Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 83 407
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте ! Бих искала да ми препоръчате някоя бюджетна маска за растеж на косата понеже моята коса расте до рамената ,но ми предстой завършване и искам да е една идея по-дълга ,но не намирам подходяща маска

# 346
Аз имам някакви на AVON. Нямат оранжев тон и не са като лютеница (аз харесвам студени, малинени, със син подтон и т.н.)

Имам от тази серия

Може би последното и пред-пред-последното
Нещо като cherry berry нюанс ми се върти за име. (на статията от снимката има bare ruby & lovely cherry като имена..може и тези да бяха. Понеже поръчах 2. Различни на снимка от каталог, реално почти еднакви; едното има и леко лилавеещо, не точно червено)  Не знам дали ги има още по каталозите

Мисля, че вече не се предлагат. Обаче, за всеки случай си записах имената.

# 347
Кой е любимият ви сух шампоан?

# 348
syoss зелен Simple Smile

# 349
Лореал, без пудра.

# 350
  • София
Благодаря на всички за препоръките  bouquet
Днес ходих да погледна препоръчаните от вас червила, но за съжаление не открих това, което търся. Стигнах до извода, че този цвят ще го докарам като смеся 2 червила или молив и червило. Иначе много от това, което видях ми хареса, но като че ли ме хваща вълната за светли цветове  Rolling Eyes не е лесно да си жена  #Crazy

И да ви похваля един коректор, който случайно закупих, мислейки, че купувам catrice. Не е нещо кой знае какво, но пък прикрива добре несъвършенства и тъмни кръгове под очите без да се размазва от него спиралата. Лично аз до сега не съм срещала марката revers.

Скрит текст:

Снимката не се отваря или е премахната? Paloma87, от Елитис ли го купи?Там съм я виждала марката, но винаги съм я подминавала.

# 351
# 352
.....Paloma87, от Елитис ли го купи?Там съм я виждала марката, но винаги съм я подминавала.

И аз в Елитис съм виждала да се предлага марката REVERS. Мисля, че е полска. Имам един техен молив за очи, черен, автоматичен, много е хубав.

# 353
  • София
.....Paloma87, от Елитис ли го купи?Там съм я виждала марката, но винаги съм я подминавала.

И аз в Елитис съм виждала да се предлага марката REVERS. Мисля, че е полска. Имам един техен молив за очи, черен, автоматичен, много е хубав.
Благодаря, Джаста Праста, още днес отивам да видя там нещата на марката.

# 354
Здравейте! Скоро се коментираше маската за коса Dove advanced oxygen moisture. Дали е подходяща за сухи краища? Blush

# 355
Да, маската на Дав е точно за суха коса и краища.

# 356
https://www.notino.bg/bielenda/ Попаднах на тези продукти, имате ли отзиви. Харесах серум за лице с розово масло.

# 357
  • София
В момента ползвам техен тоник за лице и съм доста доволна от него. Сега, в четвъртък, чакам да ми доставят и един техен матиращ крем. Някакъв черен Laughing Марката е полска.

# 358
  • София
По повод на търсеното червено червило, аз бих препоръчала да погледнете smashbox maneater. Давам си сметка, че не е подходящо за темата, но е прекрасно и е според мен точно като показаната.

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 11:40 от cvetij

# 359
Здравейте, да похваля и аз евтините козметични продукти, които ползвам. Blue Heart
1. Маска за коса на Le Petit Marseillais, която е едноминутна с розова опаковка за подхранване. Тъй като много ме мързи да стоя по 10мин в банята и да чакам, реших да пробвам тази маска за коса. В намаление беше около 4 лева. Като цяло не очаквах магия, имам чуплива коса и след маската беше мекичка и се сресваше лесно. Има приятен  и траен аромат.
2. Крем за лице за нормална и комбинирана кожа на Биотен с зелената капачка. Имам нормална кожа и хидратацията ми стига. Мисля че хората с по-суха кожа няма да са доволни. Цената на крема е около 6.50лв е Елитис.
3. Дезодоранта с помпа  (течния) на Нивеа. Купих го защото е без алуминий. Харесва ми, че има лек аромат и не се усеща повече от парфюма ми. Защитата ми беше достатъчна, обаче ми се стори, че не е  икономичен или може би аз използвам много. В намаление около 3,50лв.
4. Лосион за тяло на Биотен с хиалуронова киселина (със синьото отпред ). Има траен аромат, попива малко по-трудно. Хидратира добре, като цяло съм доволна и бих купила пак.Страхотен е за цената си. Цената в намаление около 3,80лв

Тъй като търся нов лосион за тяло, може ли да ми препоръчате нещо. Нямам суха кожа и не търся екстра хидратация. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт