Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 83 414
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Аз съм доволна от захарната маска с въглен на Фрийман. Тъй като ексфолииращите частици са захарни можеш да регулираш колко груби да са. Ако търкаш на суха кожа са доста груби, ако леко си навлажниш ръцете се разтапят и стават нежни.

# 376
  • София
Някой да е виждал този талк да се продава във физичен магазин? https://www.ebag.bg/talk-za-tialo-felce-azzura-fresh-150-g/572064
Са София става въпрос.

# 377
виж в магазините за паралелен внос

# 378
  • София
Гледах.Имат други неща на марката,но талк нямат.

# 379
  • вкъщи
Този талк си го купих от един козметичен магазин лятото. никаква работа не върши, освен, че цапа.

# 380
  • София
Благодаря,значи ще се откажа да го търся.

# 381
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Преди време купувах този талк от Дрогерии Лили.Скоро не съм гледала.

# 382
Здравейте момичета,

Съжалявам ако тук не е правилното място, и моля въпросът ми да бъде прехвърлен в зададената за това тема, но имам следното запитване:

Изключително доволна съм от марката KISS NY Professional, и досега съм ги купувала винаги от Белгия, но поради преместването ми в България, бих искала да знам, дали сте запознати с марката и дали сте си я купували от някой онлайн магазин?
Благодаря ви предварително.

# 383
Здравейте, днес си купих тази мицеларна вода на Нивеа и ... вярно, че е пред свършен факт, но попаднах на един стар коментар във форума, че при употребата на този продукт, кожата на жената започнала да се бели Rolling Eyes (даже не съм сигурна дали точно за тази вода на Нивеа става дума)

Никога досега не съм използвала мицеларна вода, малко съм старомодна и досега все с тоалетно мляко съм си махала грима, а видях, че в началото на темата има в списъка мицеларна вода на Нивеа ...
Та ... ако някой използва тази към днешна дата, може ли да помоля за впечатления ...  bouquet

п.с. намерих по-точна снимка в някакъв блог

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 18:24 от MyMoon

# 384
Здравейте, днес си купих тази мицеларна вода на Нивеа и ... вярно, че е пред свършен факт, но попаднах на един стар коментар във форума, че при употребата на този продукт, кожата на жената започнала да се бели Rolling Eyes (даже не съм сигурна дали точно за тази вода на Нивеа става дума)

Никога досега не съм използвала мицеларна вода, малко съм старомодна и досега все с тоалетно мляко съм си махала грима, а видях, че в началото на темата има в списъка мицеларна вода на Нивеа ...
Та ... ако някой използва тази към днешна дата, може ли да помоля за впечатления ...  bouquet

п.с. намерих по-точна снимка в някакъв блог

Скрит текст:
Преди време използвах едно мини на Нивеа от тази серия (eye... нещо си пишеше с по-едри бувки) Отвратителна беше, но черната двуфазна е страхотна!! Сега ще пробвам urban detox със зеления етикет.

# 385
Здравейте! Чета из интернет за една маска на Балеа, но май не съм я виждала. Вие пробвали ли сте я и доволни ли сте Blush. Търся си такава с отлепване, нещо подхранващо, но не намирам друго освен черните маски. Гледах едни на 7th heaven, шарени пакетчета. Вие какво мислите Blush?
Ето тази е маската на Балеа:

# 386
Здравейте! Чета из интернет за една маска на Балеа, но май не съм я виждала. Вие пробвали ли сте я и доволни ли сте Blush. Търся си такава с отлепване, нещо подхранващо, но не намирам друго освен черните маски. Гледах едни на 7th heaven, шарени пакетчета. Вие какво мислите Blush?
Скрит текст:
Почиства добре, но не премахва напълно черните точки. Използвала съм едно саше, другото още стои.

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 09:56 от bubanka

# 387
Скрит текст:
Почиства добре, но не премахва напълно черните точки. Използвала съм едно саше, другото още стои.
И аз си купих миналата седмица същата маска.
Един път нанесоха от нея и няма да повторя.
Първо изобщо не премахва черните точки.
Второ след като я отлепих кожата ми беше зачервена и раздразнена.
Няма да купувам точно тази маска.
Изобщо такива маски с отлепване не мисля да купувам.
Купих си една друга пак на Балеа 2 х 8 почистваща с бяла глина ,от нея съм много доволна и мисля да си я ползвам редовно.

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 09:56 от bubanka

# 388

не бъди пристрастна, пробвай я и тогава оформи впечатления
аз имам тази за чувствителна кожа и много я харесвам
взех черната, която не е маслена, и ми е прекалено остъргваща сега - оставих я за лятото

# 389
И аз много харесвам мицеларната вода за чувствителна кожа на Нивеа - с лилава капачка. Любим продукт ми е, а съм пробвала доста други.

Общи условия

Активация на акаунт