Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 82 652
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Аз се заклевам в Wet n Wild Simple Smile

# 196
  • София
Здравейте.Моля,препоръчайте ми продукт за "фиксиране" на вежди.Към обяд косъмчета на веждите ми  се опитват да живеят собствен живот,а аз искам те да останат както съм ги направила сутринта.

# 197
 Фдт Radiant lift на Max Factor много ми хареса на мен. Леко към средно покритие според мен, може да се напластява, където е нужно. Озаряващ е с фини частици. Кожата ми е нормална, леко суха. Много добре ми пасна на кожата.

За вежди аз ползвам прозрачния гел на Катрис или на Макс Фактор. 

# 198
Натуся Аз ползвам гела на есенс. Чувала съм много добри отзиви за този на Катрис, но не съм го пробавала все още. 😊🙂

# 199
Когато нямаше още спирали за вежди, помня, че пръсвахме по малко лак за коса върху четчица (може и от стара спирала) и давахме посока на веждите. Също държи.

# 200
Лак за коса,вакса за коса,гел за коса,вазелин..............варианти много.

# 201
Може и да е коментирано в темата, но не мога  да не  го похваля- крем Glysolid, червена кръгла кутийка от всяка дрогерия. Ръцете ми бяха буквално обелени, след като направих грубата грешка да си измия фурната с препарат и без ръкавици. Мазах с какви ли не кремове, без особен ефект. Накрая го купих това кремче на късмет и за два дни мазане ръцете ми са перфектни. Препоръчвам ✌😊

Подкрепям с две ръце! Имам много суха кожа, особено зимата, от години го използвам за цялото тяло, дори и за петите. Страхотен!

# 202
Аз така и не успях да се разбера с този Глисолид. Явно е до кожа. Наистина е много хвален, но при мен не работи.

# 203
Аз така и не успях да се разбера с този Глисолид. Явно е до кожа. Наистина е много хвален, но при мен не работи.
И аз не го долюбвам много, стой ми прекалено мазен, а ефект не видях.

# 204
  • Lost in a fairytale ...

Photo Focus? Може ли да драснеш впечатление? Много ли е покривен, за каква кожа? Доколкото зная много хора се кълнат в него, но и доста не го харесват... На няколко пъти за малко да го взема, но все ме дърпа нещо Simple Smile

# 205

Photo Focus? Може ли да драснеш впечатление? Много ли е покривен, за каква кожа? Доколкото зная много хора се кълнат в него, но и доста не го харесват... На няколко пъти за малко да го взема, но все ме дърпа нещо Simple Smile
Покривен е,повече от средното.
На мойта кожа веднага "ляга",слива се направо с нея.Винаги използвам бюти блендер,а не четка.С четка така и не се научих.Защо да не си го вземеш,не е от най-най-скъпите Simple Smile

# 206

На мойта кожа веднага "ляга",слива се направо с нея.Винаги използвам бюти блендер,а не четка.С четка така и не се научих.Защо да не си го вземеш,не е от най-най-скъпите Simple Smile
Може ли да споделиш, кой цвят използваш?

# 207
# 208
  • Lost in a fairytale ...

Хах, вярно, даже изобщо не е от скъпите, но в моя град вече няма продукти на марката, а вече покривен ФДТ слагам само за излизане вечер и имам един любим Калърстей за целта Blush

# 209
Този червения Глисолид се води балсам, не крем. Много е хубав наистина, но не го ползвам постоянно като крем, мазен ми идва, колкото и пестеливо да го нанасям. Че и бавно попива. Имам винаги по една кутия, но го ползвам вечер преди лягане само, не си представям да пипам неща намазана с него, дразни ме. Иначе особено след повечко измити съдове и прочие, си ми се отразява добре на ръчичките като се намажа вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт