Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 83 407
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Колко мл.са ? На промоция ли са или това им е цената,аз взимам от дм на балеа,ако сте ползвали,можете ли да ги сравните

# 316
Отговарям веднага,в брошурата от 21.01,бяха 300мл са.Ползвам и на Балея,харесват ми и 2 вида.Хубави са ,не мога да преценя кой,са по...А бе доволна съм...

# 317
Някой може ли да ми препоръча червило в такъв цвят

Скрит текст:

# 318
Не мога, обаче е много красив цвят. Записвам си , да видя кой номер и марка ще ти предложат Simple Smile
Иначе на мен на снимката ми прилича на гланц, прекалено ми блести за червило..

# 319

Скрит текст:

Maybelline 547

# 320
Може ли картинка на измиващото олио на Балеа? Помня, че го хвалехте тук за сваляне на грим, търсих го днес в ДМ, но не успях да го намеря. Взех си розовия измивен крем иначе и ми харесва като усещане кожата след него, но май няма да се справя с грима и затова търся и олиото. Досега свалях всичко под душа с измиваща вода-пяна на Елеа, но нещо трудно я намирам, а и последните две опаковки, които ползвах, имах чувството, че са я развалили - леко химична миризма, много ми е опъната кожата след това - ако не се намажа веднага след душ, направо неприятно е усещането, иначе сваля всичко без остатък. 

# 321
А аз днес загледах едно олио за тяло на Балеа с жожоба и облепиха.
Мисля, че Джаста Праста беше споделила, че ползва този тип олио за сваляне на грим.
Като миризма не ме впечатли много, но и не беше нещо неприятно. Ако някой го е ползвал, нека сподели отзиви. Виждала съм и друг вид  от това олио - мисля, че беше с дива роза и друго някакво масло. Интересува ме как е като усещане върху кожата, мазнее ли после много или попива и омекотява?
Все още не съм решила да си взема, но все пак да попитам.

# 322
Скрит текст:

Скрит текст:

Maybelline 547

esmeralda23 Благодаря ти! Ще го потърся.
Luchia^^^ даже май е и червило с молив, но не открих друга по-точна снимка  newsm78

# 323
Дa, олиото нa Бaлея ползвaм. То обaче не е измивно(хидрофилно), води се олио зa тяло. Но aз го ползвaм зa мaслено почиствaне нa лицето и свaляне нa грим. 150мл - 4.99лв. Зa мен е стрaхотно, омекотявa кожaтa, туширa рaздрaзнения и зaчервявaния. Състaвa му е достa приличен. Кaто всяко олио си е мaзно, но според мен е от по леките и не толковa мaзни мaслa. В мaлки количествa, кaпчици се усвоявa добре от кожaтa и не остaвя неприятно мaзнеещо усещaне. Aз съм много доволнa от продуктa.

Пп Мaслото зa лице с дивa розa(шипкa) си е точно зa лице, но aз съм го купувaлa сaмо с логото нa Aлверде. Нa Бaлея не съм виждaлa тaковa. Инaче мaслото е леко, много приятно, попивa добре и кожaтa стaвa мекичкa и нежнa. От Aлверде продуктите, товa е продуктa, който бих купилa пaк и пaк. Добро е мaслото, но то не е преднaзнaчено зa мaслено измивaне, a зa подхрaнвaне нa кожaтa.

Пп Олиото нa Бaлея стои нa рaфтовете с лосионите и кремовете зa тяло, точно срещу рaфтовете зa пaсти и четки зa зъби. Поне в този филиaл откъдето aз го купувaм.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 17:15 от Джаста Праста

# 324
  • София
Според мен мейбълинското червило е доста различно – и като основен цвят, и като подтон. На снимката на Палома червилото е по-скоро малинен нюанс, може би със син подтон. И на мен много ми хареса цветът, между другото.

# 325
Момичета ,какво ще кажете за този лак за нокти на ГР?

Аз съм го пробвала и останах с добри впечатления

# 326
Според мен мейбълинското червило е доста различно – и като основен цвят, и като подтон. На снимката на Палома червилото е по-скоро малинен нюанс, може би със син подтон. И на мен много ми хареса цветът, между другото.
Зависи дали снимката е успяла да улови реалния цвят, а и настройките на всеки монитор са различни.
Като каза малинен нюанс, се затърсих в нета и може би това Hot Pants се доближава до търсеното от мен.

# 327
  • София
Май да, не е 1:1, но като нюанс и подтон ми се струва по-близо, да. Но едно и също червило, на различни устни стои по по-различен начин, трябва първо да пробваш.

# 328

На снимката на Палома на мен червилото ми изглежда класическо червено, но не и малинено. Има и още два цвята в серията на Мейбълин, по-светли. Може да разгледа и да вземе някой от тях, ако й допада повече.
Аз препоръчвам този номер, защото съм го ползвала и съм доволна от него.
Ти кое червило препоръчваш?

# 329
  • София
Препоръчвам по-скоро това, което тя показа на втората снимка – струва ми се, че то е с този син подтон, който има и червилото на първата.

Общи условия

Активация на акаунт