Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 83 466
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Моля, ако някой може да ме ориентира как да стигна до това червило, което рекламира Ева Кикерезова:
Имам си ново любимо червило и вече нямам снимки, на които да не съм с него 😍
https://www.facebook.com/JaneIredaleBulgaria/

# 361
Във фб страницата си пише къде можеш да намериш продуктите на марката. Ако знаеш точния нюанс, търси в:

Онлайн магазин Арлен - arlen.bg
Магазин Дива Шипка - ул. Асен Златаров № 23
Салон Reflèt - Grand Hotel Sofia, ул. Йосиф Гурко № 1
Салон R Studio - ул. Твърдишки Проход № 1
Студио Made For Makeup - ул. Подуево № 10

# 362
  • Пловдив
От нощния крем на Биотен с водна лилия съм очарована

Да ми препоръчате силно ароматни лосиони за тяло?

# 363
  • София
На Севънтийн.

# 364

Ето този лосион за тяло на Dove:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 19:34 от Анонимен

# 365
  • Стара Загора

Бетина Барти, Боди Шоп макар да не са за тази тема.

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 19:34 от bubanka

# 366
Скрит текст:
Благодаря на всички за препоръките  bouquet
Днес ходих да погледна препоръчаните от вас червила, но за съжаление не открих това, което търся. Стигнах до извода, че този цвят ще го докарам като смеся 2 червила или молив и червило. Иначе много от това, което видях ми хареса, но като че ли ме хваща вълната за светли цветове  Rolling Eyes не е лесно да си жена  #Crazy

И да ви похваля един коректор, който случайно закупих, мислейки, че купувам catrice. Не е нещо кой знае какво, но пък прикрива добре несъвършенства и тъмни кръгове под очите без да се размазва от него спиралата. Лично аз до сега не съм срещала марката revers.

Скрит текст:

Снимката не се отваря или е премахната? Paloma87, от Елитис ли го купи?Там съм я виждала марката, но винаги съм я подминавала.

Не е от Елитис, от малък козметичен магазин в Благоевград.

Здравейте ! Бих искала да ми препоръчате някоя бюджетна маска за растеж на косата понеже моята коса расте до рамената ,но ми предстой завършване и искам да е една идея по-дълга ,но не намирам подходяща маска

Бих ти препоръчала индийски билки - шикакай, брахми, амла. Купувам от био магазин, опаковка от 100 гр е около 5-6 лв. Лично аз от тях виждам наистина ефект.

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 17:58 от Paloma87

# 367
Еее,сега ще ме вкарате в приключение да намеря този коректор REVERS.В нета го няма.Къде да го търся,освен в Благоевград???

# 368
А аз да питам къде точно в Благоевград?

# 369
За триците на христина чета много различни мнения. Вие ползвали ли сте ги

# 370
За триците на христина чета много различни мнения. Вие ползвали ли сте ги
Аз имах с кафе, две приятелки имаха оризовите и с някакви морски неща. Доволни сме много. Тези с кафето за сутрин, бяха страхотни!

# 371

Магазин Нова, коридорчето срещу касите, от ляво почти в началото, има коректори, основи за грим и други подобни на по-безизвестни марки, които нямат стелаж.

# 372
  • София
До "Христина" не припарвам. Чета мнения, че лъжат със състава, но понеже съм Тома Неверни реших да питам познат фармацевт. Човекът потвърди, че не е възможно съставът, изписан на етикета, да е пълен. Да си гледат работата...

# 373
А някои друг ексфолиант/скраб да ми препоръчате? Кожата ми е суха и чувствителна с разширени пори и черни точки.

# 374

Магазин Нова, коридорчето срещу касите, от ляво почти в началото, има коректори, основи за грим и други подобни на по-безизвестни марки, които нямат стелаж.

Мерси , ще отида да го пробва като гледам има нюанси за жълтеникава кожа.

Общи условия

Активация на акаунт