Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 53

• 83 397
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря, ще се възползвам от намалението тогава.

# 421
  • вкъщи
Аз бях писала за талка, че не върши работа. Бях го взела лятото, против потене. За крака не съм ползвала, вкъщи никой не се поти в тази област.

# 422
Против изпотяване съм много доволна от Odorex.

Купих си и аз червилото на GR, харесва ми, не ми изсушава устните, не е матово.  За цената си е супер.

# 423

Този спрей ме е спасявал много пъти. Отдавна съм го купувала и беше около 12-13лв.

# 424

Купих си и аз червилото на GR, харесва ми, не ми изсушава устните, не е матово.  За цената си е супер.
Кое червило на ГР?
Отдавна си търся ,но да с по-естествен цвят на устните.

# 425

Кое червило на ГР?
Отдавна си търся ,но да с по-естествен цвят на устните.

01 и 03 от velvet matte червилата са много хубави нюд цветове.

# 426
Това с цветовете е много относително, на бледи устни стоят като фон дьо тен светлите нюдови цветове

# 427
Ако искате мога да пусна снимки на всички нюд цветове, които имам. Все са до 10лв 😋

# 428
Ако искате мога да пусна снимки на всички нюд цветове, които имам. Все са до 10лв 😋

blondy, пусни да ги видим

# 429
от ляво ---> Avon-Cocoa Kisses, Avon-Naked crush, Loreal-Douce Nectarine(430), Rimmel-High Flyer(610),Revolution-Chauffeur, Golden rose VM-01, Essence MMM-02 beauty.. /нататък се е изтрило/, Golden rose crayon matte-12; Розовеят много на снимка, но иначе са по-светли. Не всички са точно нюд, но това са ми ежедневните цветове.

# 430
Момичета,
Имате ли впечатления от продуктите на Палмърс за лице?
Изкушават ме дневният и нощният крем, както ензимната маска... като цяло доста неща.😄
Но не знам дали са подходящи за комбинирана кожа.
Благодаря предварително!

# 431
От известно време ползвам този:
https://www.palmers.bg/producti/Cocoa-Butter-Formula-Palmer60s-M … t-Cream-5-120.htm
Много добър, богат, нощен крем, с който сухата ми, чувствителна кожа се чувства перфектно в по-студеното време. С приличен състав, с малко по-плътна консистенция, попива една идея по-бавно, но на сутринта кожата е мека, подхранена, без обичайните сухи участъци. Определено е едно от “откритията” ми в този сезон.

# 432
много полезна тема, почти не посягам към фдт, а карам само с бб на гарние, което препоръчахте.
Наскоро си взех и крема на микса, който хвалехте.Мноого съм доволна. Кожата ми е смесена към мазна, но все пак има нужда от хидратация. Laughing
Нещо обаче не мога да се разера с коректора на катрис камуфлаж. Thinking Имам някое пътънце от пъпка, не е нещо кой знае какво, но..Нанасям коректора, изчаквам малко, но ми се размазва като нанеса отгоре фдт или бб крем. Цвета не помня кой е , но ми пасва. Как точно го използвате този течен коректор?

# 433
Течен коректор за прикриване на пъпки и петънца не използвам. Само за озаряване или прикриване на тъмни кръгове под очите.
За пъпчици и петънца ползвам този Камуфлаж
Скрит текст:
Ползвам го преди ФДТ.
Нанасям го с пръст, с потупващи движения..След което нанасям ФДТ с гъбичка.

# 434
  • където ми харесва
Да се включа в последната си находка. Понеже съм адски предирчива към кремове за лице, много мразя нещо да ми мазнее на кожата, а зимата имам проблем с кожата на лицето, става на червени петна, изсъхва много и ме боли. Та, окткрих за момента най-добрия крем за себе си, много съм доволна от него!

Общи условия

Активация на акаунт