Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 82 569
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Защо не пробвате за тийн - лосион за почистване на Здраве Акне стоп? Мисля че е добър вариант.

# 571
  • където ми харесва
А и има мицеларна вода на Здраве, също е опция.

# 572
Благодаря за препоръките! Ще се огледам в Лили.
И понеже съм се ориентирала да си взема и конджак гъба, да попитам дали може да се ползва с мицеларна вода според вас?

# 573
обикновената розова вода освежава, но не почиства
би почиствала, ако й добавиш базово масло, но тогава няма да е ок за тийн с мазна кожа
Аз като се обтривам с памук с розова вода и първите един-два тампона стават черни от мръсотията, която сваля. Така че бих казала, че си почиства не по-зле от мицеларната вода.

# 574
и с вода от чешмата ще станат черни Grinning
ако прекараш дори сух тампон по лицето след цял работен ден, пак ще има черно по него, но лицето няма да бъде почистено

но добре, ще формулирам по друг начин: аз не бих ползвала за почистване на лицето си розова вода - винаги бих предпочела мицеларна

# 575
но добре, ще формулирам по друг начин: аз не бих ползвала за почистване на лицето си розова вода - винаги бих предпочела мицеларна
Би ли пояснила защо? Не се заяждам, наистина ми е интересно.

# 576
защото е направена да почиства и усещам лицето си по-добре почистено с нея
розовата вода държа в хладилника дори сега, за да не се разваля и да е хладна - ползвам я за освежаване вместо тоник
горе писах - ако ще почиствам кожата с нея, ще сложа и масло, за да разтваря мръсотията от кожата

# 577
На мен мицеларните води ми замазват лицето сякаш. С розовата вода лицето ми светва и усещам как диша. Мазната ми , сега смесена кожа харесва много повече розовата вода. Не мога да дам мнение дали почистват и двете еднакво добре, защото преди тях за сваляне на грим ползвам тоалетно мляко и след него само добре обтривам кожата.
 Склонна съм да се съглася с bubanka, именно защото едното е точно за почистване, а другото за свежест.

# 578
  • Русе
Може ли препоръка за тоник за почистване на лице за тийн, но без алкохол?

Погледнете тониците на биотрейд, аз съм позлвала от тяхната серия измивната пяна за почистване на акне аут и съм много доволна. Кожата ми е комбинирана , имам си и пъпки , но успява да изчисти лицето, да регулира мазнината , да не лъщя и блестя, определено ми харесва, без парабени и подобни, но не съм сигурна за алкохола.

# 579
защото е направена да почиства и усещам лицето си по-добре почистено с нея
розовата вода държа в хладилника дори сега, за да не се разваля и да е хладна - ползвам я за освежаване вместо тоник
горе писах - ако ще почиствам кожата с нея, ще сложа и масло, за да разтваря мръсотията от кожата

Всяка кожа различна, на една един продукт действа положително, на друга негативно.
И аз не чувствам кожата си достатъчно почистена с розова вода. Но някак си ароматът й не ми харесва, особено като постои повече време върху кожата. Определено освежава, използвам я дори след епилация с епилатор за крака и ръце - червените точици изчезват значително по-бързо от нея. Някъде бях чела, че предотвратява появата на подкожни косъмчета, но при мен така или иначе такива не излизат.

# 580
  • Бургас
Препоръчайте ми,моля,някакъв продукт за коса,но без отмиване,който да придава повече еластичност на косата.Моята беше чуплива, а вече от системно боядисване е вяла и отпусната. Sad

# 581
Препоръчайте ми бюти блендер, моля. Този от промоцията на ДМ се нацепи след десетина дни ползване и като се скапе и вторият, искам да взема нещо, което ще издържи малко повече.

На Ecotools ползвам аз.

# 582
Аз съм доволна от този интимен гел,ползвала съм и други разновидности.

Купувам само от него,много икономичен и не предизвиква раздразнения.

# 583
  • Пловдив
Ето състава на мицеларна Здраве

Има фенокс етанол...иначе е 2.29лв.

Ето Биотен

Пише без алкохол но пак има същия феноксиетанол.

# 584
обикновената розова вода освежава, но не почиства
би почиствала, ако й добавиш базово масло, но тогава няма да е ок за тийн с мазна кожа
Аз като се обтривам с памук с розова вода и първите един-два тампона стават черни от мръсотията, която сваля. Така че бих казала, че си почиства не по-зле от мицеларната вода.
Аз първо почиствам с мицеларна вода, след това с розова. Много е освежаващо. Не използвам кремове, защото кожата ми е мазна и веднага пъпчасвам. А когато си почиствам лицето с пилин като се къпя, после минавам само с розова вода.

Общи условия

Активация на акаунт