Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 83 402
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Hot Pants на Ейвън го имам, но рядко го ползвам... Мисля, че е малиново или поне се доближава. Утре мога да го снимам как изглежда на кожата.

# 331
Нямам никаква вяра на снимките на червила в брошурите на Ейвън. Винаги пристигналото изглежда супер различно от снимката.
По-добре да се разходи в ДМ или Лили и да пробва на място.

# 332
Да, определено има разлика цвета при различни устни.
Аз така не един път съм се подлъгвала по снимки и клипове за цвят.
Последния път беше с новите матови червила на Есенс.
Имам първите 2 цвята
Скрит текст:
Първото на моите устни седи доста тъмно кафяво, а второто светло ярко розово.
Просто червилата седят различно на различни устни (и според мен кожа - подтон, тен).

# 333
Мементо, а изсъхва ли това матово на Есенс? Или е като старите им матови гланцове, които стояха по-скоро сатенено?

# 334
Наистина от снимка е трдно да се прецени какъв точно е цветът. Специално от ейвън поне има възможност да се поръчват мостри. Най-добре е да се види на живо, но като не знаеш какво точно търсиш е много трудно. Всеки път отивам за някакъв конкретен цвят, а като почна да гледам всичко наред и съвсем се объркам и си тръгна без червило  #Crazy Но мейбълинското задължително ще го погледна, в краен случай дори и да не открия точно този цвят, винаги мога да го смеся с друг цвят и да се получи желания цвят  Praynig

# 335
Ау, тези есенс хубави ли са, харесах си цвят 😍 сухи ли са като ГР ?

# 336
Засъхва матово и то бързо. Пълен мат.
Тъмното е много трайно при мен и застава много добре. Светлото леко се разлива извън устните. Не са от лепкащите.
Леко изсушават, както всички матови червила.

# 337
Дa, олиото нa Бaлея ползвaм. То обaче не е измивно(хидрофилно), води се олио зa тяло. Но aз го ползвaм зa мaслено почиствaне нa лицето и свaляне нa грим. 150мл - 4.99лв. Зa мен е стрaхотно, омекотявa кожaтa, туширa рaздрaзнения и зaчервявaния. Състaвa му е достa приличен. Кaто всяко олио си е мaзно, но според мен е от по леките и не толковa мaзни мaслa. В мaлки количествa, кaпчици се усвоявa добре от кожaтa и не остaвя неприятно мaзнеещо усещaне. Aз съм много доволнa от продуктa.

Пп Мaслото зa лице с дивa розa(шипкa) си е точно зa лице, но aз съм го купувaлa сaмо с логото нa Aлверде. Нa Бaлея не съм виждaлa тaковa. Инaче мaслото е леко, много приятно, попивa добре и кожaтa стaвa мекичкa и нежнa. От Aлверде продуктите, товa е продуктa, който бих купилa пaк и пaк. Добро е мaслото, но то не е преднaзнaчено зa мaслено измивaне, a зa подхрaнвaне нa кожaтa.

Пп Олиото нa Бaлея стои нa рaфтовете с лосионите и кремовете зa тяло, точно срещу рaфтовете зa пaсти и четки зa зъби. Поне в този филиaл откъдето aз го купувaм.
Благодаря! Видях го това за тяло и му посегнах даже, ама се спрях. Следващият път ще го пробвам как е. Това с дива роза ще го пробвам също, кожата ми е доста суха, зимата съвсем и сигурно ще ми се отрази добре.

# 338
Някой може ли да ми препоръча червило в такъв цвят

Скрит текст:
Може да погледнеш също и червилото на Ревлон red love is one.

# 339
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някой може ли да ми препоръча червило в такъв цвят

Скрит текст:

На лаптопа виждам един цвят, на телефона ми изглежда друг...
Моите предложения са Revlon Ultra HD Lipstick - Gladiolus и Bourjois Paris Rouge Velvet The lipstick - 08 Rubi's cute.Естествено с допълнение на безцветен гланц, както е на снимката.

# 340
Нищо не казахте за новото измивно гелче на Нивеа. Никой ли не го е виждал още?

# 341
Hot Pants на Ейвън го имам, но рядко го ползвам... Мисля, че е малиново или поне се доближава. Утре мога да го снимам как изглежда на кожата.

Hot Pants на Ейвън на моите устни клони към малиново.Най-носимото ми червило тая зима.И въпреки това още не съм намерила моето червено.Повечето са или с оранжев подтон или ми стоят така все едно с лютеница съм се нацапала.

# 342
На мен цвета на червеното червило ми излиза точно като матовото течно на Флормар от серията silk matte в цвят 07.
С прозрачен гланц отгоре го докарвам същото като на снимката.

В нета обаче излиза доста по различен цвят от реалния. Изобщо не е толкова ярко. Много е дълготрайно, изобщо тази серия са ми любими.

# 343
Аз имам някакви на AVON. Нямат оранжев тон и не са като лютеница (аз харесвам студени, малинени, със син подтон и т.н.)

Имам от тази серия

Може би последното и пред-пред-последното
Нещо като cherry berry нюанс ми се върти за име. (на статията от снимката има bare ruby & lovely cherry като имена..може и тези да бяха. Понеже поръчах 2. Различни на снимка от каталог, реално почти еднакви; едното има и леко лилавеещо, не точно червено)  Не знам дали ги има още по каталозите

# 344
Благодаря на всички за препоръките  bouquet
Днес ходих да погледна препоръчаните от вас червила, но за съжаление не открих това, което търся. Стигнах до извода, че този цвят ще го докарам като смеся 2 червила или молив и червило. Иначе много от това, което видях ми хареса, но като че ли ме хваща вълната за светли цветове  Rolling Eyes не е лесно да си жена  #Crazy

И да ви похваля един коректор, който случайно закупих, мислейки, че купувам catrice. Не е нещо кой знае какво, но пък прикрива добре несъвършенства и тъмни кръгове под очите без да се размазва от него спиралата. Лично аз до сега не съм срещала марката revers.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт