Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 83 462
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
пускам снимката на синия гел на балея, за да е по-лесно:

Скрит текст:

аз също го взех миналата седмица, харесва ми

# 286
пускам снимката на синия гел на балея, за да е по-лесно:

Скрит текст:

аз също го взех миналата седмица, харесва ми

Голямата ми дъщеря го ползва и тя е много доволна!

# 287
Дами,този гел синия на балеа който коментирате за каква кожа е?

# 288
Дами,този гел синия на балеа който коментирате за каква кожа е?

Синият гел на дм е за нормална до смесена кожа.

# 289
  • русе
 Някой ползвал ли е този фон дьо тен стик на Мейбълин,вчера доста му се чудих в ДМ,а и беше намален на 11лв.Пише че е леко матиращ така че предполагам ще става за мазна кожа.Другото,което ме спря да го купя,беше избора на цвят,понеже светлината в м-на е никаква и се колебаех между два цвята...

# 290
  • Бургас
Аз съм го имала този гел на Балеа и на мен ми хареса,измива добре без да пресушава,много е нежен към кожата и ухае суперско,вчера гледах някакъв друг на Балеа беше доста евтин 2лв и нещо.Моите любимци са геловете на Авен и Ла Рош,сега обаче реших да разнообразя и си купих гелчето на Виктория с охлюви,но не съм го пробвала още,търсих и околоочният им крем с охлюви,но го нямаше и ме хвана яд,а четох много хубави неща за него.Доволна съм от захарният скраб на Лореал с масло от гроздови семена този,който е за гладка и блестяща кожа.Хора,страхотен е,нанесох го на суха чиста кожа и смесих с топла вода,след това с масажни движения докато захарта се разтопи,лицето остава уникално меко,пухкаво и хидратирано,направо светва,препоръчвам този скраб!Около 15 лева е.HeartKissing Heart   https://www.beauty.store.bg/p218374/l-oreal-smooth-sugars-glow-s … e-za-bliasyk.html

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 10:48 от Bright Crystal

# 291
Аз съм много доволна от новата маска за коса на Гарниер, тази, която е 3 в 1. Без измиване е. Когато ми е влажна, почти към суха косата я нанасям по дължината на косата, без да слагам на корените. Косата ми става мека и подредена и най- после изпитах удоволствие от сресването Simple Smile
Сега изпозвам крем за лице на victoria beauty- Roses. Ползвам го от май миналата година, но ми идва малко тежък. Може ли да ми препоръчате алтернатива пак да е с хиалуронова киселина. Благодаря! Кожата ми е сухичка.

# 292
.....
Сега изпозвам крем за лице на victoria beauty- Roses. Ползвам го от май миналата година, но ми идва малко тежък. Може ли да ми препоръчате алтернатива пак да е с хиалуронова киселина. Благодаря! Кожата ми е сухичка.

Ами, 3Д хиалурон серията на Биотен. Дрогериен клас козметика.
Серията е добра за нормална към суха кожа. Нощния крем е богат, но попива лесно и сравнително бързо и не оставя мазнеещо усещане. Околоочния също е приличен. Добра основа са за грим, не правят кир ефект и не омазняват излишно.
Скрит текст:

# 293
    Джаста Праста, благодаря! Hug

# 294
  • Бургас
И аз съм много доволна от Биотен 3 д хиалурон нощния крем.С много суха кожа съм, перфектен ми е.Трета опаковка ползвам и имам две в запас.

# 295
Някой ползвал ли е този фон дьо тен стик на Мейбълин,вчера доста му се чудих в ДМ,а и беше намален на 11лв.Пише че е леко матиращ така че предполагам ще става за мазна кожа.Другото,което ме спря да го купя,беше избора на цвят,понеже светлината в м-на е никаква и се колебаех между два цвята...

Този конкретно не съм ползвала, но от опита ми с други марки стик ФДТ-ни смея да твърдя, че хич не са добри за мазна кожа.

Що се отнася до маска за коса, във възторг съм от Dove Oxigen. Да, малко по-скъпа е, но прави косата много мека, хидратирана и блестяща.

# 296
Такааа..за този ФДТ стик, на този етап не мога да споделя много, но..
Първо, не смятам, че комбинацията фдт стик и суха кожа води до нещо хубаво.
ФДТ се набива точно в сухите участъци.
Тъй като съм го ползвала само един път, сега реших да пробвам какво се случва ако го сложа върху неподготвена (без крем и основа) кожа с няколко сухи участъка - ами не, не става така. Точно там се наби и седи грозно.
Носила съм го един път за 4-5 часа и се справи добре. Не знам как ще е при повече часове. Според мен е нужно запечатване с пудра върху него.
Покривност - средна. За сравнение течната му версия за мен е много тежка (пълно покритие), ако се прекали седи като маска, за това го нося вече само за вечерни излизания.  Стика е по-подходящ за през деня.
Оксидиране - минимално, за разлика от течния superstay.
Гъбата отзад - не става. Аз го нанасям с блендерчето на Аура, застава много добре.
И о, чудо! За пръв път си нацелвам точния ама точния цвят (029 Warm Beige), никаква разлика с моята кожа. Всички фдт, които имам се доближават до моя цвят, но има малка разлика.

И лошата новина - много малко количество. Тъй като е много кремообразен, при нанасяне си заминава доста количество. Според мен ще свърши много бързо, а след това не знам какво и колко се крие надолу и най-вероятно ще трябва ровене с пръст/четка за изкарване на продукт.
Остава само да го тествам и като дълготрайност, но ако сега трябва да му дам оценка от 1 до 10, бих му дала 6. Като за мен най-големия минус на този продукт е количеството.

# 297
  • Пловдив
Джасти, благодаря че разясни за гела на Балеа. Аз този розов гел съм го пропуснала, а синия изглежда много добре, днес пак го гледах в магазина.

# 298
Ползвали ли сте Хининова маска ? Взех си хининов шампоан,много добре ми се отразява на изтощената/изрусена коса,по гладка е на допир,мисля да си взема и хининовата вода,искам да подсиля разрежда на косата си,защото се наложи да я подстрижа доста и има още за подстригване   ...

При мен лично от хининовата вода на милва започна да ми капе косата. 2 пъти я ползвам, през различен интервал от време и двата пъти почна да капе. Не знам съвпадение или не, но спрях да използвам този продукт.
Нещото, от което съм доволна, е брахми на прах. Купувам го от био магазин (струва 5 лв), смесвам го с вода и отмивам след половин час. Косата става мека, лъска, жива и моята наистина расте.
Скрит текст:

# 299
На мен тази маска ми изсушаваше много косата. Използвах я в комбинация с шампоана и водата.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 12:24 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт