa им.

# 256
Аз съм много доволна от VZK с хиалурон. Като го нанеса, усещам леко стягане и след това мажа с нощния на Биотен с хиалурон и ми се отразява добре, почти няма аромат и попива много бързо.

# 257
  • Бургас
Благодаря за отговора.VZK и на мен ми действа много добре,редувам го със серума на Биотен с колаген.Въпреки алкохола в състава,не ми се изсушава кожата,напротив,става мека и гладка.И аз като Ardenza отгоре слагам Биотен с хиалурон.

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 22:04 от mariqivanova799

# 258
Аз съм доволна от серума на Марион с хайвер

Попива бързо,освежава,леко изпъва кожата и няма силна миризма.Определено ще го купя пак.

# 259
  • Пловдив
Като си говорим за серуми, да знаете, че и серума с маслина на Агива също е доста добър. Аз тези дни ще си взема втора опаковка, изразходих вече едно шишенце. На мен много добре ми подейства, прави кожата гладка и даже успокоява леки зачервявания. След като се нанесе в началото остава като лек мазен филм, но постепенно попива напълно. Определено е за по-дехидраирана или суха кожа според мен.

# 260
Откъде купувате серумите на Марион?

# 261
  • Пловдив

Преди няколко поста беше отговорено на този въпрос. Виж предната страница.Simple Smile

# 262
  • София
На Марион съм много доволна от маските 2в1. Около 3лв е еднократната доза, но много добре ми се отразяват. Определено ще пробвам и някой серум.

# 263

Преди няколко поста беше отговорено на този въпрос. Виж предната страница.Simple Smile

Благодаря, пропуснала съм, а се опитвам да чета уж всичко.

# 264
Виждам, че давате добри отзиви за серумите на Агива с маслина и VZK.
Слагам ги в списъка за тестване в близко време Peace.

На VZK съм ползвала само едно от маслата им - бадемово с витамин Е.
По едно време го нанасях редовно в околоочната зона и редувах с масло от авокадо на Икаров. Позабравила съм го напоследък.

# 265
Здравейте! Да се похваля и аз с покупки от намалението в ДМ. Не съм ги ползвала досега и се надявам да остана доволна Blush

# 266
Ardenza, пачовете на Balea колко бройки са в опаковката?

# 267
По спомен сa 3 чифтa ( 3 пaкетчетa по 2 броя ).

# 268
Да, три по два броя са. Довечера ще ги пробвам Blush

# 269
  • Пловдив
Да, три по два броя са. Довечера ще ги пробвам Blush

Честно казано, аз не видях особен ефект от тези пачове. Но пък съм доволна от дантелената маска за очи.

Общи условия

Активация на акаунт